Vorige | Volgende

Achtersteven 39 1034VC Amsterdam, Banne Noordwest

Vraagprijs € 299.000 

Bouwjaar
1978
Woonoppervlakte
92 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

----------------- ENGLISH BELOW -------------------
Een zeer ruim 4-kamer appartement gelegen in een populaire wijk in Amsterdam-Noord. Toe aan de volgende stap? Dan is dit jouw kans!

Omgeving:
Het appartement is gelegen in een populaire buurt onder (jonge) starters. Altijd 'alles in huis' dankzij de ligging nabij Banne Centrum! Dit nieuwe winkelcentrum met een leuk assortiment aan winkels wint in populariteit. De woning is centraal gelegen. Met eigen vervoer zit je binnen no-time op de ringweg A10. Liever met het openbaar vervoer naar de binnenstad? Ook dat is mogelijk. De bereikbaarheid naar het centrum is perfect dankzij de dichtbij gelegen Noord/Zuid lijn. Daarnaast ligt de pont op ongeveer 20 minuten fietsen. Kortom: onbezorgd wonen omringd door water en groen, met de gewenste faciliteiten binnen handbereik, op steenworp afstand van hartje Amsterdam!

Indeling
Via de centrale hal heb je toegang tot de ruime lichte woonkamer. Vanuit de woonkamer kom je in de afgesloten woonkeuken. De woonkeuken is uitgevoerd in een hoog glazen zwarte kleurstelling en is van alle gemakken voorzien. De woning beschikt over 3 slaapkamers van gunstige afmetingen. Tevens zijn de badkamer en het separate toilet reeds vernieuwd. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, inloopdouche en ligbad. Daarnaast heb je een inpandige berging met de wasmachine aansluiting.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1978
- Woonoppervlakte ca. 92 m2
- Twee (!) buitenruimtes op het zuidwesten
- 3 ruime slaapkamers
- Reeds vernieuwd sanitair
- Moderne keuken met inbouwapparatuur
- VVE kosten 151,38 per maand
- Erfpacht afgekocht tot 1-7-2052
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

--------------- ENGLISH ---------------
A very spacious 4-room apartment located in a popular neighborhood in Amsterdam North. Are you ready for the next step? Then this is your chance!

Surroundings:
The apartment is located in a popular neighborhood among (young) starters. Always 'everything in house' thanks to its location near Banne Centrum! This new shopping center with a nice assortment of stores is gaining in popularity. The house is centrally located. With private transport you are within no time on the A10 ring road. Prefer public transport to the city center? That is also possible. The accessibility to the center is perfect thanks to the nearby North/South line. In addition, the ferry is about 20 minutes by bike. In short: carefree living surrounded by water and greenery, with the desired facilities within easy reach, just steps away from the center of Amsterdam!

Layout
Through the central hall you have access to the spacious bright living room. From the living room you enter the closed kitchen. The kitchen is in a high glass black color and is fully equipped. The house has 3 bedrooms of convenient dimensions. Also, the bathroom and separate toilet have been renovated. The bathroom has a washbasin, walk-in shower and bathtub. In addition, you have a storage room with washing machine connection.

Features:
- Built in 1978
- Living area approx. 92 m2
- Two (!) outdoor areas facing southwest
- 3 spacious bedrooms
- Already renewed plumbing
- Modern kitchen with appliances
- VVE costs 151.38 per month
- Leasehold redeemed to 1-7-2052
- Delivery in consultation

The information shown on this website has been composed by us (with care) based on data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the accuracy or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our houses or to have yourself assisted by your own NVM broker.

We are not responsible for the content of the websites referred to.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-08-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
92 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Banne Buiksloot

Banne Noord en Zuid zijn grotendeels in de jaren zestig en zeventig gebouwd. De straten zijn vernoemd naar scheepstypen, scheepsonderdelen en andere begrippen uit de scheepvaart. Banne Zuid had veel portiekflats, die inmiddels zijn vervangen door nieuwbouwwoningen. Daarvan is dertig procent sociale huur. Het centraal gelegen woongebied van Banne Noord en Zuid is groen en autoluw. Banne Oost ontstond in de jaren negentig. Hier dragen de straten namen van legendarische olympische sporters. De buurt bestaat overwegend uit eengezinswoningen. Op het Bezaanjachtplein - op de hoek van de IJdoornlaan - vind je het Banne Centrum, met woningen, winkels, een bibliotheek en een multifunctioneel Huis van de Wijk.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder