Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Abberdaan 60 1046AA Amsterdam, Sloterdijk III West

Omschrijving

Te Koop is een unieke bedrijfsruimte dat deel uitmaakt van een modern bedrijfsverzamelcomplex aan de Abberdaan, onderdeel van het industrieterrein Sloterdijk III te Amsterdam. Het complex bestaat uit diverse kantoren, opslagruimtes en diverse groothandelsbedrijven. De onderhavige unit is zeer geschikt om te worden gebruikt voor opslag, lichte productie met bijbehorende kantoren. De bedrijfsruimte is goed toegankelijk via een overheaddeur.

Door de 2e Coentunnel, de Westrandweg en de nabijheid van treinstation Sloterdijk is deze locatie vanuit alle richtingen goed te bereiken met eigen- en openbaar vervoer. Door de gunstige ligging in Westpoort ten opzichte van de havens, Schiphol en het centrum van Amsterdam, is het complex ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan een centraal gelegen uitvalsbasis.

Door de hoogwaardige uitstraling en de functionele kenmerken leent het object zich uitstekend voor confectiebedrijven, bedrijven uit de bouwsector of creatief producerende bedrijven.

VLOEROPPERVLAK
In totaal ca. 554 m≤ bedrijf-/kantoorruimte verdeeld over:
- ca. 305 m≤ v.v.o. bedrijfsruimte gelegen op de begane grond en entresol;
- ca. 249 m≤ v.v.o. kantoorruimte gelegen op de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping.

Bovengenoemde oppervlakten zijn door ons opgemeten.

OPLEVERING
In overleg.
Een huuringangsdatum op korte termijn is bespreekbaar met de huidige huurder.

OPLEVERINGSNIVEAU
- De ruimte wordt leeg opgeleverd, in de huidige staat (exclusief losse inrichtingscomponenten);
- Zelfstandige entree;
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- Pantry's;
- Toiletgroep;
- C.V. met radiatoren;
- Overhead deur;
- Buitenzonwering op de 1ste en 2de verdieping;
- Rolluiken op de begane grond.

De kantoren zijn hoogwaardig afgebouwd.

BEREIKBAARHEID
Het object is uitstekend bereikbaar met de auto via de ring A5 afslag S100 via Theemsweg naar Abberdaan of A10 (afslag 103/richting Haarlem). Met het openbaar vervoer is het object bereikbaar met bus 231 die voor de deur stop of bus 382 naar de halte Westpoortweg, of 10 minuten fietsen vanaf Station Sloterdijk.

PARKEREN
Voor het pand gelegen parkeerplaatsen, alsmede de openbaren weg. Informeert u naar de mogelijkheden.

KADASTER
Gemeente: Sloten Noord-Holland
Sectie: A
Nummer: 1676

ERFPACHT
De erfpacht is afgekocht tot en met 31-08-2051

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan is de ruimte o.a. bestemd te worden gebruikt als bedrijfsruimte (opslag, productie of groothandel) met ondersteunende kantoren.
Voor meer informatie over het bestemmingsplan verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen.

BIJZONDERHEDEN
- De verkoop is op basis van een overeenkomst van het notariaat Model Ring Amsterdam
- Verkoper vraagt bij de ondertekening van een koopovereenkomst een waarborgsom op de derdenrekening van de notaris van 10% van koopsom;
- Een (potentiŽle) koper heeft de mogelijkheid vooraf haar onderzoeken uit te voeren. In de koopovereenkomst zal een artikel worden opgenomen dat koper het object accepteert "as-is".

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-04-20
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type
bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
291 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bedrijventerrein Sloterdijk

Bedrijventerrein Sloterdijk (of de 'Sloterdijken' I, II, III en IV) ligt in stadsdeel Amsterdam Nieuw-West en is onderdeel van industriegebied Westpoort. Het ligt ten westen van het centrum van Amsterdam en ten zuiden van het Westelijk Havengebied. Onderlangs wordt het gebied begrensd door de spoorlijn Amsterdam - Haarlem. Naast bedrijven in alle soorten en maten vindt men er openbare ruimte en vrije kavels die door de gemeente ter ontwikkeling worden aangeboden.
Ontwikkeling Bedrijventerrein Sloterdijk in volle gang
Gemeente Amsterdam is van plan het stoere gebied, dat onder andere de vierde haven van Europa herbergt, de komende jaren te ontwikkelen tot een levendiger, meer divers en moderner bedrijventerrein, zodat bedrijven in alle takken van sport dit deel van de stad optimaal kunnen benutten. Zo is het de bedoeling dat er een stedelijk werkmilieu ontstaat met kleinschalige bedrijven en groen en is er reeds een mix van functies en kavels ontstaan van onder meer woonwinkels. Ook is er op Bedrijventerrein Sloterdijk plek voor bedrijven die van elders moeten verhuizen omdat zij worden verdreven door bijvoorbeeld woningbouw.
Verscheidenheid aan bedrijvigheid op Bedrijventerrein Sloterdijk
Naast allerlei kleinschalige bedrijvigheid is er op de lege kavels plaats gereserveerd voor industrie met een hoge milieucategorie. Daartegenover is er ook ruimte voor bedrijven die juist duurzaam zijn. Ook kijkt men naar de mogelijkheid een tijdelijk evenemententerrein in dit deel van de stad te openen en meer culturele ondernemers aan te trekken.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder