Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Achtergracht 13 II 1017WL Amsterdam, Utrechtsebuurt Zuid

Vraagprijs € 895.000 k.k.

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
102 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

ENGLISH TEXT BELOW

Dit penthouse appartement van 102 mē bestaat uit twee verdieping, is gelegen op EIGEN GROND, en op een van de meest centrale plekken van Amsterdam. De 2e verdieping is circa 62 mē en de kapverdieping is circa 40 mē.
LET OP: Conform NEN-2580 meetnormen mag de bovenste verdieping niet tot woonoppervlak gerekend worden maar dient als overig inpandig te worden gedefinieerd.


ENKELE KENMERKEN

- EIGEN GROND;
- Energielabel A
- Totaal oppervlak 102 mē (Gebruiksopp. 62 mē; Overig inpandig opp. 40 mē)
- Vloerverwarming op beide verdiepingen.
- Aparte slaapverdieping
- Nieuw geïsoleerd dak met nieuwe pannen.
- Nieuwe hardhoutkozijnen met isolerende beglazing.
- Nieuwe warmtepomp en elektrische installatie
- Intercom met camera
- Nieuwe Airco-unit.
- Vrij uitzicht
- Zelf te plaatsing keuken en vloeren.

INDELING

Vanaf de straat via algemeen trappenhuis naar de tweede verdieping. Entree in grote open ruimte met de keuken(aansluitingen) aan de voorzijde en de woonkamer aan de achterzijde. Door gebruik van de vide een zeer ruimtelijk gevoel. De combinatie van hout met roestvrijstaal geeft een zeer luxe gevoel. De keuken en de vloeren zijn nog geheel naar eigen smaak in te richten. De bovenste verdieping is een prachtig open ruimte met de balkconstructie in het zicht. De slaapkamers is gelegen aan de achterzijde met een open badkamer aan de voorzijde.


OMGEVING

Het appartement is gelegen aan een van de kortste grachten van Amsterdam de Achtergracht. Welke uitkomt op de Amstel. Er is een snelle ontsluiting naar de Ringweg A-10 via de Weesperstraat of de van Woustraat. Maar ook voor openbaar vervoer heeft het appartement een ideale ligging. Verschillende tram en metrolijnen zijn op loopafstand zoals het Frederiksplein en het Weesperplein. Grote trekpleisters zoals Artis, Carré, het Oosterpark en het Amstelhotel zijn op loopafstand. De Pijp/Albert Cuypstraat is op 5 min fietsafstand gelegen en in de directe omgeving zijn tal van horecagelegenheden en leuke winkels in de Utrechtsestraat, Rembrandtplein en Leidseplein. Ook de Hogeschool en Universiteit van Amsterdam zijn in de directe nabijheid gelegen.


* * * * * * * * * * * *

This penthouse apartment of 102 mē consists of two floors, is located on OWN GROUND, and in one of the most central places of Amsterdam. The 2nd floor is approximately 62 mē and the top floor is approximately 40 mē.
PLEASE NOTE: Accordance to NEN-2580 measurement standards, the top floor may not be counted as living space, but defined as other internalspace.


A FEW FEATURES

- OWN GROUND;
- Energy label A
- Total surface 102 mē (Using surface 62 mē; Other indoor surface 40 mē)
- Underfloor heating on both floors.
- Separate sleeping floor
- New insulated roof with new tiles.
- New hardwood windowframes with insulating glazing.
- New heat pump and electrical installation
- Intercom with camera
- New Air conditioning unit.
- Unobstructed view
- Self installation kitchen and floors.

LAYOUT

From the street via general staircase to the second floor. Entrance into a large open space with the kitchen (connections) at the front and the living room at the rear. The use of the void gives a very spacious feeling. The combination of wood with stainless steel gives a very luxurious feeling. The kitchen and the floors can be decorated entirely to your own taste. The top floor is a beautiful open space with the beam construction in view. The bedrooms are located at the rear with an open bathroom at the front.


SURROUNDINGS

The apartment is located on one of the shortest canals in Amsterdam, the Achtergracht. Which opens onto the Amstel. There is quick access to the A-10 ring road via Weesperstraat or van Woustraat. The apartment is also ideally located for public transport. Several tram and metro lines are within walking distance, such as Frederiksplein and Weesperplein. Major attractions such as Artis, Carré, the Oosterpark and the Amstelhotel are within walking distance. The Pijp/Albert Cuypstraat is a 5-minute bike ride away and there are numerous restaurants and nice shops in the Utrechtsestraat, Rembrandtplein and Leidseplein in the immediate vicinity. The Hogeschool and University of Amsterdam are also located in the immediate vicinity.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 138 p/m
Aanmeldingsdatum
2021-06-30
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
penthouse
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
102 m²
Overige inpandige ruimte
40 m²
Bruto inhoud
352 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche
Voorzieningen
airconditioning, alarminstallatie, zonnepanelen

Energie

Energielabel
Klasse A
Isolatie
vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd
Soort verwarming
warmtepomp

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
I
Indexnummer
7
Perceel
11797
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan water

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren, parkeervergunningen
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: De Weteringschans

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder