Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 125 hs 1056EX Amsterdam, Pieter van der Doesbuurt

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
160 m²
Aantal kamers
6

Omschrijving

160m2 woonoppervlak, hoge plafonds, breed perceel (EIGEN GROND), fantastische tuin! **English text below**

Dat biedt deze dubbele benedenwoning in authentieke staat. De huidige indeling biedt veel mogelijkheden tot uitbreiding. Door de plafondhoogte is zowel de beletage als souterrain zeer bruikbaar voor een moderne indeling met slaapverdieping + badkamer in sout en woonkamer, eetkamer keuken en kantoor op de begane grond. De diverse deuren geven toegang tot veranda en diepe tuin (W). Het appartement is onderdeel van een kleine actieve VVE. Voor de liefhebber van rust en ruimte op een dynamische locatie nabij alle geneugten die De Baarsjes te bieden heeft.

DE WONING
Begane grond: entee, hal, toilet, meterkast, trap naar souterrain, keuken met cv-opstelling en deur naar tuin, badkamer met douche, wastafel en wasmachine-/drogeropstelling, woonkamer met schuifdeuren naar veranda en tuin (circa 100m2, West), werkkamer;
Souterrain: hal, 3 slaapkamers, werkruimte.

DE LIGGING
De woning is gelegen in De Baarsjes in het centrum van Amsterdam. Het appartement is goed bereikbaar met de auto via de Ring A-10 afslag S 105 en met het openbaar vervoer (tram, bus en metro). Op loopafstand bevinden zich parken, scholen en speelterreinen alsmede diverse winkels aan de Jan Evertsenstraat en Bilderdijkstraat en De Hallen. Een parkeervergunning is verkrijgbaar op aanvraag bij stadsdeel West.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het pand is gesplitst in appartementsrechten. De VVE bestaat uit 4 appartementsrechten en is actief. De servicekosten bedragen € 120,- per maand.

HET ONDERHOUD
De woning is goed onderhouden en voorzien van een gedateerde keuken en sanitair. Alle wanden en plafonds zijn netjes afgewerkt, het houtwerk is geschilderd, de ramen zijn voorzien van dubbel glas. Het casco is goed onderhouden.

BIJZONDERHEDEN:
- EIGEN GROND
- Goed onderhouden complex, actieve VVE;
- Veel ruimte en mogelijkheden voor indeling (nu 6 kamers);
- Breed perceel, diepe tuin;?

160m2 living space, high ceilings, wide plot (FREEHOLD), fantastic garden!

That offers this double ground floor apartment in authentic condition. The current layout offers many possibilities for expansion. The ceiling height makes both the first floor and the basement very useful for a modern layout with sleeping floor + bathroom in the basement and living room, dining room kitchen and office on the ground floor. The various doors give access to the veranda and deep garden (W). The apartment is part of a small active VVE. For lovers of peace and space in a dynamic location near all the delights that De Baarsjes has to offer.

THE HOUSE
Ground floor: entrance hall, toilet, meter cupboard, stairs to basement, kitchen with central heating system and door to garden, bathroom with shower, sink and washer / dryer installation, living room with sliding doors to veranda and garden (approximately 100m2, West), office;
Basement: hall, 3 bedrooms, work space.

LOCATION
The property is located in De Baarsjes in the center of Amsterdam. The apartment is easily accessible by car via the Ring A-10 exit S 105 and by public transport (tram, bus and metro). Parks, schools and playgrounds, as well as various shops on Jan Evertsenstraat and Bilderdijkstraat and De Hallen are within walking distance. A parking permit is available on request at the West district.

OWNERS ASSOCIATION
The property is split into apartment rights. The VVE consists of 4 apartment rights and is active. The service costs are € 120 per month.

THE MAINTENANCE
The property is well maintained and equipped with a dated kitchen and bathroom. All walls and ceilings are maintained well, the windows have double glazing. The hull is well maintained.

PARTICULARITIES:
- OWN GROUND
- Well maintained complex, active VVE;
- Lots of space and possibilities for layout (now 6 rooms);
- Wide plot, deep garden;
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-10-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
160 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Geuzenbuurt

Geuzenbuurt De Geuzenbuurt ligt in Amsterdam-West tussen de Jan Evertsenstraat, de Admiralengracht, de Jan van Galenstraat, de Kostverlorenkade en het Westelijk Marktkanaal. De buurt werd vroeger de Does-, Tromp- en Geuzenbuurt genoemd en ligt middenin wat in de volksmond ook wel De Krommert wordt genoemd. De Jan Eef: een levendige straat De Geuzenbuurt, met de drukke en levendige ‘Jan Eef ‘ als middelpunt, is een mix aan (exotische) eettentjes, bars, restaurants en cafés. Maar ook andere middenstand en ondernemingen zijn niet weg te denken. Van opticiens, tot tatoeagezaken en schoenmakers, je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het op De Jan Eef. Veel jongeren in de Geuzenbuurt De Geuzenbuurt heeft ongeveer 7000 inwoners en 3665 eengezinswoningen. Veel van de woningen, die voornamelijk particulier bezit zijn, zijn de afgelopen jaren onder handen genomen en daardoor in goede staat. Uiteraard worden de huizen niet altijd bewoond door gezinnen, maar ook vaak gedeeld door studenten en andere woningdelers. Het grootste gedeelte van de inwoners van de Geuzenbuurt is tussen de 23 en 39 jaar oud. Daarnaast zijn er veel kleine kinderen. Hierdoor heeft de wijk niet alleen een gevarieerd aanbod aan horeca en winkels, maar ook een leuke mix aan bewoners. Een nadeel hiervan is dat bewoners vinden dat de cohesie in de buurt wat omhoog zou kunnen. De Krommert De Geuzenbuurt ligt in het deel van Amsterdam dat ook wel de Krommert wordt genoemd – genoemd naar de Krommert, een voormalige watergang tussen de Admiralengracht en de Kostverlorenvaart, waar ook de Krommertstraat naar vernoemd is. Op de plek van de Willem de Zwijgerlaan vervolgde vroeger de Kostverlorenvaart zijn weg, maar werd in de jaren twintig gedempt. Daarvan overgebleven is de vrij toegankelijke binnentuin in de Geuzenbuurt. Deze bevindt zich op de open ruimte tussen de huizen van de Admiraal de Ruijterweg en de Maarten Harpertszoon Trompstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder