Vorige | Volgende

Adelaarsweg 99 hs 1021BZ Amsterdam, Vogelbuurt Zuid

Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
61 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Dit mooie 3-kamer appartement met terras en diepe tuin op het zuidoosten, ligt in de Vogelbuurt in Amsterdam-Noord nabij het IJplein.

Amsterdam-Noord ontwikkelt zich tot een nieuw bruisend centrum. Met veel ruimte voor sport, culturele voorzieningen en winkelcentrum Boven 't Y.

In de directe omgeving bevinden zich diverse winkels en het grote winkelcentrum aan het Buikslotermeerplein is op fietsafstand. Boven het IJ is van alle kanten goed bereikbaar. Met de auto zit u binnen enkele minuten op de A10. De Coentunnel (afslag S118 Oostzanerwerf) en Zeeburgertunnel (afslag S115 Nieuwendam /S116 Volendam) verbinden Noord met Amsterdam-West en Amsterdam-Oost. De IJ-tunnel biedt automobilisten een directe aansluiting op de Amsterdamse binnenstad. De Noord/Zuidlijn en het station op het Buikslotermeerplein zijn op fietsafstand.

Indeling:
Eigen entree, tochtportaal, trapkast met meterkast, separaat toilet en hal met toegang tot bijna alle vertrekken. Royale woonkamer met grote glaspartij die voor veel lichtinval zorgt aan de voorzijde. De woonkamer beschikt over authentieke glas en lood deuren die toegang bieden naar de achterzijde van de woning. Twee slaapkamers van beiden circa 11 m aan de achterzijde van het appartement. Badkamer met douche en wastafel in de midden van het appartement. Afgesloten keukenruimte waar u naar eigen smaak een keuken kunt plaatsen met C.V.-opstelling en wasmachine-aansluiting.

Via de keukenruimte en een van de slaapkamers aan de achterzijde hebt u toegang tot het terras en bereikt u via een trap de diepe tuin met externe berging op het zuidoosten.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 61 m;
- Bouwjaar 1930;
- Terras aan de achterzijde met toegang tot de ruime tuin gelegen op het zuidoosten;
- C.V.-ketel Intergas 2019;
- Bijdrage VvE circa 174,- per maand (01-07-2019 t/m 30-06-2020);
- VvE, beheerd door Pro VvE Beheer;
- Erfpacht vooruitbetaald tot en met 15-09-2056;
- Anti-speculatiebeding voor een duur van 2 jaar en 3 maanden;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Projectnotaris Schut van Os notarissen te Amsterdam;
- Oplevering per direct.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-05-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
61 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: IJplein/Vogelbuurt

De wijk Vogelbuurt-IJplein ligt aan het IJ, aan de oostkant van het Noord-Hollands Kanaal en ten zuiden van de Nieuwendammerdijk. De Vogelbuurt stamt uit de jaren twintig, de buurt rond het IJplein is later gebouwd, in de jaren tachtig. In de wijk ligt ook het Vliegenbos, het oudste stadsbos van Amsterdam. IJplein/Vogelbuurt is ook een zogenoemde focuswijk, waar de overheid extra geld in investeert.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder