Vorige | Volgende

Aart van der Leeuwstraat 37 1382TM Weesp, Dichtersbuurt

Bouwjaar
1960
Woonoppervlakte
67 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Op de derde woonlaag, met uitzicht op laagbouw en de kerktoren van Weesp ligt dit, te moderniseren, lichte vier-kamer-hoek-appartement (67 m).

Het hoekappartement beschikt momenteel over 3 slaapkamers, maar ook het creren van een royale woonkamer met 2 slaapkamers is een mogelijkheid! Het appartement is gedeeltelijk gemoderniseerd en is geheel voorzien van dubbel glas in kunststof kozijnen, nieuw stucwerk, geen centrale verwarming maar wel een moderne elektrische boiler voor het warme water en ook de groepenkast en al het elektra is vernieuwd!

Het station en het centrum van Weesp zijn zeer snel te bereiken te voet of per fiets. De fiets kan gemakkelijk en veilig gestald worden in de bijbehorende ruime berging in de onderbouw.
Verder zijn de uitvalswegen richting Amsterdam, Amersfoort, Schiphol en Utrecht snel en goed te bereiken.


INDELING:
Entree, ruime hal, vrijhangend toilet en vernieuwde en uitgebreide meterkast. Lichte woon-/eetkamer met aan de zijgevel een Frans balkon. Slaapkamer aan de achterzijde met deur naar het balkon (noordwest). Dichte keuken voorzien van een eenvoudig keukenblok, doorloop naar de gedateerde badkamer met zitbad, wastafel, elektrische boiler en wasmachineaansluiting. Slaapkamer aan de voorzijde met vaste kast en derde slaapkamer aan de achterzijde.


OVERIGE:
- Bouwjaar 1960
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Servicekosten 120,73 per maand
- Warm water: 50 liter boiler (eigendom)
- Geen centrale verwarming aanwezig
- Elektra: nieuwe groepenkast (5 groepen, 1 aardlekschakelaar en 1 hoofdschakelaar), nieuwe bedrading en nieuw schakelmateriaal (2016)
- Oplevering kan snel
- Uitgebreide brochure direct te downloaden via nienaber.nl en funda.nl


GEBRUIKSOPPERVLAKTEN:
- Wonen: 67 m
- Overige inpandige ruimte: n.v.t.
- Gebouw gebonden buitenruimte: 5 m (balkon)
- Externe Bergruimte: 10 m (berging)
Dit object is met de grootste zorgvuldigheid ingemeten, volgens de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580). De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-04-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
67 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Weesp

Weesp is een van de veertien vestingsteden van ons land. Aan de schansen en andere verdedigingswerken uit latere tijd is nog te zien dat de stad deel uitmaakte van de Hollandse Waterlinie en de Stelling van Amsterdam. In de veertiende eeuw zorgden de eerste bierbrouwerijen en daarna jeneverstokerijen voor grote perioden van welvaart en bloei. Van die welvaart getuigen het fraai gebouwde stadhuis en de Laurenskerk. Weesp ligt aan de charmante rivier de Vecht en is een knooppunt voor het watertoerisme. De Aetsveldse Polder en de Vecht zijn tot aardkundige monumenten verklaard. De Aetsveldse Polder was van oorsprong een meer. Dit meer vulde zich in de loop der jaren met klei, eerst vanuit de Amstel, later vanuit de Vecht. Het oermeer zelf verplaatste zich door de erosie van het veen geleidelijk naar het noordoosten. Zo ontstond het Naardermeer. Gelegen tussen groen en water biedt het historische vestingstadje rust en ruimte. Weesp is een combinatie van stadse allure en gemoedelijke gezelligheid. Goed bereikbaar met de auto, de trein als met de boot.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder