Vorige | Volgende

Achterdijk 30 1441DH Purmerend, Binnenstad

Huurprijs € 1.500 per maand

Omschrijving

Winkel-/bedrijfsruimte aan de rand van het centrum van Purmerend. Goede zichtlocatie voor het verkeer dat voor deur langs rijdt. De winkel ligt aan de parallelweg. Wel de lusten niet de lasten.

Showroom/winkelruimte (ca 275 m) met grote raampartijen (ca 13 meter). In het winkelgedeelte is een verlaagd systeem plafond (hoogte 2,80 ca.). Achterin de opslagruimte van ca 18 m, een pantry (ca. 6 m) en kantoorruimte (ca 10 m).
De pantry beschikt over een close-up boiler en spoelbak (voldoende elektra).
Er is een toiletruimte aanwezig met fonteintje en wc aangesloten op een saniboyeur.

Het pand is tijdelijk te huur voor een periode van 6 maanden met de mogelijkheid van verlengen tot 2 maal 3 maanden.
Voor bestemming zie 'bestemming binnenstad Purmerend'.
Huurprijs: 1.500,- per maand exclusief verbruikskosten. BTW is niet van toepassing
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-02-2021
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1915

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Purmerend

Purmerend is een bruisende stad met een fraai historisch centrum. De aantrekkelijke binnenstad met haar vele historische gevels biedt een interessant en gevarieerd winkelaanbod met vele kleine speciaalzaken en boetiekjes. Het centrum biedt verder een overdekt winkelcentrum, veel horeca, museums, theaters, een poppodium, rondvaarten en nog veel meer. Purmerend is een echte marktstad. De traditionele weekmarkt trekt veel bezoekers uit de hele regio. Maar er worden ook veel themamarkten georganiseerd. En met ruim 200 evenementen per jaar is er altijd wel wat te beleven. Vanuit het gezellige stadscentrum wandel, fiets en vaar je zo de polder in met mooie oude molens, droogmakerijen, weidse uitzichten en ruimte voor rust en natuur. En het Purmerbos niet te vergeten.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder