Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Achterberglaan 4 1422EA Uithoorn

Bouwjaar
1968
Woonoppervlakte
136 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
149 m²

Omschrijving

In de ruim opgezette woonwijk Zijdelwaard ligt deze ruime eengezinswoning met garage en achtertuin op het zuidoosten. Op loopafstand vindt u het gelijknamige winkelcentrum Zijdelwaard met een divers winkelaanbod. Een bushalte ligt op steenworp afstand en daarnaast zijn er (basis)scholen, kinderopvang en diverse sportverenigingen in de directe omgeving te vinden. Via de uitvalswegen bereikt u omliggende steden zoals Amstelveen, Amsterdam, Utrecht, Hoofddorp en Schiphol gemakkelijk en snel.

Deze woning dient gemoderniseerd te worden, hierdoor kunt u deze geheel naar eigen wens indelen. Er is een lichte Z-vormige woonkamer met keuken aan de achterzijde. Drie slaapkamers en een badkamer zijn te vinden op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping is nog een slaapkamer gelegen met dakkapel aan voor- en achterzijde. Via de achtertuin is de stenen garage met elektra bereikbaar.

Indeling
Begane grond: entree/hal met meterkast, trapopgang, trapkast en toiletruimte met fontein, Z-vormige woonkamer, keuken met deur naar de achtertuin. De woonkamer is voorzien van diverse inbouwkasten.

Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar de tweede verdieping. Drie slaapkamers waarvan één aan de voorzijde en twee aan de achterzijde van de woning gelegen. Badkamer is voorzien van een ruime douchecabine, wastafel, toilet. De badkamer is afgewerkt met witte wandtegels en zwart-witte vloertegels. Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine.

Tweede verdieping: overloop met opstelplaats van de C.V.-ketel (HR Atach, bouwjaar 2011, eigendom), ruime kamer met dakkapel aan de voor- en achterzijde en voorzien van een wastafel. Op de verdieping is voldoende bergruimte achter de knieschotten aanwezig.

Tuin
De achtertuin is voorzien van enkele tegels en beplating variërend in grootte. Via de tuin kunt u de achterliggende garage betreden. De garage is voorzien van elektra en is circa 17 m². De tuin is tevens te bereiken via een achterom. De woning is heeft ook een voortuin met diverse beplanting.

Locatie
De woning is gelegen aan een fraaie brede laan in de ruim opgezette en groene woonwijk Zijdelwaard. Op loopafstand bevindt zich het gelijknamige winkelcentrum, waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. De bushalte ‘Achterberglaan’ met directe verbindingen naar o.a. Amstelveen en Amsterdam bevindt zich op een steenworp afstand. In de directe omgeving vindt u tevens diverse scholen, kinderopvang, (sport)verenigingen, het Libellebos, horecagelegenheden en uitvalswegen naar omliggende steden. In de nabije toekomst wordt de sneltram vanuit Amstelveen doorgetrokken naar het dorpscentrum van Uithoorn.

Er wordt gewerkt aan een sneltramverbinding tussen Uithoorn en Amsterdam, deze zal naar verwachting in de zomer
van 2024 in werking trede.

Bijzonderheden:
• Deze woning dient gemoderniseerd te worden;
• Ruime eengezinswoning met garage;
• Voorzien van dubbele beglazing, met uitzondering van de badkamer;
• Gratis parkeergelegenheid nabij de woning;
• Zeer centraal gelegen ten opzichte van winkelcentrum, scholen, kinderopvang, openbaar vervoer en uitvalswegen;
• Rustige en groene woonomgeving;
• In de koopovereenkomst zal een niet-zelfbewonings-, ouderdoms-, en asbestclausule worden opgenomen.

Ouderdomsclausule
Bij oudere woningen dient u er als koper rekening mee te houden dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager kunnen liggen dan bij nieuwe(re) woningen. In de koopovereenkomst zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak niet nieuw is, dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd.

Asbestclausule
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen moeten speciale maatregelen worden getroffen, die staan beschreven in de Milieuwet. In de koopovereenkomst zal een asbestclausule worden opgenomen, inhoudende dat de koper verklaart dat hij hiermee bekend is en daarmee de verkoper vrijwaart van iedere aansprakelijkheid als er inderdaad asbest wordt gevonden.

Niet-zelfbewoningsclausule
Verkoper heeft Koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit hij het Verkochte niet zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve Koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van casu quo gebreken aan het Verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij daarvan zelf feitelijk het gebruik had gehad. Partijen zijn uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen casu quo gebreken voor risico en rekening van Koper komen en dat daar bij vaststelling van de koopprijs rekening is gehouden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-11-17
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
136 m²
Perceeloppervlakte
149 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Uithoorn

De gemeente Uithoorn ligt aan de Amstel, nog geen 15 kilometer ten zuiden van Amsterdam en grenst aan de provincies Utrecht en Zuid-Holland. Uithoorn ontstond in de middeleeuwen als rivierdorp aan de oever van de Amstel. Door de turfwinning in het veengebied achter de rivierdijk ontstonden veenplassen. In de 18e en 19e eeuw volgde de droogmaking van deze plassen, waarna zich diverse agrarische bedrijven hier vestigden. Uithoorn heeft een groot natuurgebied met het Zijdelmeer als middelpunt. Belangrijk voor recreatie is ook De Biezenwaard (of Libellebos), dat naast groen en wandelmogelijkheden ook gelegenheid biedt tot sport en spelen. Daarnaast grenst Uithoorn aan nationaal landschap Het Groene Hart. Er zijn veel redenen om Uithoorn te kiezen als plek om te wonen: goede bereikbaarheid, slechts 10 kilometer van Schiphol en de stad binnen handbereik. Maar ook de dorpse gezelligheid, even op een terrasje aan de Amstel een ijsje eten of fietsen door de groene omgeving.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder