Vorige | Volgende

Achillesstraat 91 1076PX Amsterdam, Van Tuyllbuurt

Huurprijs excl. BTW € 1.495 per maand

Omschrijving

ALGEMEEN
Een stijlvolle modern gerenoveerde kantoorruimte onder architectuur van de Amsterdamse School gebouwd, van circa 45 m en een daar bijbehorende droge en courante kelder van circa 26 m in Amsterdam-Zuid gelegen om de hoek van het Olympia- en Stadionplein en op fietsafstand van de Zuidas. Het kantoor wordt turnkey opgeleverd, inclusief pantry met vaatwasser, vast computernetwerk, visgraat gelegde vloer, etc.

LIGGING
Gelegen in een rustige woonwijk nabij de Zuidas. Er zijn genoeg voorziening op steenworp afstand, zoals een Albert Heijn en diverse gezellige en smakelijke lunch gelegenheden zowel in de buurt als op het Stadionplein.

BEREIKBAARHEID
Goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Op loopafstand van haltes Olympisch stadion en Stadionplein voor de tramlijn 24 en de bussen 15, 62, 347 en 397. De reistijd naar Amsterdam Centraal bedraagt 30 minuten en naar de Zuidas slechts 10 minuten.

PARKEREN
Betaald parkeren op de openbare weg met mogelijkheid tot aanvragen van een parkeervergunning. Er is geen wachttijd voor een parkeervergunning. Op 10 minuten lopen bevindt zich de ingang van de Park + Ride parkeergarage bij het Olympisch Stadion. Hier is plaats voor 350 auto's.

KENMERKEN
Het opleveringsniveau is zeer hoogwaardig.

Luxe kitchenette met ingebouwde koelkast en vaatwasser
Voorzien van wandcontactdozen en kabelgoten
Visgraatvloer
Toiletruimte met vrij hangend toilet en wastafel
Lichte ruimte gelegen op de begane grond
Droge kelder met gietvloerafwerking

BESTEMMING
De bestemming is gemengd. Toegestaan is o.a. kantoor, detailhandel, consument verzorgende dienstverlening, maatschappelijke dienstverlening, en bedrijven overeenkomstig de lijst met toegestane bedrijven.

OPPERVLAKTE
Totale oppervlakte circa 71 m waarvan circa 45 m kantoorruimte en circa 26 m archiefruimte.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt 1.595,- per maand, exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
De voorschotbijdrage servicekosten bedraagt circa 45,- exclusief BTW per m per jaar.
Er is een separate elektrometer. Gas en water naar verdeelsleutel.

HUURTERMIJN
In overleg, tenminste twee jaar.

OPLEVERING
In huidige gerenoveerde en hoogwaardig afgewerkte staat.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle-huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Waarborgsom van 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

VOORBEHOUD
Een overeenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke en schriftelijke overeenstemming van de
eigenaresse/verhuurder van het pand.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
28-01-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
45 m²
Opp winkelruimte
45 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Stadionbuurt

De Stadionbuurt De Stadionbuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en kreeg haar naam in 1922. De buurt is dus in tegenstelling tot wat iedereen denkt niet genoemd naar het Olympisch Stadion (1928) van architect Jan Wils, maar naar Het Stadion uit 1912 van architect Harry Elte. Een heel groot deel van de Stadionbuurt bestaat uit huurwoningen; meer dan de helft van de woningen wordt verhuurd door een woningcorporatie, slechts 13% van de huizen is particulier bezit. Meer dan 80% van de woningen is kleiner dan 80 m2. De Stadionbuurt en Plan Zuid Het Stadion van Elte stond 200 meter ten oosten van het Olympisch Stadion - aan de overzijde van de Amstelveenseweg - en werd na de Olympische Spelen van 1928 afgebroken zodat er woningbouw voor in de plaats kon komen. De Amazonenstraat, Van Tuyll van Serooskerkenweg, Argonautenstraat en de Jasonstraat liggen op de plek waar Het Stadion van Elte ooit stond. Plan Zuid, het uitbreidingsplan dat architect Berlage voor de bebouwing van Amsterdam Zuid had bedacht, kon na 1928 alsnog worden afgemaakt. Ware het niet volgens het originele plan van; De van Tuyll van Serooskerkenweg bijvoorbeeld, is aangepast ten gunste van het Olympisch Stadion, dat niet in Berlages Plan Zuid thuishoorde. Hij had op deze plek industrieterreinen en arbeiderswoningen bedacht. Drie buurten in de Stadionbuurt De wijk kan worden opgedeeld in drie buurten; De Marathonbuurt met veel kleinere sociale huurwoningen en de Van Tuyll van Serooskerkenbuurt met veel particuliere huurwoningen en een minderheid aan koopwoningen. Beide uit de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw in een voor die tijd herkenbare Amsterdamse Schoolbouw. Daarnaast is er nog de buurt ten westen van de Amstelveenseweg, met de woonboten aan het IJsbaanpad en het Olympisch Kwartier (direct naast het Olympisch Stadion), met straatnamen genoemd naar Griekse godinnen als Eos, Afrodite en Artemis. In deze nieuwbouwwijk zijn tussen 2004 en 2008 900 woningen gebouwd. Op dit moment wordt ook het nabijgelegen Het Stadionplein opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder