Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Abberdaan 182 1046AB Amsterdam, Sloterdijk III West

Omschrijving

Het object is gelegen op bedrijventerrein “Westpoort/Sloterdijk” te Amsterdam nabij de A5. De locatie is uitstekend te noemen. Het object is zeer goed bereikbaar middels de diverse uitvalswegen. De bedrijfsruimte, gelegen op de begane grond, is tevens toegankelijk middels een overheaddeur. De kantoorruimte, gelegen op de eerste verdieping, is netjes afgewerkt en onder voorzien van een royale raampartij in de voorgevel dat voor veel daglichttoetreding zorgt. Op het bedrijventerrein “Westpoort/Sloterdijk” is een diversiteit aan bedrijven gevestigd.

LOCATIE
Het object is gelegen op bedrijventerrein Westpoort / Sloterdijk nabij de Westpoortweg, de N200 en de A5.

BEREIKBAARHEID
Per eigen vervoer:
Door de ligging van het gebouw nabij de Westpoortweg en de N200 is de bereikbaarheid met eigen vervoer zeer goed te noemen. De afslag naar de A5 is op ca. 500 meter gelegen. De A10, A4, A8 en A9 zijn binnen 5 minuten bereikbaar.

Per openbaar vervoer:
Op loopafstand bevindt zich bus 231 richting station Amsterdam Sloterdijk.

PARKEREN
Voldoende parkeermogelijkheden bij het pand en in de direct omgeving.

BESTEMMING
Bedrijf-3.

KADASTRALE AANDUIDING
Sloten Noord-Holland A 1589

VLOEROPPERVLAKTE
De totale oppervlakte is ca. 190 m˛ verdeeld over de begane grond van ca. 95 m˛ en een kantoorruimte op de 1e verdieping van ca. 95 m˛.

OPLEVERNIVEAU EN VOORZIENINGEN
De hoogwaardige bedrijfsruimte zal o.a. worden opgeleverd, inclusief:
- Eigen entree.
- Overheaddeur.
- Systeemplafond voorzien van verlichtingsarmaturen.
- Pantryvoorzieningen (op de bg en 1e verdieping).
- Centrale verwarming middels radiatoren.
- Afgewerkte wanden en vloer.
- Betegeld toilet.
- Gratis pareren voor de deur.
- Nieuwe CV ketel (2019).

KOOPPRIJS
€ 290.000,- k.k.

BTW
Het object is vrij van BTW.

ERFPACHT
Het betreft een erfpacht situatie, de canon bedraagt: € 2.577,12 per jaar met een 5 jaarlijkse indexering. Het tijdvak loopt tot en met 15 oktober 2049. De algemene bepalingen van voortdurend erfpacht van 1994 zijn van toepassing.

VVE
- Bijdrage: € 100,-- per maand.
- De vereniging van eigenaren wordt beheert door Skymark VVE beheer en de vereniging is ingeschreven in het handelsregister van de KvK onder nummer 34134941.

HUIDIGE SITUATIE
Het object is op dit moment verhuurd. De huidige huurder vertrekt per ca. maart 2021.

VOORBEHOUD
Voorbehoud van goedkeuring verkoper. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De oppervlakte zoals vermeld in de projectinformatie en/of de aanmelding op internet is NIET berekend conform de branche vastgestelde meetinstructie (BBMI) afgeleid van de NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Partijen accepteren dat dit geen invloed zal hebben op de tot stand gekomen huur of koopprijs.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-11-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bedrijventerrein Sloterdijk

Bedrijventerrein Sloterdijk (of de 'Sloterdijken' I, II, III en IV) ligt in stadsdeel Amsterdam Nieuw-West en is onderdeel van industriegebied Westpoort. Het ligt ten westen van het centrum van Amsterdam en ten zuiden van het Westelijk Havengebied. Onderlangs wordt het gebied begrensd door de spoorlijn Amsterdam - Haarlem. Naast bedrijven in alle soorten en maten vindt men er openbare ruimte en vrije kavels die door de gemeente ter ontwikkeling worden aangeboden.
Ontwikkeling Bedrijventerrein Sloterdijk in volle gang
Gemeente Amsterdam is van plan het stoere gebied, dat onder andere de vierde haven van Europa herbergt, de komende jaren te ontwikkelen tot een levendiger, meer divers en moderner bedrijventerrein, zodat bedrijven in alle takken van sport dit deel van de stad optimaal kunnen benutten. Zo is het de bedoeling dat er een stedelijk werkmilieu ontstaat met kleinschalige bedrijven en groen en is er reeds een mix van functies en kavels ontstaan van onder meer woonwinkels. Ook is er op Bedrijventerrein Sloterdijk plek voor bedrijven die van elders moeten verhuizen omdat zij worden verdreven door bijvoorbeeld woningbouw.
Verscheidenheid aan bedrijvigheid op Bedrijventerrein Sloterdijk
Naast allerlei kleinschalige bedrijvigheid is er op de lege kavels plaats gereserveerd voor industrie met een hoge milieucategorie. Daartegenover is er ook ruimte voor bedrijven die juist duurzaam zijn. Ook kijkt men naar de mogelijkheid een tijdelijk evenemententerrein in dit deel van de stad te openen en meer culturele ondernemers aan te trekken.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder