Vorige | Volgende

Abbenesstraat 4 huis 1059TD Amsterdam, Aalsmeerwegbuurt West

Vraagprijs € 595.000 

Bouwjaar
1931-1944
Woonoppervlakte
73 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

* RUIM SFEERVOL BENEDENHUIS * 73 M2 * 2 GROTE SLAAPKAMERS * TUIN * EIGEN GROND * GOED LOPENDE VVE * FANTASTISCHE BUURT

Abbenesstraat 4 huis
1059 TD AMSTERDAM

*For English, see below*

***** Charmant benedenhuis in een van de mooiste straten van de gezellige Hoofddorppleinbuurt. Het appartement is prachtig gerenoveerd en heeft 2 ruime slaapkamers en een heerlijke tuin.

INDELING:
Entree vanaf de straat, ruime hal. Grote sfeervolle woonkamer aan de voorzijde, voorzien van sfeervolle gashaard, met mooi uitzicht op het groene plantsoen. Aan de achterzijde de gezellige en nagenoeg nieuwe woonkeuken (geplaatst eind 2020) die voorzien is van alle gewenste inbouwapparatuur (o.a. een Quooker) met ruimte voor een grote eettafel. Dubbele deuren geven toegang tot de ruime fraai aangelegde tuin (incl. verlichting). In de tuin staat een grote schuur (voorzien van elektra en werkbank) met veel ruimte voor opslag.
Riante masterbedroom aan de achterzijde met grote walk-in kledingkast. Deze slaapkamer heeft eveneens dubbele deuren naar de tuin.
Aan de voorzijde tweede ruime slaapkamer voorzien van een vaste kast. In het midden de grote Hammam-achtige badkamer voorzien van ruime inloopdouche, bad, vloerverwarming, toilet en dubbele wastafel.
De gehele woning (excl. badkamer) is voorzien van een massief eikenhoutenvloer (volledig gerenoveerd in 2019). Daarnaast is in 2019 HR++ beglazing aangebracht aan de volledige achterzijde en zijn zowel de achterzijde als de voorzijde in 2020 aan de buitenkant geschilderd.

LIGGING:
In de charmante Hoofddorppleinbuurt in Zuid ligt de rustige Abbenesstraat met om de hoek alle winkels voor de dagelijkse boodschappen, gezellige koffietentjes, diverse trendy winkels en eetgelegenheden. Vanaf de Hoofddorppleinbuurt wandel je zo het Vondelpark en Rembrandtpark in. Met de auto ben je met 1 minuut op de Amsterdamse ring A10. Goede openbaar vervoerverbindingen met tram 2 (Centraal Station), bus 15 en 62 (Zuid/WTC Station, Sloterdijk of Lelylaan) en de metro Henk Sneevlietweg op loopafstand.

Heerlijk compleet en goed onderhouden benedenhuis op een fantastische locatie in de stad. *****

Bijzonderheden:
- 73m2
- EIGEN grond
- 2 ruime slaapkamers
- Fraaie tuin direct aan de woonkeuken
- Goede VvE
- Perfect gelegen en zo te betrekken

English translation:

* SPACIOUS GROUND FLOOR APARTMENT WITH GREAT ATMOSPHERE * 73 M2 * 2 LARGE BEDROOMS * GARDEN * FREEHOLD (NO GROUND LEASE) * WELL-FUNCTIONING ASSOCIATION OF OWNERS*

***** Charming ground floor apartment in one of the most beautiful streets of the popular Hoofddorpplein neighbourhood. The apartment has been carefully renovated, and has 2 spacious bedrooms and a lovely garden.

LAYOUT:
Entrance from the street, spacious hallway. Large pleasant living room in the front, with a gas fireplace, and a great view of a small green park in front. At the rear is the cozy and almost new kitchen (installed at the end of 2020) which is fitted with all desired built-in appliances (including a Quooker) with space for a large dining table. Double doors give access to the wonderful spacious garden (with outdoor lighting). In the garden is a large shed (with electricity and a workbench) with plenty of space for storage.
Spacious master bedroom in the rear with a large walk-in wardrobe. This bedroom also has double doors leading to the garden.
In the front a second spacious bedroom with a closet. In the middle the large Hammam-style bathroom with a spacious walk-in shower, bath, underfloor heating, toilet and double sink.
The entire apartment (excluding the bathroom) has a solid oak floor (completely renovated in 2019). In addition, HR++ double glazing was installed on the entire rear side in 2019 and both the rear and the front were painted on the outside in 2020.

LOCATION:
In the charming Hoofddorpplein neighbourhood in Amsterdam Zuid is the quiet Abbenesstraat situated with all the shops for daily shopping, with various trendy shops and eateries around the corner. From the Hoofddorpplein neighbourhood you can easily walk into the Vondelpark and Rembrandtpark. You can reach the Amsterdam ring road A10 in 1 minute by car. Good public transport connections with tram 2 (Central Station), bus 15 and 62 (Zuid/WTC Station, Sloterdijk or Lelylaan) and the Henk Sneevlietweg metro is within walking distance.

Wonderful complete and well-maintained ground floor apartment in a fantastic location in the city.*****

Particulars:
- 73m2
- Freehold (no ground lease)
- 2 spacious bedrooms
- Beautiful garden adjacent to the kitchen
- Well-functioning Association of Owners
- Great location and ready to move into
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-09-30
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931-1944

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
73 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de rest van Amsterdam Zuid door rivier de Schinkel. Verder wordt de wijk begrensd door het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Henk Sneevlietweg en de Westlandgracht.
Gentrification in de Hoofddorppleinbuurt
Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein van de Hoofddorppleinbuurt. Toch is Hoofddorppleinbuurt voornamelijk een woonbuurt met - daaruit voortkomend - een groot winkelaanbod. Dit centreert zich op en rondom het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat. Zoals in veel andere wijken aan de rand van de stad vinden ook in de Hoofddorppleinbuurt ontwikkelingen plaats die wijzen op gentrification; er zijn meer middeninkomens en gezinnen met kinderen in de wijk komen wonen. Maar ook voor studenten en starters is de buurt aantrekkelijk. . De afgelopen jaren zijn dan ook hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen en is er veel horeca bijgekomen. Eind 2017 woonden er bijna 12000 inwoners in de Hoofddorppleinbuurt.
Hoofddorppleinbuurt onderdeel Plan West
De Hoofddorpleinbuurt is in de jaren twintig gebouwd als onderdeel van ‘Plan West’, een uitbreidingsplan van de gemeente voor het verlengde van de West-Indische buurt op het geannexeerde grondgebied van wat eerder gemeente Sloten was. Sommige straten in de wijk stammen nog uit die tijd, zoals de Jacob Marisstraat en omliggende straten. Veel straten in de Hoofddorppleinbuurt zijn genoemd naar 19e-eeuwse schilders en plaatsen ten zuidwesten van Amsterdam, zoals de Heemstedestraat en de Aalsmeerweg. De brug tussen de buurt en de Amstelveenseweg is er sinds 1927.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder