Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Aalsmeerweg 58 III 1059AL Amsterdam, Aalsmeerwegbuurt West

Vraagprijs € 469.000 

Bouwjaar
1929
Woonoppervlakte
68 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

*English translation below*

Licht en strak afgewerkt 4 kamer appartement (68m2) gelegen op de derde en vierde verdieping met groot zonnig dakterras van 25 m2 op het Noordwesten. De woning ligt in de Hoofddorppleinbuurt een gewilde woonomgeving op loopafstand van diverse winkels, supermarkten en horecagelegenheden aan het Hoofddorpplein, de Zeilstraat en Amstelveenseweg. In de directe omgeving zijn er verschillende recreatiegebieden te vinden waaronder het Vondelpark, het Nieuwe Meer en het Amsterdamse Bos. Het openbaar vervoer is goed bereikbaar, het NS station Amsterdam Zuid en Lelylaan, tramlijnen 1, 2 en 17, de metro en diverse buslijnen zijn dichtbij gelegen. Met eigen vervoer is de Ringweg binnen een paar minuten te bereiken waardoor je oa met 10 minuten op Schiphol bent.

Indeling:
Derde verdieping: Entree met rechts de half open keuken uit 2020 dus dit jaar geplaatst. De luxe keuken heeft, net als de twee slaapkamers een deur naar het balkon en is voorzien van inbouw apparatuur waaronder een inductie kookplaat en een vaatwasmachine. De twee slaapkamers op deze verdieping zijn in dit geval in gebruik als kinderkamers. Vanaf het balkon heb je een ruim zicht op de tuinen beneden. Er zit veel ruimte tussen de panden aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en toilet en de wanden zijn voorzien van extra brede metro tegels. De woonkamer met de open trap naar boven is aan de voorzijde gelegen. De trap is een klein kunstwerkje op zich en speciaal voor de woning ontworpen. De woning is grotendeels voorzien van een nieuwe Eikenhouten vloer in naturel White Wash. Via de trap kom je op de vierde verdieping. Deze verdieping is af te sluiten met een deur en hier vind je de hoofdslaapkamer met ingebouwde kastenwand en kast voor de cv-ketel. Via de slaapkamer kom je op het royale dakterras (hardhout). De foto’s spreken voor zich!

Bijzonderheden:

-Eigen grond;
-68 m2 conform NVM NEN norm ingemeten;
-Dakterras van ruim 25 m2 op Noord Westen;
-Splitsingsakte is ook met dakterras en woonruimte op 4e verdieping gesplitst;
-Nieuwe keuken 2020;
-Grotendeels nieuwe Eiken vloer 2020;
-De 3e verdieping is goed geďsoleerd met een Estrich vloer met cellulose-isolatie;
-De CV en wasmachinekast zijn via de algemene hal bereikbaar op de vierde verdieping:
-Elektra vrijwel geheel vervangen in 2018 en deels 2020 (keuken);
-Schilderwerk buiten gedaan in 2018;
-HR CV ketel uit 2014;
-Servicekosten vve € 86,37;
-Bouwjaar woning 1929;

Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Light and completely finished 4 room apartment (68m2) located on the third and fourth floor with large sunny roof terrace of 25 m2 on the Northwest. The apartment is located in the Hoofddorpplein neighborhood a popular residential area within walking distance of several shops, supermarkets and restaurants on the Hoofddorpplein, Zeilstraat and Amstelveenseweg. In the immediate vicinity there are several recreational areas including the Vondelpark, the Nieuwe Meer and the Amsterdamse Bos. Public transport is easy to reach, the NS station Amsterdam Zuid and Lelylaan, tram lines 1, 2 and 17, the metro and various bus lines are nearby. The Ring A10 can be reached within a few minutes by car. You can reach Schiphol Airport in 10 minutes.

Layout:
Third floor: Entrance with on the right the half open kitchen from 2020. The luxury kitchen has, just like the two bedrooms, a door to the balcony and is equipped with built-in appliances including an induction hob and a dishwasher. The two bedrooms on this floor are in this case used as children's rooms. From the balcony you have a spacious view on to the gardens downstairs. There is plenty of space between the buildings at the rear. The bathroom has a bath, sink and toilet. The living room with the open staircase leading to the the room upstaris is located at the front. The staircase is a little work of art in itself and specially designed for the house. The house is largely equipped with a new oak floor in natural White Wash. The staircase leads to the fourth floor. This floor can be closed with a door and here you'll find the master bedroom with built-in closets. Through the bedroom you come to the spacious roof terrace. The pictures speak for themselves!

Details:

-Own ground;
-68 m2 according to NVM NEN standards;
-Roof terrace of over 25 m2 facing North West;
-Roof terrace and living space on 4th floor with permit;
-New kitchen 2020;
-Most of all new oak floors 2020;
-The 3rd floor is well insulated with an Estrich floor with cellulose-insulation;
-The central heating and washing machine closet are accessible through the general hall on the fourth floor:
-Electra almost completely replaced in 2018 and partly 2020 (kitchen);
-Painting done outside in 2018;
-HR boiler from 2014;
-Service costs vve € 86,37;
-Built in 1929;

Delivery in consultation

This information has been compiled by us with the necessary care. However, we do not accept any liability for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All stated sizes and surfaces are indicative. The NVM conditions apply.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-04-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1929

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
68 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de rest van Amsterdam Zuid door rivier de Schinkel. Verder wordt de wijk begrensd door het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Henk Sneevlietweg en de Westlandgracht.
Gentrification in de Hoofddorppleinbuurt
Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein van de Hoofddorppleinbuurt. Toch is Hoofddorppleinbuurt voornamelijk een woonbuurt met - daaruit voortkomend - een groot winkelaanbod. Dit centreert zich op en rondom het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat. Zoals in veel andere wijken aan de rand van de stad vinden ook in de Hoofddorppleinbuurt ontwikkelingen plaats die wijzen op gentrification; er zijn meer middeninkomens en gezinnen met kinderen in de wijk komen wonen. Maar ook voor studenten en starters is de buurt aantrekkelijk. . De afgelopen jaren zijn dan ook hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen en is er veel horeca bijgekomen. Eind 2017 woonden er bijna 12000 inwoners in de Hoofddorppleinbuurt.
Hoofddorppleinbuurt onderdeel Plan West
De Hoofddorpleinbuurt is in de jaren twintig gebouwd als onderdeel van ‘Plan West’, een uitbreidingsplan van de gemeente voor het verlengde van de West-Indische buurt op het geannexeerde grondgebied van wat eerder gemeente Sloten was. Sommige straten in de wijk stammen nog uit die tijd, zoals de Jacob Marisstraat en omliggende straten. Veel straten in de Hoofddorppleinbuurt zijn genoemd naar 19e-eeuwse schilders en plaatsen ten zuidwesten van Amsterdam, zoals de Heemstedestraat en de Aalsmeerweg. De brug tussen de buurt en de Amstelveenseweg is er sinds 1927.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder