Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Achillesstraat 107 II 1076PZ Amsterdam, Van Tuyllbuurt

Huurprijs excl. € 1.600 per maand

Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
54 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

ENGLISH VERSION BELOW

MODERN EN VERZORGD 2-KAMERAPPARTEMENT MET BALKON GELEGEN IN DE ACHILLESSTRAAT, AMSTERDAM-ZUID.
Ideaal voor de young professional werkend op de Zuidas!

Gemeenschappelijk entree, eigen entree op de tweede verdieping. De hal geeft toegang
tot alle vertrekken. Aan de voorzijde de L-vormige living met voldoende ruimte voor een zit- en
eetgedeelte. De recent vernieuwde keuken in lichte kleurstelling is voorzien van de
gewenste inbouwapparatuur. De keukenkasten lopen tot aan het plafond, wat niet alleen
een strakke uitstraling geeft, maar ook zeer functioneel is.
Aan de achterzijde de riante slaapkamer met airconditioning en kastenruimte/walk-in kast voorzien van
wasmachine-/drogeraansluiting, aangrenzend het balkon. De badkamer grenst aan de
slaapkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met glazen douchewand en
wastafel. In de hal een separaat toilet.
De moderne afwerking, royale indeling en de locatie is wat dit appartement zo fijn maakt;
genoeg ruimte om mensen uit te nodigen voor een diner, een riante slaapkamer en fijne
buitenruimte. Dit alles in het gezellige Amsterdam-Zuid.

LOCATIE
Gelegen op een rustige locatie in Amsterdam Zuid. Om de hoek van het Stadionweg met
een grote diversiteit aan winkels, supermarkten en delicatessenzaken voor de dagelijkse
boodschappen. Het Olympiaplein, de Zuidas en het Concertgebouw bevinden zich in de
directe omgeving. De Achillesstraat is gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer,
tram- en busverbindingen. De ringweg A10 en het centrum zijn binnen enkele minuten
bereikbaar.

BIJZONDERHEDEN
- Huurprijs 1.650 per maand exclusief g/w/l met een korting van 50,= per maand voor de eerste 12 maanden.
- Modern en verzorgd appartement
- (Gedeeltelijk) gemeubileerd in overleg
- Gunstige ligging met goede verbinding via uitvalswegen en openbaar vervoer
- 2 maanden borg
- Huurprijs is inclusief servicekosten
- Huurprijs is exclusief water, gas, elektra en kabel


Located in the Achillesstraat in Amsterdam Zuid (South) is where you will find this modern and well taken care of 1-bedroom apartment with a balcony. A perfect apartment for a young professional working in the Zuidas business district.
The building has a communal entrance on the ground floor, and a private entrance on the second floor. All rooms are accessible from the hallway. On the front of the building you will find the L-shaped living room with plenty of space for a dining- and seating area. The recently refurbished light coloured kitchen is fully equipped with all necessary appliances. The kitchen cabinets reach all the way up to the ceiling; both functional and stylish.
In the back of the apartment is where the very large bedroom is located with air conditioning and ample closet space/walk-in closet with a washer and dryer connection. You can reach the balcony via the bedroom. The bedroom has an en-suite bathroom with a walk-in shower with glass shower enclosure and wash basin. The separate toilet is located in the hallway.

The modern finish, the spatial layout and the location are all elements which make this apartment very pleasant. There is enough space to invite people over for dinner, a generous bedroom and comfortable outdoor space. And you will find all this in the charming Amsterdam-Zuid area.

LOCATION
Situated in a quiet part of Amsterdam-Zuid, around the corner from the Stadionweg with its shops, supermarkets, deli's, bars and restaurants. The Olympiaplein, the Zuid-as business district, and the Concert hall are all-in the near vicinity. The Achillessstraat is conveniently located for access to public transport, tram and bus connections. The access road A10 and the city centre are reachable within minutes.


PARTICULARS
& Rent 1.650 per month excluding g/w/l with a discount of 50,= per month for the first 12 months.
& Modern and well taken care of
& (Partly) furnished optional
& Convenient location with easy access via roads and public transportation
& 2 months deposit
& Rental price is including service costs
& Rental price is excluding gas, water, electricity and tv/internet
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-09-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
54 m²
Inhoud
179 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Stadionbuurt

De Stadionbuurt De Stadionbuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en kreeg haar naam in 1922. De buurt is dus in tegenstelling tot wat iedereen denkt niet genoemd naar het Olympisch Stadion (1928) van architect Jan Wils, maar naar Het Stadion uit 1912 van architect Harry Elte. Een heel groot deel van de Stadionbuurt bestaat uit huurwoningen; meer dan de helft van de woningen wordt verhuurd door een woningcorporatie, slechts 13% van de huizen is particulier bezit. Meer dan 80% van de woningen is kleiner dan 80 m2. De Stadionbuurt en Plan Zuid Het Stadion van Elte stond 200 meter ten oosten van het Olympisch Stadion - aan de overzijde van de Amstelveenseweg - en werd na de Olympische Spelen van 1928 afgebroken zodat er woningbouw voor in de plaats kon komen. De Amazonenstraat, Van Tuyll van Serooskerkenweg, Argonautenstraat en de Jasonstraat liggen op de plek waar Het Stadion van Elte ooit stond. Plan Zuid, het uitbreidingsplan dat architect Berlage voor de bebouwing van Amsterdam Zuid had bedacht, kon na 1928 alsnog worden afgemaakt. Ware het niet volgens het originele plan van; De van Tuyll van Serooskerkenweg bijvoorbeeld, is aangepast ten gunste van het Olympisch Stadion, dat niet in Berlages Plan Zuid thuishoorde. Hij had op deze plek industrieterreinen en arbeiderswoningen bedacht. Drie buurten in de Stadionbuurt De wijk kan worden opgedeeld in drie buurten; De Marathonbuurt met veel kleinere sociale huurwoningen en de Van Tuyll van Serooskerkenbuurt met veel particuliere huurwoningen en een minderheid aan koopwoningen. Beide uit de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw in een voor die tijd herkenbare Amsterdamse Schoolbouw. Daarnaast is er nog de buurt ten westen van de Amstelveenseweg, met de woonboten aan het IJsbaanpad en het Olympisch Kwartier (direct naast het Olympisch Stadion), met straatnamen genoemd naar Griekse godinnen als Eos, Afrodite en Artemis. In deze nieuwbouwwijk zijn tussen 2004 en 2008 900 woningen gebouwd. Op dit moment wordt ook het nabijgelegen Het Stadionplein opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder