Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Achterbaan 81 1271WR Huizen, De Noord

Huurprijs € 937 per maand

Omschrijving

Te huur 73 mē kantoorruimte.
Stijlvolle gestoffeerde kantoorruimte (v.v. airconditioning) gelegen op een karakteristieke en rustige locatie in een pittoreske Dorpse omgeving nabij het centrum van Huizen.
Op loopafstand is het grote gezellige hoofdwinkelcentrum "Hart van Huizen" met voldoende gratis parkeergelegenheid.

In het moderne en luxueus geoutilleerde kantoorpand, totaal ca. 180 mē groot, bieden we 3 gestoffeerde kantoorkamers op de 1e verdieping (kamers 5, 6 en 7) aan met het gebruik van een toiletgroep, een kitchenette en een serviceruimte.
De huurprijs is exclusief 21% omzetbelasting.

Op dit moment is voor verhuur beschikbaar totaal ca. 73 mē op de 1e verdieping. De 3 kamers ca. 25, 17 en 25 mē groot, zijn voorzien van vloerbedekking (tapijt), luxaflex, airconditioning en archiefkasten. Het geheel is voorzien van een CV gasinstallatie, een airco-installatie, uitgebreide datakabel aansluitingen en alarminstallatie.

Huurprijs is inclusief energiekosten, schoonmaakkosten en kosten van het gebruik van de alarminstallatie.

Het geheel ziet er zeer verzorgd uit en kan per 1 maart 2020 betrokken worden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-03-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971-1980

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Huizen

Huizen grenst aan het Gooimeer en wordt omringd door het prachtige landschap van het Gooi. Verder heeft het een rijke geschiedenis, waarvan de overblijfselen nog steeds aanwezig en zichtbaar zijn. Het dorp Huizen is bekend als voormalig vissersdorp, hoewel pas aan het eind van de 17e eeuw de visserij een van de hoofdmiddelen van het bestaan werd. Daarvoor waren vooral landbouw en huisnijverheid belangrijke levensbronnen. Hoewel het gemeentewapen van Huizen, een melkmeisje, verwijst naar veeteelt, was er geen sprake van grootschalige veeteelt. De arme zandgronden van het Gooi hadden veel bemesting nodig en vooral de uitwerpselen van het vee, koeien en schapen, werden als mest gebruikt. In de 18e eeuw ontwikkelde Huizen zich tot een vissersdorp met een van de grootste vissersvloten rond de Zuiderzee, wat nu het IJsselmeer is. In de afgelopen decennia heeft Huizen zich ontwikkeld tot een moderne stad grenzend aan het Gooimeer, met een aantal jachthavens, een levendig winkelgebied in het stadscentrum en enkele toeristische attracties.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder