Vorige | Volgende

Achtergracht 119 1381BM Weesp, Centrum

Bouwjaar
1920
Woonoppervlakte
101 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
113 m²

Omschrijving

Deze unieke vrijstaande stadswoning gelegen in het leuke centrum van Weesp met fraaie details beschikt over een totale woonoppervlakte van 101 m, drie (royale) slaapkamers waarvan n op de begane grond, een fijne stadstuin met berging n achterom welke uitkomt op een klein parkeerplaatsje waar u openbaar kunt parkeren. Vanaf de Achtergracht bent u z in het historische centrum van Weesp met tal van leuke winkeltjes en restaurants alsmede de prachtige natuur voor een leuke wandel- of fietstochtje langs De Vecht.

Indeling: begane grond: entree, lange hal met meterkast en toegang tot de lichte woonkamer met schouw, eet-/(slaap)kamer, casco badkamer, doorloop naar de aanbouw met keuken opstelling welke toegang biedt naar de ruime berging en tevens fijne stadstuin met achterom.

Eerste verdieping: overloop welke toegang geeft tot twee goede slaapkamers met aan weerszijden twee dakkapellen.

o Nog te moderniseren kluswoning
o Woonoppervlakte 101 m
o Ruimtelijk gevoel op de begane grond door hoge plafonds (3.14 m)
o Leuke stadswoning in het historische centrum
o Vele voorzieningen op zeer korte loopafstand
o Voorbehoud gunning eigenaar: geen beleggers, enkel voor zelfbewoning of eerstegraads bloedverwanten
o Vaste projectnotaris Van Elten * Van de Griend te Weesp
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-06-2020
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
101 m²
Perceeloppervlakte
113 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Weesp

Weesp is een van de veertien vestingsteden van ons land. Aan de schansen en andere verdedigingswerken uit latere tijd is nog te zien dat de stad deel uitmaakte van de Hollandse Waterlinie en de Stelling van Amsterdam. In de veertiende eeuw zorgden de eerste bierbrouwerijen en daarna jeneverstokerijen voor grote perioden van welvaart en bloei. Van die welvaart getuigen het fraai gebouwde stadhuis en de Laurenskerk. Weesp ligt aan de charmante rivier de Vecht en is een knooppunt voor het watertoerisme. De Aetsveldse Polder en de Vecht zijn tot aardkundige monumenten verklaard. De Aetsveldse Polder was van oorsprong een meer. Dit meer vulde zich in de loop der jaren met klei, eerst vanuit de Amstel, later vanuit de Vecht. Het oermeer zelf verplaatste zich door de erosie van het veen geleidelijk naar het noordoosten. Zo ontstond het Naardermeer. Gelegen tussen groen en water biedt het historische vestingstadje rust en ruimte. Weesp is een combinatie van stadse allure en gemoedelijke gezelligheid. Goed bereikbaar met de auto, de trein als met de boot.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder