Vorige | Volgende

Abebe Bikilastraat 37 1361CD Almere, Olympiakwartier

Prijs € 1.235 per maand

Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

OLYMPUS

Zeg je comfortabel wonen in een nieuw vrije sector huurappartement:
dan zeg je Olympus!

In de wijk Zandpoort in Almere Poort is het prachtige nieuwe, comfortabele en kleinschalige appartementencomplex 'Olympus' gerealiseerd. De bouw is vergevorderd en de appartementen zijn naar verwachting na de zomer/in de herfst gereed. Olympus, op de hoek van de Olympialaan en de Zomerspelenstraat, bestaat uit 21 vrije sector huurappartementen, verdeeld over vier bouwlagen. Er zijn vijf verschillende type appartementen, allemaal met drie kamers en een woonoppervlak tussen de 75 en 86 m2. De huurprijzen variëren van circa € 1.050 tot € 1.280 per maand.


Olympus
Olympus is straks luxe wonen met de vrijheid van huren! Uiteraard is het gebouw voorzien van een comfortabele lift. Alle appartementen beschikken over een keuken met inbouwapparatuur, mooi sanitair en tegelwerk. Ook hebben alle woningen een fijne buitenruimte, variërend van tuin tot balkon. Daarnaast is er voor ieder appartement een berging op de begane grond. Het gebouw wordt aangesloten op stadsverwarming en is daarmee duurzaam gasloos!

Olympus is in de buurt van de populaire wijk Duin gelegen. De uitstraling van de gevelstenen met een combinatie van een zacht gele zandkleur, afgewisseld met grijs-witte delen, versterken het effect van een duinengebied. Om nog maar niet te spreken van de geplande duinlandschappelijke inrichting van de binnentuin omzoomd door schapenhekken. Leven tussen duin en tuin.
Olympus, ontworpen door A3 Architecten uit Rotterdam, is niet alleen zonnig aan de buitenkant. De indeling, met grote raampartijen en balkons met een goede zonligging, is gericht op optimaal genieten (zon)licht en uitzicht.


Comfortabel bereikbaar
De nieuwe wijk Zandpoort ligt in Olympiakwartier West in Almere Poort. Hier geniet je van het stadse wonen én het glooiende duinlandschap ineen. Wonen tussen tuin en duin! In Almere Poort woon je overal dichtbij! Ga bijvoorbeeld op pad naar het strand en het bos. Maar hier vind je ook winkels, (sport)voorzieningen en de A6 om de hoek en het ligt ook vlakbij de A1 en de aansluiting van de ring A10 van Amsterdam. Ook met het openbaar vervoer is Olympus uitstekend te bereiken. Binnen 25 minuten ben je per trein of auto in Amsterdam en binnen 35 minuten op Schiphol!

Comfortabel wonen is in Olympus echter een breder begrip: hoe comfortabel is het om in de directe omgeving van een stadsstrand en de al sinds jaar en dag befaamde jachthaven Marina Muiderzand te wonen? Hier kan de liefhebber van water en varen zijn hart ophalen. Terugkijken op een heerlijke dag op het water of gewoon even bijtanken kan in de gezellige beachclub. Aan de andere kant van de jachthaven ligt Strandbad Duin. Een heerlijke plek aan het water met veel ruimte voor een ontspannen dag in de zon. Met prachtig uitzicht over het IJmeer.


De verhuur is gestart!
Alle informatie is te vinden op de website HURENINOLYMPUS.NL. Om welke appartementen het gaat, de woningplattegronden, over de afwerking en de huurprijzen. Interesse om te huren? Schrijf je nu in via olympus.inschrijfpagina.nl.

Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u te voldoen aan de inkomensnorm. Voor één persoon geldt een inkomensnorm van tenminste 40 maal de kale huurprijs en voor twee personen een gezamenlijk jaarinkomen van tenminste 60 maal de kale huurprijs bruto per jaar. Meer informatie over de voorwaarden is beschikbaar op de website.

Vragen? Neem contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij, tel (020) 6 816 716 of projecten@hallie-vanklooster.nl.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-08-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²
Externe bergruimte
4 m²
Inhoud
208 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Almere

Almere is een van de jongste steden van Nederland en ligt vanaf Amsterdam aan de overkant van het IJmeer. Het is een feest voor liefhebbers van moderne architectuur. Almere is ‘nieuw land’; de stad is vanuit het niets ontworpen en gebouwd. Nadat in de jaren ’60 de polder Zuidelijk Flevoland werd aangelegd, verschenen in 1976 de eerste huizen in Almere. Tegenwoordig telt de stad bijna 200.000 inwoners en vind je er een breed aanbod aan cultuur, entertainment, winkels en restaurants. Ook trekt de stad veel architectuurliefhebbers vanwege de verbluffende combinatie van de moderne stad met het water, de vergezichten en de natuur.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder