Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 128 II 1056GT Amsterdam, Trompbuurt

Bouwjaar
1911
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

** English version below **

Licht, ruim vier kamer appartement (80 m²), met twee/drie slaapkamers, twee balkons en een heerlijke doorzon woonkamer met open keuken gelegen op de tweede etage van een karakteristiek pand in de levendige Admiraal de Ruijterweg, Amsterdam west, op eigen grond!

Het pand staat aan het begin van de Admiraal de Ruijterweg. Super centraal om de hoek van de Jordaan, de Da Costabuurt en de populaire Foodhallen. De buurt heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot gezellige trendy buurt met een interessante mix van winkels, restaurants en andere voorzieningen, zoals basisscholen, crèches en sportclubs.
Verder is dit gedeelte van de Admiraal de Ruijterweg eenrichtingsverkeer wat zorgt voor aanzienlijk minder verkeersdrukte voor de deur.
Tot slot is de woning goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er rijden diverse trams en bussen naar verschillende locaties in de stad. Ook de Ring A10 is zo te bereiken via de S105. Schiphol is met de auto in 20 minuten te bereiken!

INDELING
Gemeenschappelijk trappenhuis, entree op de tweede etage.
Ruime hal met toegang tot de masterbedroom, woonkamer, separate W.C. met fonteintje en badkamer.
Over de gehele linkerzijde van het pand de heerlijke living van voor naar achter met hoge plafonds (3M) wat zorgt voor waanzinnig veel licht. Aan achterzijde de gezellige zithoek met openslaande deuren naar het balkon op het Oosten over de gehele breedte. Aan de voorzijde de open keuken met witte hoogglans kastjes en een stenen aanrechtblad v.v. diverse inbouw apparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkonnetje aan voorzijde welke genoeg ruimte biedt voor een zitje om te genieten van de avondzon. Tevens aan voorzijde bevinden zich de tweede slaapkamer welke toegang biedt tot de derde kamer.
Aan de achterzijde bevindt zich de master bedroom (ca. 13 m²) met veel kastruimte, een grote raampartij wat zorgt voor veel licht en openslaande deuren naar het balkon.
Tot slot bevindt zich in het midden van de woning de badkamer welke is voorzien van een prachtige inloopdouche met regendouche en 'normale' douchekop, een net wastafelmeubel en een handdoekradiator.

BIJZONDERHEDEN
- Eigen grond!
- 2/3 slaapkamers
- 2 balkons
- Veel lichtinval en hoge plafonds (3 M)
- Energielabel C
- Kleinschalige VvE, service kosten € 75,- per maand


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.


-----------------------------------------------------------------------------

Light, spacious four room apartment (approx. 80 m²), with two / three bedrooms, two balconies and a lovely living room with open kitchen located on the second floor of a characteristic building in the lively Admiraal de Ruijterweg, Amsterdam west, on private land!

The building is located at the beginning of the Admiraal de Ruijterweg. A central location around the corner of the Jordaan, the Da Costa neighborhood and nearby the popular Foodhallen. In recent years, the neighborhood has developed into a cozy trendy neighborhood with an interesting mix of shops, restaurants and other facilities, such as primary schools, crèches and sports clubs.
Furthermore, this part of the Admiraal de Ruijterweg is one-way traffic, which means significantly less traffic in front of the door.
Finally, the house is easily accessible by public transport. Various trams and buses run to various locations in the city. The Ring A10 can also be reached via the S105. Schiphol can be reached by car in 20 minutes!

LAYOUT
Communal staircase, entrance on the second floor.
Spacious hall with access to the master bedroom, living room, separate toilet with hand basin and bathroom.
Across the entire left side of the building, the lovely living room from front to back with high ceilings (3M) that provide an amazing amount of light. At the rear, the cozy sitting area with patio doors to the balcony on the East over the entire width. At the front, the open kitchen with white high-gloss cabinets and a stone worktop with various built-in appliances. From the kitchen there is access to the balcony at the front which offers enough space for a seat to enjoy the evening sun. Also at the front is the second bedroom which provides access to the third room.
At the rear is the master bedroom (approx. 13 m²) with plenty of closet space, large windows that provide plenty of light and patio doors to the balcony.
Finally, in the middle of the house is the bathroom which is equipped with a beautiful walk-in shower with rain shower and 'normal' shower head, a neat sink and a towel radiator.


FEATURES
- Private land!
- 2/3 bedrooms
- 2 balconies
- Lots of light and high ceilings (3 M)
- Energy label C
- Small VvE, service costs € 75 per month


This information has been compiled by us with the necessary care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. Buyer has his own duty to investigate all matters that are important to him or her. The estate agent is an advisor to the seller regarding this property. We advise you to hire an expert (NVM) broker who will guide you through the purchasing process. If you have specific wishes regarding the house, we advise you to make this known to your purchasing broker in good time and to have them investigated independently. If you do not engage an expert representative, you consider yourself to be expert enough by law to be able to oversee all matters of interest. The NVM conditions apply.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-01-2021
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
tussenverdieping
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1911

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Geuzenbuurt

Geuzenbuurt De Geuzenbuurt ligt in Amsterdam-West tussen de Jan Evertsenstraat, de Admiralengracht, de Jan van Galenstraat, de Kostverlorenkade en het Westelijk Marktkanaal. De buurt werd vroeger de Does-, Tromp- en Geuzenbuurt genoemd en ligt middenin wat in de volksmond ook wel De Krommert wordt genoemd. De Jan Eef: een levendige straat De Geuzenbuurt, met de drukke en levendige ‘Jan Eef ‘ als middelpunt, is een mix aan (exotische) eettentjes, bars, restaurants en cafés. Maar ook andere middenstand en ondernemingen zijn niet weg te denken. Van opticiens, tot tatoeagezaken en schoenmakers, je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het op De Jan Eef. Veel jongeren in de Geuzenbuurt De Geuzenbuurt heeft ongeveer 7000 inwoners en 3665 eengezinswoningen. Veel van de woningen, die voornamelijk particulier bezit zijn, zijn de afgelopen jaren onder handen genomen en daardoor in goede staat. Uiteraard worden de huizen niet altijd bewoond door gezinnen, maar ook vaak gedeeld door studenten en andere woningdelers. Het grootste gedeelte van de inwoners van de Geuzenbuurt is tussen de 23 en 39 jaar oud. Daarnaast zijn er veel kleine kinderen. Hierdoor heeft de wijk niet alleen een gevarieerd aanbod aan horeca en winkels, maar ook een leuke mix aan bewoners. Een nadeel hiervan is dat bewoners vinden dat de cohesie in de buurt wat omhoog zou kunnen. De Krommert De Geuzenbuurt ligt in het deel van Amsterdam dat ook wel de Krommert wordt genoemd – genoemd naar de Krommert, een voormalige watergang tussen de Admiralengracht en de Kostverlorenvaart, waar ook de Krommertstraat naar vernoemd is. Op de plek van de Willem de Zwijgerlaan vervolgde vroeger de Kostverlorenvaart zijn weg, maar werd in de jaren twintig gedempt. Daarvan overgebleven is de vrij toegankelijke binnentuin in de Geuzenbuurt. Deze bevindt zich op de open ruimte tussen de huizen van de Admiraal de Ruijterweg en de Maarten Harpertszoon Trompstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder