Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Achtersteven 43 1034VC Amsterdam, Banne Noordwest

Vraagprijs € 300.000 

Bouwjaar
1977
Woonoppervlakte
102 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

**WE ALSO DO FACETIME/VIDEOVIEWINGS**

(English below)
Omgeven tussen veel water en groen bevindt zich dit ruime en lichte hoekappartement van ca 100 m2 met maar liefst 3 slaapkamers en een heerlijk balkon.

Het appartement is gelegen in de rustige en groene omgeving De Banne (stadsdeel Noord), in de buurt van het landelijk schoon waaronder Randsdorp, Holysloot en Landsmeer. In de nabije omgeving zijn vele voorzieningen, waaronder het vernieuwde winkelcentrum De Ankerplaats voor de dagelijkse boodschappen, winkelcentrum Buikslotermeerplein, het Boven IJ-ziekenhuis, diverse scholen, het Floraparkbad en diverse natuurgebieden zoals de Kadoelerbreek, de Buiksloterbreek en Het Twiske. De Noordzuid metrolijn geeft een snelle verbinding met de rest van de stad en met de auto is er een snelle toegang naar de A10. Bovendien gratis parkeren!

INDELING
Hoekgelegen op de 2e verdieping van het 4 woonlagen tellend hofcomplex.
Via de centrale hal toegang tot twee slaapkamers, de woonkamer, de eetkamer, de badkamer met ligbad, het aparte toilet en de meterkast. Tussen de eetkamer en de woonkamer bevindt zich de semi open keuken, welke is voorzien van een Zanussi gasfornuis en oven, een Bosch afwasmachine en een vrijstaande Indesit koelkast. Bovendien veel kastruimte en lades voor al uw keukenspullen.
De ruime woonkamer met weids uitzicht op het speelveld geeft tevens toegang tot het ruime balkon, gelegen op het zuidoosten en de grootste 3e slaapkamer. Oorspronkelijk waren er twee balkons, een ervan is dichtgezet en omgetoverd tot een praktische hobbyruimte, berging/ wasruimte (aansluiting wasmachine).


Details:
Woonoppervlak ca 101,6 m2, conform Meetinstructie NEN2580
Prive berging op de begane grond
Bouwjaar 1977
Erfpacht afgekocht tot 30 juni-2052 (aanvraag eeuwigdurende erfpacht loopt)
Volledig voorzien van dubbel glas/voorzetramen
Energielabel C
Goed onderhouden combi ketel van Intergas uit 2006
VvE met 248 leden, professioneel beheerd (VvE-Beheer Amsterdam)
Servicekosten 151,38 per maand; Huishoudelijk Reglement en MJOB aanwezig
WOZ: 325.000 euro
Vrij parkeren
Snelle levering mogelijk
Vaste notaris: Lenning Notariaat


**

This spacious and bright corner apartment of approx. 100 m2 is surrounded by a lot of water and greenery, featuring no less than 3 bedrooms and a lovely balcony.

The apartment is located in the quiet and green area De Banne (Noord district), near the rural villages including Randsdorp, Holysloot and Landsmeer. There are many facilities in the vicinity, including the renovated De Ankerplaats shopping center for groceries, Buikslotermeerplein major shopping center, the Boven IJ hospital, various schools, the Floraparkbad swimming pool and various nature reserves such as Kadoelerbreek, Buiksloterbreek and Het Twiske. The Noordzuid metro line provides a fast connection to the rest of the city and by car there is quick access to the A10 ring road. Moreover, free parking!

LAYOUT
Corner located on the 2nd floor of the 4-storey court complex.
Through the central hall access to two bedrooms, the living room, the dining room, the bathroom with bath, the separate toilet and the meter cupboard. Between the dining room and the living room is the semi open kitchen, which is equipped with a Zanussi gas stove and oven, a Bosch dishwasher and a freestanding Indesit refrigerator. In addition, plenty of cupboard space and drawers for all your kitchen stuff.
The spacious living room with wide view on the playing field also gives access to the spacious balcony, located on the southeast, and the largest 3rd bedroom. Originally there were two balconies, one of which was closed and transformed into a practical hobby room, storage / laundry room (washing machine connection).


Details:
Living area approximately 101.6 m2, in accordance with Measurement Instruction NEN2580
Private storage on the ground floor
Year of construction 1977
Annual lease payments surrendered to June 30-2052 (application perpetual lease is running)
Fully equipped with double glazing / secondary windows
Energy label C
Well maintained Intergas combi boiler from 2006
HOA with 248 members, professionally managed (VVE-Management Amsterdam)
Service costs 151.38 per month; House rules and MJOB available
WOZ: 325,000 euros (tax value)
Free parking
directly available
mandatory notary office: Lenning Notariaat
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-04-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1977

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
102 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Banne Buiksloot

Banne Noord en Zuid zijn grotendeels in de jaren zestig en zeventig gebouwd. De straten zijn vernoemd naar scheepstypen, scheepsonderdelen en andere begrippen uit de scheepvaart. Banne Zuid had veel portiekflats, die inmiddels zijn vervangen door nieuwbouwwoningen. Daarvan is dertig procent sociale huur. Het centraal gelegen woongebied van Banne Noord en Zuid is groen en autoluw. Banne Oost ontstond in de jaren negentig. Hier dragen de straten namen van legendarische olympische sporters. De buurt bestaat overwegend uit eengezinswoningen. Op het Bezaanjachtplein - op de hoek van de IJdoornlaan - vind je het Banne Centrum, met woningen, winkels, een bibliotheek en een multifunctioneel Huis van de Wijk.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder