Vorige | Volgende

Aan de Zoom 40 1422MC Uithoorn, Legmeer

Huurprijs € 1.700 per maand

Bouwjaar
1990
Woonoppervlakte
150 m²
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
154 m²

Omschrijving

------------ English translation below ------------

Ruime, over twee verdiepingen uitgebouwde hoekwoning met een dakterras en achtertuin op het zonnige zuidwesten. De woning beschikt over een keuken met inbouwapparatuur, vier beschikbare slaapkamers en een moderne badkamer.

De woning wordt volledig gestoffeerd en gemeubileerd verhuurd voor maximaal 1 jaar en is gelegen in de woonwijk Legmeer. Een buurt winkelcentrum is op loopafstand te vinden. Vanwege de gunstige ligging zijn Schiphol, Amstelveen, Aalsmeer, Amsterdam en Hoofddorp vanaf deze locatie goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de auto.

Indeling
Begane grond: Entree/hal, toilet met fonteintje, meterkast en trapopgang. Uitgebouwde woonkamer met trapkast en een deur die toegang biedt tot de achtertuin. Keuken in U-opstelling, gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een 5-pits gasfornuis met RVS afzuigschouw, vaatwasmachine en losse koel-/vriescombinatie.

Eerste verdieping: Overloop, badkamer met ligbad/douche, wastafelmeubel en toilet. Master bedroom aan de achterzijde met vaste kastenwand en deur met toegang naar het zonnige dakterras. Slaapkamer aan de voorzijde en een tussenkamer.

Tweede verdieping: Overloop met c.v.-ruimte, pantry/wasruimte met wasmachine. Ruime slaapkamer aan de achterzijde met een dakkapel. Tweede, afgesloten slaapkamer.

Tuin
De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidwesten en is volledig betegeld. In de tuin staat een stenen berging en de tuin is tevens via een achterom bereikbaar.

Huur:
• De woning wordt gestoffeerd en gemeubileerd verhuurd;
• De huurprijs is excl. gas, water en elektra;
• Huurperiode van maximaal 1 jaar;
• Bij overeenstemming dient er voor ingang huurovereenkomst een borg gestort te zijn ter
grootte van 2 keer de maandhuur, alsmede de huur voor de eerste maand;
• Oplevering kan spoedig;
• De woning wordt verhuurd aan één huishouden, gezin of stel. GEEN delers;
• De whirlpoolfunctie van het bad is stuk, het bad functioneert verder naar behoren;
• De kleine slaapkamer op de tweede verdieping is afgesloten.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spacious and on two floors extended corner house with a roof terrace and back garden facing the sunny South West. The house has a kitchen with all appliances, four available bedrooms and a modern bathroom.

The house is rented fully furnished for a maximum period of 1 year and is located in the area Legmeer. Convenience stores are to be found in a walking distance. Because of the favourable location, Schiphol, Amstelveen, Aalsmeer, Amsterdam and Hoofddorp are easily reachable by car and public transport.

Lay out
Ground floor: Entrance/hall with toilet, cupboard and stairs. Extended living room with a closet and door with access to the back garden. Open kitchen on the front equipped with all appliances.

First floor: Overflow, bathroom with bath tub/shower, wash basin and toilet. Master bedroom on the back with large closets and a door with access to the sunny roof terrace. Bedroom on the frond and a bedroom in between.

Second floor: Overflow with boiler room, pantry with washing machine. Spacious bedroom on de back with a dormer. Second, closed bedroom.

Garden
The fully tiled garden is facing South West and offers lots of sun. There is a stone storage and the garden is also accessible via the back.

Rent
• The house is rented completely furnished;
• The rental price is excluding gas, water and electricity;
• Rental period of maximum 1 year;
• Before the start of the rental agreement, a deposit must be made of two times the monthly rental price, as well as the rent for the first month;
• Delivery is possible soon;
• The house is only rented to one household, family or couple;
• The whirlpool function of the bath tub is not working. The bath tub itself functions properly;
• The small bedroom on the second floor is closed off.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-09-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
150 m²
Perceeloppervlakte
154 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Uithoorn

De gemeente Uithoorn ligt aan de Amstel, nog geen 15 kilometer ten zuiden van Amsterdam en grenst aan de provincies Utrecht en Zuid-Holland. Uithoorn ontstond in de middeleeuwen als rivierdorp aan de oever van de Amstel. Door de turfwinning in het veengebied achter de rivierdijk ontstonden veenplassen. In de 18e en 19e eeuw volgde de droogmaking van deze plassen, waarna zich diverse agrarische bedrijven hier vestigden. Uithoorn heeft een groot natuurgebied met het Zijdelmeer als middelpunt. Belangrijk voor recreatie is ook De Biezenwaard (of Libellebos), dat naast groen en wandelmogelijkheden ook gelegenheid biedt tot sport en spelen. Daarnaast grenst Uithoorn aan nationaal landschap Het Groene Hart. Er zijn veel redenen om Uithoorn te kiezen als plek om te wonen: goede bereikbaarheid, slechts 10 kilometer van Schiphol en de stad binnen handbereik. Maar ook de dorpse gezelligheid, even op een terrasje aan de Amstel een ijsje eten of fietsen door de groene omgeving.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder