Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 128 III 1056GT Amsterdam, Trompbuurt

Bouwjaar
1911
Woonoppervlakte
81 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

***SEE ENGLISH TRANSLATION BELOW***

Wat een heerlijk sfeervol appartement! Een lichte woning met hoog plafond van 3m op de derde verdieping en gelegen op eigen grond. Een woonoppervlakte van circa 81m2, 3 ruime kamers, buitenruimte aan voor -en achterzijde en dit op een toplocatie!

INDELING:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereik je de derde verdieping:
Derde verdieping: Binnenkomst in de ruime open woonkeuken welke is gelegen aan de voorzijde met grote raampartijen welke zorgen voor veel lichtinval. De woonkeuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat met recirculatiekap, oven, vaatwasser en koelkast met vriezer. Naast de keuken bevindt zich het eetgedeelte voorzien van een schouw met werkende schoorsteen en openslaande deuren naar het zonnige balkon gelegen op het westen. Middels prachtige en-suite glas-in-lood deuren bereik je de woonkamer, gelegen aan de achterzijde, welke tevens voorzien is van een schouw. Wat gelijk opvalt is de fantastische hoogte van de plafonds van 3m waardoor het geheel nog ruimtelijker aanvoelt. Het balkon aan de achterzijde, gelegen op het oosten, ligt over de gehele breedte van het appartement en is voorzien van een kast met wasmachine aansluiting. Via dubbele schuifdeuren betreed je de riante slaapkamer welke tevens toegang geeft tot het balkon en ook beschikt over een wasmachine aansluiting. De moderne badkamer is voorzien van een douche, wastafel en ligbad. Daarnaast is er een separaat toilet. Het merendeel van de woning is voorzien van een fraaie houten vloer en design radiatoren.

LIGGING/BEREIKBAARHEID
Het appartement is rustig gelegen in de populaire buurt De Baarsjes op de grens met Oud West. In deze trendy buurt vind je verschillende hippe winkels, cafés/restaurants en andere hotspots zoals Faam, Radijs, Bar Spek, Hendrix, Rotisserie van 't Spit, Pazzi en natuurlijk het populaire om de hoek gelegen 'De Hallen'. Zodra je de deur uitloopt vindt je tevens allerlei winkels voor de dagelijkse boodschappen waaronder meerdere AH's, Aldi, Stach, Marqt en de Ten Katemarkt. Binnen enkele minuten ben je op de fiets in zowel de Jordaan, de Dam het Vondel-, Erasmus-, en het Westerpark. Kortom, een ideale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik!

Bereikbaarheid:
Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van de openbaar vervoersmogelijkheden (o.a. tramlijnen 13 en 19). Via de S-105 zijn de Ringweg A-10, de A-4 en de A-2 makkelijk te bereiken. Parkeren kan in de straat, een vergunning is momenteel binnen afzienbare tijd te verkrijgen.

VvE
Er is een zeer actieve en betrokken VvE welke professioneel wordt beheerd door Delair Vastgoed Beheer B.V. De maandelijkse VvE bijdrage zijn €75,- per maand.

BIJZONDERHEDEN:
- Woonoppervlakte ca. 81 m˛;
- Gelegen op eigen grond;
- Hoog plafond van 3 meter;
- Balkon aan voor- en achterzijde;
- CV van 2017;
- Alle radiatoren zijn in 2017 vervangen door designradiatoren;
- Ramen voorzijde worden vanuit de gemeente voorzien van nieuwe kozijnen en dubbelglas, dit staat op de planning in Q4 2020 en uiterlijk Q1 2021;
- VvE bijdrage zijn thans €75,- per maand;
- Appartement is verhuurd tot 30 september 2020, oplevering is mogelijk vanaf 2 oktober 2020;

‘’Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.’’

++++++++++

Admiraal de Ruijterweg 128-II

Such a lovely and charming apartment! A bright home with tall, 3m ceilings, situated on the third floor. Freehold property. With a floor area of approximately 81 sqm, 3spacious rooms, outdoor space at the front and rear - all in a prime location!

LAYOUT:
The communal stairwell leads to the third floor:
Third floor: Entrance to the spacious open-plan kitchen/lounge at the front with large windows that allow daylight to flood in. The kitchen is fitted with a range of modern appliances such as a gas cooker with a recirculation hood, oven, dishwasher and a refrigerator with a freezer. Next to the kitchen is the dining area with a working fireplace with mantel and French doors to the sunny west-facing balcony. Beautiful stained-glass pocket doors open to the living room at the rear, which also features a fireplace mantel. The fabulous 3m ceiling heights are truly commanding and lend the rooms. an unparalleled sense of space. The rear balcony, facing east, spans the full width of the apartment and includes a closet with the fittings for the laundry machine. Double sliding doors open to the spacious bedroom -which also accesses the balcony - this bedroom also includes fittings for a laundry machine. The contemporary bathroom features a shower, sink and bathtub. There is also a separate restroom. The majority of the home is fitted with beautiful wooden flooring and designer radiators.

LOCATION/ ACCESSIBILITY
The apartment is in a quiet location in the sought-after De Baarsjes district, on the border with Oud West. This trendy neighborhood is home to a wide range of boutiques, cafés/restaurants and other hotspots such as Faam, Radijs, Bar Spek, Hendrix, Rotisserie van 't Spit, Pazzi and of course popular 'De Hallen', which is just around the corner. Grocery shops are practically on your doorstep, including several AH supermarkets, Aldi, Stach, Marqt and Ten Kate market. The property is just a few cycling minutes from Jordaan, Dam square, Vondelpark, Erasmuspark and Westerpark. In short: an ideal location with all amenities at your fingertips!

Connectivity:
The apartment is in an excellent location relative to public transportation options (incl. trams 13 and 19). Exit S-105 offers quick access to the A10 beltway, the A4 and the A2. On-street parking, resident parking permits are available, short waiting list applies.

HOA
Active and committed HOA, professionally managed by Delair Vastgoed Beheer B.V. Monthly HOA charges of €75.

SPECIFICATIONS:
- Residential floor area ca. 81 sqm;
- Freehold property;
- Tall, 3m-ceilings;
- Balcony at the front and rear;
- Central heating unit fitted in 2017;
- All radiators replaced with designer radiators in 2017;
- The municipality will fit new window frames and double glazing at the front, scheduled for Q4 2020 and no later than Q1 2021;
- Current HOA charges of €75 per month;
- Apartment is rented until September 30, 2020, closing possible from October 2, 2020;

"This information was drafted with due care. However, we are not liable for any unintended omission, inaccuracy or otherwise, nor any consequences related thereto. All given measurements and dimensions are indicative only. The general terms and conditions of the NVM apply."
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-07-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1911

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
81 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Geuzenbuurt

Geuzenbuurt De Geuzenbuurt ligt in Amsterdam-West tussen de Jan Evertsenstraat, de Admiralengracht, de Jan van Galenstraat, de Kostverlorenkade en het Westelijk Marktkanaal. De buurt werd vroeger de Does-, Tromp- en Geuzenbuurt genoemd en ligt middenin wat in de volksmond ook wel De Krommert wordt genoemd. De Jan Eef: een levendige straat De Geuzenbuurt, met de drukke en levendige ‘Jan Eef ‘ als middelpunt, is een mix aan (exotische) eettentjes, bars, restaurants en cafés. Maar ook andere middenstand en ondernemingen zijn niet weg te denken. Van opticiens, tot tatoeagezaken en schoenmakers, je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het op De Jan Eef. Veel jongeren in de Geuzenbuurt De Geuzenbuurt heeft ongeveer 7000 inwoners en 3665 eengezinswoningen. Veel van de woningen, die voornamelijk particulier bezit zijn, zijn de afgelopen jaren onder handen genomen en daardoor in goede staat. Uiteraard worden de huizen niet altijd bewoond door gezinnen, maar ook vaak gedeeld door studenten en andere woningdelers. Het grootste gedeelte van de inwoners van de Geuzenbuurt is tussen de 23 en 39 jaar oud. Daarnaast zijn er veel kleine kinderen. Hierdoor heeft de wijk niet alleen een gevarieerd aanbod aan horeca en winkels, maar ook een leuke mix aan bewoners. Een nadeel hiervan is dat bewoners vinden dat de cohesie in de buurt wat omhoog zou kunnen. De Krommert De Geuzenbuurt ligt in het deel van Amsterdam dat ook wel de Krommert wordt genoemd – genoemd naar de Krommert, een voormalige watergang tussen de Admiralengracht en de Kostverlorenvaart, waar ook de Krommertstraat naar vernoemd is. Op de plek van de Willem de Zwijgerlaan vervolgde vroeger de Kostverlorenvaart zijn weg, maar werd in de jaren twintig gedempt. Daarvan overgebleven is de vrij toegankelijke binnentuin in de Geuzenbuurt. Deze bevindt zich op de open ruimte tussen de huizen van de Admiraal de Ruijterweg en de Maarten Harpertszoon Trompstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder