Vorige | Volgende

Adelheidstraat 76 2595EE Den Haag, Bezuidenhout-Midden

Vraagprijs € 925.000 

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
258 m²
Aantal kamers
10
Perceeloppervlakte
198 m²

Omschrijving

Karakteristiek herenhuis (ca 258 m2) in bijzonder goede staat in zeer gewild deel van het Bezuidenhout met voor- en achtertuin (NO), op eigen grond. Gunstige ligging ten opzichte van winkels (Theresiastraat), openbaar vervoer, scholen, uitvalswegen en het Centraal Station.

Op dit moment is het pand in gebruik als kantoor, het is echter zonder veel aanpassingen terug te brengen naar een heerlijk ruim en licht woonhuis.

Indeling:
Voortuin (ZW), entree, vestibule met meterkast, tochtdeur met deels gestraald glas, gang met marmeren platen, bergruimte in de trapkast, toilet met fontein. Nette keuken met deur naar de diepe achtertuin met houten schuur.
Lichte voorkamer met erker, ornamentenplafonds, suiteseparatie met glas-in-loodramen, achterkamer met serre met openslaande deuren naar achtertuin.

Trap naar de eerste etage, overloop, toilet en vaste kast. Ruime en voorkamer over de breedte met zonnig balkon en ornamentenplafond, schuifdeuren naar diepe achterkamer, achterzijkamer.

Trap naar de tweede etage, overloop met daklicht, twee vaste kasten, toilet-douche combinatie met wastafel, pantry met elektrische boiler. Grote achterkamer en eveneens grote voorkamer met balkon, voorzijkamer.

Aanvullende gegevens:
- Eigen grond
- Woonoppervlakte ca 258 m2
- Perceeloppervlakte 198 m2
- Intergas VR ketel
- Op het dak bevinden zich twintig zonnepanelen
- Op 5 minuten loopafstand van het Station Den Haag Centraal
- Parkeervergunningstelsel
- Het pand heeft volgens het geldende bestemmingsplan de bestemming ‘wonen’ en krachtens het geldende overgangsrecht het recht om het als kantoor te gebruiken. Verkoper zal zich tot de gemeente wenden teneinde te bevorderen dat in het BAG register het feitelijk gebruik zal worden gewijzigd in het gebruik als woning.
- Ouderdom-, asbest- en niet bewonersclausulen zullen in de koopakte worden opgenomen
- Notariskeuze aan verkoper
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-04-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
258 m²
Perceeloppervlakte
198 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
10
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Den Haag

Den Haag is een bijzondere stad. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in Den Haag. Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, boetiekjes en warenhuizen, waar het alle dagen van de week bruist. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.

Tot slot bewijst Den Haag dat een moderne skyline en een historische binnenstad goed met elkaar samen kunnen gaan. Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Met attracties als Madurodam en het Omniversum is Den Haag ook voor het jonge publiek een feest.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder