Vorige | Volgende

Adelaarsweg 99 I 1021BZ Amsterdam, Vogelbuurt Zuid

Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
94 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

Deze ruime 5-kamer maisonnette met woningbreed balkon op het zuidoosten is gelegen in de Vogelbuurt in Amsterdam Noord nabij het IJplein.

Amsterdam-Noord ontwikkelt zich tot een nieuw bruisend centrum. Met veel ruimte voor sport, culturele voorzieningen en winkelcentrum Boven 't Y.

In de directe omgeving bevinden zich diverse winkels en het grote winkelcentrum aan het Buikslotermeerplein is op fietsafstand. Boven het IJ is van alle kanten goed bereikbaar. Met de auto zit u binnen enkele minuten op de A10. De Coentunnel (afslag S118 Oostzanerwerf) en Zeeburgertunnel (afslag S115 Nieuwendam /S116 Volendam) verbinden Noord met Amsterdam-West en Amsterdam-Oost. De IJ-tunnel biedt automobilisten een directe aansluiting op de Amsterdamse binnenstad. De Noord/Zuidlijn en het station op het Buikslotermeerplein zijn op fietsafstand.

Indeling:

Eigen opgang vanuit de straat.

Eerste verdieping:
Bovenaan de trap, de overloop met trap naar 2e verdieping en het toilet. De hal komt uit in de slaapkamer welke toegang geeft tot de ruime woonkamer aan de voorzijde met vrij uitzicht. De woonkamer is sfeervol door onder andere de authentieke schouw. De slaapkamer heeft openslaande deuren welke toegang geven tot het woningbreed balkon op het zuidoosten. De keukenruimte waar u naar eigen smaak een keuken kunt plaatsen biedt eveneens toegang tot het balkon! De meterkast vindt u in de woonkamer.

Tweede verdieping:
Overloop, twee slaapkamers aan de achterzijde en een ruime slaapkamer aan de voorzijde met balkon op het noordwesten. De badkamer, welke is voorzien van douche en wastafel, is te bereiken via de slaapkamer aan de voorkant.

Vliering:
Ruime vliering met C.V.-installatie.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 94 m;
- Bouwjaar 1930;
- C.V.-ketel Intergas 2009;
- Bijdrage VvE circa 121,-- per maand (01-07-2019 t/m 30-06-2020);
- VvE, beheerd door Pro VvE beheer;
- Erfpacht vooruitbetaald tot en met 15-09-2056;
- Anti-speculatiebeding voor een duur van 2 jaar en 3 maanden;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Projectnotaris Schut van Os notarissen te Amsterdam;
- Oplevering per direct.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
22-05-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
94 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: IJplein/Vogelbuurt

De wijk Vogelbuurt-IJplein ligt aan het IJ, aan de oostkant van het Noord-Hollands Kanaal en ten zuiden van de Nieuwendammerdijk. De Vogelbuurt stamt uit de jaren twintig, de buurt rond het IJplein is later gebouwd, in de jaren tachtig. In de wijk ligt ook het Vliegenbos, het oudste stadsbos van Amsterdam. IJplein/Vogelbuurt is ook een zogenoemde focuswijk, waar de overheid extra geld in investeert.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder