Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 125 2 1056EX Amsterdam, Gibraltarbuurt

Bouwjaar
1911
Woonoppervlakte
78 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Royaal en licht, gerenoveerd 3-kamer appartement van ruim 78m² met opvallend hoge plafonds en schitterende authentieke details. Het Franse balkon aan de voorzijde en zonnige balkon aan de achterzijde dragen bij tot de uiterst aangename sfeer in dit appartement. Het appartement is in 2021 nog geheel geschilderd en gestukt en verkeert in zeer goede staat. 

*ENGLISH TEXT BELOW

INDELING
Gemeenschappelijke entree op de begane grond met nette brede trap. De deur op de tweede verdieping biedt toegang tot de ruime hal met garderobe, slaapkamer, badkamer, keuken en living. De woonkamer is ruim, licht en sfeervol. De en-suite deuren scheiden de woonkamer van de eetkamer. De authentieke gele beglazing is nog in de deuren aanwezig. De prachtige lichtinval benadrukt de ruimtelijke indeling en de hoogte van het plafond. Aan de voorzijde een klein balkon met ochtendzon, achter grenst de eetkamer aan het ruime en vooral zonnige balkon. Originele schouwen in zowel de eetkamer als woonkamer sieren de ruimtes. De eerste slaapkamer is aan de voorzijde gesitueerd. De tweede slaapkamer grenst aan de keuken. De ruime badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche. Laat je verleiden door dit zeer complete lichte appartement met houten vloer, veel bergruimte, leuke details, balkons en niet te vergeten, geweldige centrale locatie!

LIGGING
Dit appartement is gelegen aan een brede (één-richting) straat. Dezelfde ruimte en afstand ervaar je ook aan de achterzijde hetgeen rust en privacy biedt.
Op loopafstand tref je de gezellige Ten Kate markt maar ook de AH voor de dagelijkse boodschappen en Stach voor delicatessen. Bar Spek heeft een goed terras en tevens bij Café Thuis zit je goed. Met 13 minuten fietsen bereik je het Centraal Station of 14 minuten Station Sloterdijk. Goede OV verbindingen te denken aan tram 13, 19 of bus 18. Per auto vlot op de ring A10 via de Jan van Galenstraat, 5 minuten.

BIJZONDERHEDEN
- Kleine gezonde VvE, achtergevel en balkons recentelijk onderhouden;
- Schilderwerk achterzijde 2020, voorzijde 2015;
- Plat dak in 2015 vervangen;
- Servicekosten €90,- per maand;
- Dubbel glas (HR++) in hardhouten kozijnen;
- Recent nieuw gestuukt/geschilderd;
- Eigen grond;
- Oplevering in overleg.

*ENGLISH VERSION

Spacious, light, renovated three-room apartment with over 78 m² of living space, strikingly high ceilings and beautiful authentic details. The Juliet balcony at the front of the property and sunny balcony at the rear add to the fabulous feel of this apartment. The entire apartment was replastered and repainted in 2021, and is now in an outstanding condition.

LAYOUT
Communal entrance on the ground floor with a neat, wide staircase leading to the front door on the second floor. Good-sized hall with cloakroom, leading to the bedroom, bathroom, kitchen and living room. The living room is light, airy and comfortable. The pocket doors that divide the living room from the dining area feature authentic yellow glass. The beautiful angle of the light emphasises the spacious layout and height of the ceiling. A small balcony at the front catches the morning sun, and at the rear, the dining room borders a very sunny, larger balcony. Original mantelpieces adorn both the dining room and the living room. The first bedroom is at the front of the apartment, and the second bedroom is next to the kitchen. The sizeable bathroom features a toilet, basin and shower. Let yourself be tempted by this complete, light apartment with wood flooring, plenty of storage space, attractive details, balconies and last but not least, a superb central location!

LOCATION
The apartment is on a wide, one-way street, and there is plenty of space at rear of the property, offering peace, quiet and privacy.
The friendly Ten Kate market, AH supermarket and Stach (delicatessen) are all within walking distance. Bar Spek has a great terrace and Café Thuis is a good place to chill. You can bike to Amsterdam Central Station in 13 minutes, or Sloterdijk Station in 14 minutes. Good public transport connections, including tram routes 13 and 19 and bus route 18. You can reach the A10 ring road in just five minutes by car, via Jan van Galenstraat.

DETAILS
- Small-scale, financially healthy homeowners’ association (VvE), recently maintenance balconies and rear of the building;
- Paintwork outside rear 2020, facade 2015;
- Replacement of the flat roof in 2015;
- Monthly service costs of €90;
- Double glazing (HR++) in hardwood window frames;
- Freehold property;
- Transfer subject to agreement.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-05-14
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1911

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
78 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder