Vorige | Volgende

Achterberglaan 28 1422EA Uithoorn, Zijdelwaard

Bouwjaar
1968
Woonoppervlakte
132 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
155 m²

Omschrijving

Ruime gezinswoning met een fijne, zonnige eindtuin. Zeer gunstig gelegen, nabij winkelcentrum Zijdelwaard, in de groene en kindvriendelijke woonwijk Zijdelwaard. Een ideale woning aan een relatief rustige ventweg.

De begane grond beschikt over een lichte, Z-vormige woonkamer met een dichte, aangrenzende keuken. Vanuit de keuken is er, via een deur, toegang tot de achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie fijne slaapkamers en de ruime badkamer. De tweede verdieping bestaat uit een overloop en een ruime zolderkamer met dakkapel. De woning beschikt over een stenen berging die bereikbaar is vanuit de achtertuin.

De woning kijkt aan de voorzijde uit op een groenstrook met gras en bomen. Op loopafstand vindt u het moderne hoofdwinkelcentrum van Uithoorn (Zijdelwaard), het Libellebos, (basis)scholen, sportvoorzieningen en openbaar vervoer. Door de centrale ligging is er ook een goede verbinding met uitvalswegen naar omliggende steden zoals Amstelveen, Amsterdam, Schiphol, Haarlem en Utrecht.

Indeling

Begane grond
Entree/hal met meterkast, trapopgang en toilet. Lichte, Z-vormige, woonkamer met een erker aan de voorzijde, vaste kasten en een trapkast. Dichte “American-kitchen” in witte uitvoering en voorzien van een gasfornuis, RVS-afzuigkap en deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping
De eerste verdieping bestaat uit een overloop, twee slaapkamers aan de achterzijde, één slaapkamer aan de voorzijde en de badkamer die voorzien is van een ruime douche, wastafel, 2e toilet en de aansluiting voor de wasmachine. De twee grootste slaapkamers beschikken beiden over vaste kasten.

Tweede verdieping
De tweede verdieping beschikt over een ruime overloop met de opstelplaats van de c.v.-ketel en een dakraam. Daarnaast is er een ruime zolderkamer met een dakkapel aan de achterzijde, een dakraam aan de voorzijde en een wastafel.

Tuin
De woning heeft een fijne voor- en achtertuin. De voortuin is gelegen aan de parallelweg met een brede groenstrook, waardoor u hier relatief vrij uitzicht heeft. De diepe achtertuin is een zogenaamde “eindtuin”, waardoor er geen andere bewoners hoeven te passeren, en is ruim 10 meter diep. Door gunstige de ligging kunt u hier tot in de avonduren van de zon genieten. De tuin is keurig aangelegd en heeft aan weerszijden speels aangelegde plantenborders. De achtertuin grenst direct aan de bij de woning behorende stenen berging met elektra. De achtertuin is via een achterpad bereikbaar.
Locatie
De woning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Zijdelwaard. In de directe omgeving bevinden zich diverse speelvoorzieningen, het gelijknamige winkelcentrum Zijdelwaard met een groot aanbod aan winkels, en de bushalte met directe verbindingen naar Amstelveen en Amsterdam. Nabij zijn ook verschillende scholen en sportverenigingen. Door de centrale ligging zijn er goede verbindingen met uitvalswegen richting o.a. Amsterdam, Schiphol en Utrecht.

Bijzonderheden
• De woning is keurig onderhouden;
• De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas;
• De dakbedekking van de schuur is in het voorjaar van 2020 vernieuwd;
• De verlichting in de achtertuin functioneert, door kortsluiting, niet naar behoren;
• De woning biedt aan de voorzijde relatief vrij uitzicht over de ventweg en groenstrook;
• Zeer centrale ligging op korte afstand van onder andere het winkelcentrum Zijdelwaard.

Bodemverontreiniging/asbest
• Aan verkoper is niet bekend dat de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het gebruik als woonhuis of die heeft geleid of zou kunnen leiden tot een verplichting tot schoning van de onroerende zaak, dan wel het nemen van andere maatregelen.
• Voor zover aan verkoper bekend is in het verkochte geen ondergrondse tank aanwezig.
• Aan verkoper is bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt, namelijk in de afvoerpijp van de zoldervloer naar het dak. De aanwezigheid van meer asbest is bij verkoper niet bekend maar kan niet uitgesloten worden.

Asbestclausule
Koper verklaart ermee bekend te zijn dat het ten tijde van de bouw c.q. eventuele verbouwing van het verkochte normale praktijk was asbest c.q. asbesthoudende materialen in de bouw te verwerken. Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van asbest c.q. asbesthoudende materialen in het verkochte. Hij is ermee bekend dat op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen getroffen dienen te worden voor de verwijdering en afvoer van asbest c.q. asbesthoudende materialen en dat daaraan extra kosten verbonden zijn. Koper verklaart verkoper daarop nimmer te zullen aanspreken en vrijwaart verkoper voor alle mogelijke aanspraken die uit de aanwezigheid en/of verwijdering en afvoer van asbest c.q. asbesthoudende materialen kunnen voortvloeien.

Ouderdomsclausule
Koper verklaart ermee bekend te zijn dat het Verkochte meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de (bouw)kwaliteit gesteld mogen worden in het algemeen (aanzienlijk) lager liggen dan bij nieuwe gebouwen. Koper aanvaardt alle in verband met die lagere bouwkwaliteit voorzienbare of te verwachten tekortkomingen van het Verkochte, ook voor zover die een tijdelijke belemmering voor het normaal gebruik van het Verkochte zouden kunnen zijn. Tenzij Verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat hij niet in voor de kwaliteit van onder andere de fundering, de vloeren, het dak/de daken, de leidingen voor elektriciteit, water en - indien van toepassing - gas, de riolering, de muren/gevels, de schoorstenen, de goten, het houtwerk van kozijnen, ramen en deuren met hang-en-sluitwerk en de beglazing, de afwezigheid van enig ongedierte casu quo schimmels (houtworm, boktor, zwam, et cetera) en voor de afwezigheid van doorslaand vocht en/of optrekkend vocht.

Niet-zelfbewoningsclausule
Verkoper heeft Koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit hij het Verkochte sinds circa 1985 niet zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve Koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van casu quo gebreken aan het Verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij daarvan zelf feitelijk het gebruik had gehad. Partijen zijn uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen casu quo gebreken voor risico en rekening van Koper komen en dat daar bij vaststelling van de koopprijs rekening is gehouden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-09-2020
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
132 m²
Perceeloppervlakte
155 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Uithoorn

De gemeente Uithoorn ligt aan de Amstel, nog geen 15 kilometer ten zuiden van Amsterdam en grenst aan de provincies Utrecht en Zuid-Holland. Uithoorn ontstond in de middeleeuwen als rivierdorp aan de oever van de Amstel. Door de turfwinning in het veengebied achter de rivierdijk ontstonden veenplassen. In de 18e en 19e eeuw volgde de droogmaking van deze plassen, waarna zich diverse agrarische bedrijven hier vestigden. Uithoorn heeft een groot natuurgebied met het Zijdelmeer als middelpunt. Belangrijk voor recreatie is ook De Biezenwaard (of Libellebos), dat naast groen en wandelmogelijkheden ook gelegenheid biedt tot sport en spelen. Daarnaast grenst Uithoorn aan nationaal landschap Het Groene Hart. Er zijn veel redenen om Uithoorn te kiezen als plek om te wonen: goede bereikbaarheid, slechts 10 kilometer van Schiphol en de stad binnen handbereik. Maar ook de dorpse gezelligheid, even op een terrasje aan de Amstel een ijsje eten of fietsen door de groene omgeving.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder