Vorige | Volgende

Achillesstraat 126 - 2 1076RJ Amsterdam, Van Tuyllbuurt

Vraagprijs € 375.000 

Bouwjaar
1931
Woonoppervlakte
54 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

TOP APPARTEMENT MET TWEE GROTE SLAAPKAMERS!

Heerlijk royaal 3-kamer appartement van 54 m2 gelegen op de tweede verdieping. Het appartement is recentelijk gerenoveerd en klaar voor de nieuwe eigenaar!

Omgeving:
Het appartement is gelegen in een rustig gedeelte van Amsterdam Zuid, tussen de Stadionweg, de Stadionkade en het Van Tuyll van Serooskerkenplein. Nabij het WTC, NS Station Zuid, het Olympisch Stadion en de Beethovenstraat. Tevens zijn er diverse sportparken in de directe omgeving, onder andere het Amsterdamse Bos. Voldoende openbaarvervoersmogelijkheden op loopafstand (diverse tram- en bushaltes en NS station Zuid/W.T.C.). Uitvalsweg S108 voor de ring A10 ligt in de directe nabijheid. Schiphol bereikt u binnen 10 minuten met de auto of het openbaar vervoer.

Indeling
Entree op de tweede verdieping, hal, toilet met een fonteintje, badkamer voorzien van een douche en een wastafel, vaste kast met een c.v.-ketel en een wasmachine aansluiting, woonkamer aan de voorzijde met een half-open keuken, luxe keukenblok voorzien van inbouwapparatuur, twee slaapkamers aan de achterzijde met toegang tot een balkon, ruim balkon gelegen op het zuidwesten.

Bijzonderheden:
- Kant en klaar appartement, u kunt zo verhuizen!
- Fraai details zoals paneeldeuren en glas-in-lood ramen;
- Houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing;
- Fraai eiken-vloer door het gehele appartement;
- Actieve en kleinschalige VVE, de servicekosten bedragen . 139, - per maand;
- Royaal reservefonds van ca. . 22.000, - per 01-01-2020 in de VvE.
- De erfpachtcanon bedraagt . 422, - per jaar. De eigenaar heeft een aanvraag ingediend voor het overstappen naar eeuwigdurende erfpacht onder gunstige voorwaarden;
- Notaris: keuze koper;
- Oplevering in overleg (kan snel)
- Aan de opgegeven maten op de plattegrond kunnen geen rechten worden ontleend.


------
PERFECT 2-BEDROOM APARTMENT!

Great and spacious 2-bedroom apartment (approx. 54m2) at the second floor. The apartment is recently renovated and ready for a new owner.

The apartment is located in a peaceful part of Amsterdam Zuid, between Stadionweg, Stadionkade and the Van Tuyll van Serooskerkenplein. It is close to the WTC, NS Station Zuid, the Olympisch Stadium and the Beethovenstraat. Various sports fields in the immediate vicinity, which include the Amsterdam Woods. There is ample public transport within walking distance (various tram and bus stops and NS station Zuid/W.T.C.). The S108 arterial road for the A10 ring road is in the immediate vicinity. Schiphol is within 10 minutes by car or public transport.

Lay-out
Entrance at the second floor, hallway, toilet with sink, bathroom with shower and sink, built-in storage room with gas-fired central-heating system and washing machine connection, living room at the front with an open plan kitchen, luxury kitchen with built-in appliances, two bedrooms at the back, balcony at the back facing southwest.

Special features:
- Ready to go apartment, you can move in right away!
- Beautiful details such as original panel doors and stained glass windows;
- Wooden window frames with double glazing;
- Beautiful oak floor throughout the apartment;
- Active and small-scale VVE, the service costs are . 139 per month;
- Reserve fund of approx. . 22,000, - per 01-01-2020 in the VvE.
- The ground lease is . 422 per year. The owner has submitted an application to switch to perpetual leasehold under favourable conditions;
- Notary: buyer's choice;
- Transfer and completion in consultation (can be done quickly)
- No rights can be derived from the specified dimensions on the floorplan.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-08-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
54 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Stadionbuurt

De Stadionbuurt De Stadionbuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en kreeg haar naam in 1922. De buurt is dus in tegenstelling tot wat iedereen denkt niet genoemd naar het Olympisch Stadion (1928) van architect Jan Wils, maar naar Het Stadion uit 1912 van architect Harry Elte. Een heel groot deel van de Stadionbuurt bestaat uit huurwoningen; meer dan de helft van de woningen wordt verhuurd door een woningcorporatie, slechts 13% van de huizen is particulier bezit. Meer dan 80% van de woningen is kleiner dan 80 m2. De Stadionbuurt en Plan Zuid Het Stadion van Elte stond 200 meter ten oosten van het Olympisch Stadion - aan de overzijde van de Amstelveenseweg - en werd na de Olympische Spelen van 1928 afgebroken zodat er woningbouw voor in de plaats kon komen. De Amazonenstraat, Van Tuyll van Serooskerkenweg, Argonautenstraat en de Jasonstraat liggen op de plek waar Het Stadion van Elte ooit stond. Plan Zuid, het uitbreidingsplan dat architect Berlage voor de bebouwing van Amsterdam Zuid had bedacht, kon na 1928 alsnog worden afgemaakt. Ware het niet volgens het originele plan van; De van Tuyll van Serooskerkenweg bijvoorbeeld, is aangepast ten gunste van het Olympisch Stadion, dat niet in Berlages Plan Zuid thuishoorde. Hij had op deze plek industrieterreinen en arbeiderswoningen bedacht. Drie buurten in de Stadionbuurt De wijk kan worden opgedeeld in drie buurten; De Marathonbuurt met veel kleinere sociale huurwoningen en de Van Tuyll van Serooskerkenbuurt met veel particuliere huurwoningen en een minderheid aan koopwoningen. Beide uit de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw in een voor die tijd herkenbare Amsterdamse Schoolbouw. Daarnaast is er nog de buurt ten westen van de Amstelveenseweg, met de woonboten aan het IJsbaanpad en het Olympisch Kwartier (direct naast het Olympisch Stadion), met straatnamen genoemd naar Griekse godinnen als Eos, Afrodite en Artemis. In deze nieuwbouwwijk zijn tussen 2004 en 2008 900 woningen gebouwd. Op dit moment wordt ook het nabijgelegen Het Stadionplein opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder