Vorige | Volgende

Aart van der Neerweg 22 1191EE Ouderkerk Aan De Amstel, Ouderkerk aan de Amstel

Bouwjaar
1967
Woonoppervlakte
101 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
139 m²

Omschrijving

Prachtige eengezinswoning aan een brede straat op een goede locatie in Ouderkerk aan de Amstel met 3 slaapkamers, berging, dakkapel en een ruime en zonnige voor- & achtertuin.

De woning ligt in een kindvriendelijke rustige woonbuurt met voldoende parkeergelegenheid en nabij het winkelcentrum Sluisplein, diverse sport faciliteiten, de bushalte van de Zuidtangent en de historische dorpskern van Ouderkerk aan de fraaie rivier de Amstel. Door de landelijke ligging is het heerlijk rustig woning in Ouderkerk aan de Amstel en tevens ligt het op korte afstand van Amsterdam en Amstelveen. In de omgeving zijn er diverse recreatiemogelijkheden aanwezig zoals het zwembad, sportvelden, de Ouderkerkerplas, de Amstel en de Rondehoep.Tevens is het Arena Gebied met onder andere winkels, horeca en uitgaansgelegenheden op 10 fietsminuten te bereiken.

Ouderkerk aan de Amstel is een ideale uitvalsbasis voor tal van snelwegen (A9, A10 en A2). De Zuidtangent is een zeer snelle busverbinding van de Amsterdam–Arena via Ouderkerk, Schiphol, Hoofddorp naar Haarlem. Op de fiets bent u in een half uur in het centrum van Amsterdam.

INDELING
Middels de voortuin bereikt u de voordeur van de woning. De hal geeft toegang tot het aparte toilet en de ruime en lichte woonkamer met vloerverwarming en open keuken. De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder spoelbak met thermostaatkraan, vaatwasser, kookplaat en combi oven / magnetron. Via de woonkamer heeft u middels openslaande deuren toegang tot de zonnige achtertuin (gelegen op het zuidoosten) met een royale stenen schuur met ramen. Tevens is de achtertuin en schuur ook achterom te bereiken.

Eerste verdieping
Overloop.
Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en de moderne badkamer met een inloopdouche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is voorzien van een ruime 3e slaapkamer met ingebouwde kastruimte. Door de grote dakkapel aan de achterzijde is het een ruime en volwaardige slaapkamer. Op de overloop is wasmachineaansluiting.

EIGENDOM
De woning is gelegen op eigen grond.

DUURZAAMHEID
Woning heeft een energielabel C.
Wilt u weten hoe u deze woning kunt verduurzamen? Kijk verderop in de brochure waar u aan kunt denken en wat u kunt doen.

KADASTRALE GEGEVENS
Het woonhuis met erf, tuin en schuur, plaatselijk bekend te 1191 EE Ouderkerk aan de Amstel, Aart van der Neerweg 22, kadastraal bekend gemeente Ouder-Amstel, sectie C, nummer 3022, groot één are negenendertig centiare.

BIJZONDERHEDEN:
- Gelegen op eigen grond
- Tuin op het Zuiden
- Schuur in de achtertuin (is achterom te bereiken)
- De woning heeft 6 zonnepanelen
- Grotendeels voorzien van kunststof ramen/kozijnen met isolerende beglazing (2014)
- As is where is clausule
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Beautiful family home on a wide street in a good location in Ouderkerk aan de Amstel with 3 bedrooms, storage room, dormer window and spacious and sunny front & back gardens.

The house is located in a child-friendly quiet residential area with ample parking and near the Sluisplein shopping centre, various sports facilities, the Zuidtangent bus stop, and the historic village centre of Ouderkerk on the beautiful Amstel River. Due to its rural location, living in Ouderkerk aan de Amstel is wonderfully quiet and only a short distance from Amsterdam and Amstelveen. In the area, there are various recreational facilities such as the swimming pool, sports fields, the Ouderkerkerplas, the Amstel and the Rondehoep. The Arena area with shops, restaurants, and entertainment venues can be reached within 10 minutes by bike.

Ouderkerk aan de Amstel is an ideal base for access to various motorways (A9, A10 and A2). The Zuidtangent is a very fast bus connection from the Amsterdam–Arena via Ouderkerk, Schiphol, Hoofddorp to Haarlem. You can reach the centre of Amsterdam in half an hour by bike.

LAYOUT
Through the front garden you reach the front door of the house. From the hall, you have access to the separate WC and the spacious and bright living room with underfloor heating and open kitchen. The modern kitchen is equipped with various built-in appliances including sink with thermostatic tap, dishwasher, hob, and combi oven/microwave. Through the living room, you have access through French doors to the sunny (south-east facing) back garden with a spacious stone shed with windows. The back garden and shed can also be reached from the back entrance.

First floor
Landing
On the first floor, there are two bedrooms and a modern bathroom with a walk-in shower, sink and toilet.

Second floor
The second floor has a spacious 3rd bedroom with built-in wardrobe space. The large dormer window at the rear makes it a spacious and full bedroom. There is a washing machine connection on the landing.

PARTICULARS:
- Located on private land
- South-facing garden
- Shed in the back garden (accessible from the back)
- The house has 6 solar panels
- Largely fitted with plastic windows/frames with insulating glazing (2014)
- 'As is where is' clause
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-07-22
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
101 m²
Perceeloppervlakte
139 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Ouderkerk aan de Amstel

Ouderkerk aan de Amstel, meestal kortweg Ouderkerk genoemd, is een heerlijk dorp met een echte dorpskern net onder de rook van Amsterdam. Het oude gedeelte van Ouderkerk ligt aan de rechteroever van de Amstel. Dat deel van het dorp is een oude kleine kern met een rijk cultuurgoed, een 18e-eeuwse hervormde kerk, tegenwoordig Amstelkerk geheten, en een 19e-e katholieke kerk, de Urbanuskerk. In het oude gedeelte van Ouderkerk staat tevens het gemeentehuis van de gemeente Ouder-Amstel en natuurlijk is er ook de eeuwenoude Portugees Joodse begraafplaats Beth Haim met voor Nederland unieke gebeeldhouwde graven. Volgens diverse experts is dit waarschijnlijk de plek waar eens het kasteel van de Heren van Amstel heeft gestaan. Verder is Ouderkerk bij veel mensen bekend vanwege de restaurants en winkels. Het recreatiegebied de Ouderkerkerplas ligt op fietsafstand en er zijn goede openbaar vervoer verbindingen met Amsterdam, Schiphol en Amstelveen.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder