Vorige | Volgende

Achillesstraat 112 II 1076RJ Amsterdam, Van Tuyllbuurt

Vraagprijs € 685.000 

Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

**English text below**

Ruim (79,5 m2) driekamer appartement gelegen op de tweede verdieping in de Stadionbuurt van Amsterdam-Zuid. Prachtig en luxe verbouwd!

Object:
ACHILLESSTRAAT 112-II, 1076 RJ AMSTERDAM

Ligging:
Samen met het Stadionplein, het Minervaplein en het Olympiaplein vormt dit de driehoek van deze buurt in Zuid. De buurt kenmerkt zich door brede straten met veel parkeergelegenheid. De Stadionbuurt geeft nog 2 parkeervergunningen af per woonadres. Het Vondelpark, Amsterdamse Bos en het Beatrixpark zijn nabij gelegen, net als diverse recreatiemogelijkheden en sportfaciliteiten.
Hiernaast een zeer gunstige ligging ten opzichte van metro station Amsterdam Zuid, waar u een directe en snelle connectie heeft naar Schiphol. Uitstekende bereikbaarheid van de binnenstad met tram en bus. De ring A-10 is binnen enkele autominuten te bereiken via de S108 en S109. Diverse winkelgelegenheden en uitgaansgelegenheden bevinden zich om de hoek!

Indeling:
Entree trappenhuis op de eerste verdieping, entree appartement gelegen op de tweede verdieping. Hier komt u in de hal welke toegang biedt tot alle vertrekken : twee slaapkamers aan de voorzijde met toegang tot luxe badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad, keuken, separaat toilet en woonkamer met luxe keuken met inbouwapparatuur.

Oppervlakte:
Gebruiksoppervlakte: 79,50 m
Gebouw gebonden buitenruimte: 1,30 m
Totaal: 80,80 m
(Conform NEN2580)

Onderhoud:
Het appartement is geheel gerenoveerd en voorzien van houten kozijnen met dubbel glas aan de voorzijde en aan de achterzijde. Moderne elektrische en CV installatie. Moderne keuken met inbouwapparatuur (oven met magnetron functie en een magnetron met oven functie, Amerikaanse koel/vries combinatie, afzuigkap, vaatwasser, automatische prullenbak keramische kookplaat)

Bouwjaar:
1930

Kadastraal bekend:
Gemeente Amsterdam, Sectie AB, Nummer 2551 index A6

VvE:
VvE Achillesstraat 110-112
De administratie wordt gevoerd door : Delair vastgoed beheer en staat ingeschreven onder KvK nummer 61097055
De maandelijkse servicekosten zijn circa 105,00

Erfpacht:
Huidig tijdvlak 16-12-2004 t/m 15-12-2054
Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000
Voortdurende erfpacht.
De jaarlijkse canon bedraagt 466,41.
Aanvraag overstap is op tijd ingevoerd.

Bijzonderheden:
- Het betreft een Beschermd Stadsgezicht;
- Vloerverwarming;
- Geheel dubbel glas;
- VvE wordt professioneel beheerd;
- Verkoper heeft de woning nooit bewoond;
- Per direct twee parkeervergunningen beschikbaar.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spacious (79.5 m2) three-room apartment located on the second floor in the Stadionbuurt of Amsterdam South. Beautifully and luxuriously renovated!

Object:
ACHILLESSTRAAT 112-II, 1076 RJ AMSTERDAM

Location:
Together with the Stadionplein, the Minervaplein and the Olympiaplein, this forms the triangle of this neighborhood in South. The neighborhood is characterized by wide streets with plenty of parking. The Stadionbuurt issues 2 parking permits per residential address. The Vondelpark, Amsterdamse Bos and the Beatrixpark are nearby, as are various recreational opportunities and sports facilities.
In addition, a very convenient location to Amsterdam South metro station, where you have a direct and fast connection to Schiphol. Excellent accessibility of the city center by tram and bus. The ring A-10 can be reached within a few minutes by car via the S108 and S109. Various shopping and entertainment venues are just around the corner!

Layout:
Entrance stairwell on the first floor, entrance apartment located on the second floor. Here you enter the hall which provides access to all rooms: two bedrooms at the front with access to luxury bathroom with double sink, walk-in shower and bath, kitchen, separate toilet and living room with luxury kitchen with appliances.

Surface:
Usable surface: 79.50 m
Building bound outdoor space: 1.30 m
Total: 80.80 m
(In accordance with NEN2580)

Maintenance:
The apartment has been completely renovated and has wooden window frames with double glazing at the front and at the rear. Modern electrical and central heating installation. Modern kitchen with built-in appliances (oven with microwave function and a microwave with oven function, American fridge / freezer, extractor hood, dishwasher, automatic trash ceramic hob)

Construction year:
1930

Cadastral known:
Municipality of Amsterdam, Section AB, Number 2551 index A6

VvE:
VvE Achillesstraat 110-112
The administration is conducted by: Delair real estate management and is registered under Chamber of Commerce number 61097055
The monthly service costs are approximately 105.00

Ground lease:
Current timeframe 16-12-2004 to 15-12-2054
General provisions for continuing ground lease 2000
Continuous leasehold.
The annual canon is 466.41.
Transfer request was entered on time.

Particularities:
- It is a Protected Cityscape;
- Underfloor heating;
- Entirely double glazing;
- VvE is professionally managed;
- The seller has never lived in the house;
- Immediately two parking permits available.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
10-06-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Stadionbuurt

De Stadionbuurt De Stadionbuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en kreeg haar naam in 1922. De buurt is dus in tegenstelling tot wat iedereen denkt niet genoemd naar het Olympisch Stadion (1928) van architect Jan Wils, maar naar Het Stadion uit 1912 van architect Harry Elte. Een heel groot deel van de Stadionbuurt bestaat uit huurwoningen; meer dan de helft van de woningen wordt verhuurd door een woningcorporatie, slechts 13% van de huizen is particulier bezit. Meer dan 80% van de woningen is kleiner dan 80 m2. De Stadionbuurt en Plan Zuid Het Stadion van Elte stond 200 meter ten oosten van het Olympisch Stadion - aan de overzijde van de Amstelveenseweg - en werd na de Olympische Spelen van 1928 afgebroken zodat er woningbouw voor in de plaats kon komen. De Amazonenstraat, Van Tuyll van Serooskerkenweg, Argonautenstraat en de Jasonstraat liggen op de plek waar Het Stadion van Elte ooit stond. Plan Zuid, het uitbreidingsplan dat architect Berlage voor de bebouwing van Amsterdam Zuid had bedacht, kon na 1928 alsnog worden afgemaakt. Ware het niet volgens het originele plan van; De van Tuyll van Serooskerkenweg bijvoorbeeld, is aangepast ten gunste van het Olympisch Stadion, dat niet in Berlages Plan Zuid thuishoorde. Hij had op deze plek industrieterreinen en arbeiderswoningen bedacht. Drie buurten in de Stadionbuurt De wijk kan worden opgedeeld in drie buurten; De Marathonbuurt met veel kleinere sociale huurwoningen en de Van Tuyll van Serooskerkenbuurt met veel particuliere huurwoningen en een minderheid aan koopwoningen. Beide uit de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw in een voor die tijd herkenbare Amsterdamse Schoolbouw. Daarnaast is er nog de buurt ten westen van de Amstelveenseweg, met de woonboten aan het IJsbaanpad en het Olympisch Kwartier (direct naast het Olympisch Stadion), met straatnamen genoemd naar Griekse godinnen als Eos, Afrodite en Artemis. In deze nieuwbouwwijk zijn tussen 2004 en 2008 900 woningen gebouwd. Op dit moment wordt ook het nabijgelegen Het Stadionplein opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder