Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 138 II 1056GT Amsterdam, Trompbuurt

Bouwjaar
1912
Woonoppervlakte
79 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

*** English version below***

Wat een sfeer en charme! Nu in verkoop dit supergave, lichte vierkamer appartement met hoge plafonds, authentieke details en twee balkons. Gelegen op eigen grond in een statig, breed pand aan de geliefde Admiraal de Ruijterweg in Amsterdam-West.

Indeling
Via het brede en verzorgde trappenhuis bereik je de woning op de tweede verdieping: grote hal met garderobe, meterkast, ruime slaapkamer aan de voorkant, prachtige woonkamer ensuite met originele schouwen, houten schuifdeuren en zowel aan de voorzijde als de achterzijde toegang naar een balkon, tweede slaapkamer met wastafel en aansluiting voor wasmachine en droger, gezellige keuken voorzien van apparatuur en met toegang naar het balkon. De badkamer is voorzien van douche en toilet. Het brede balkon aan de achterzijde is op het oosten gelegen, hier kun je heerlijk in de zon ontbijten en koffie drinken. Voor de middag/avondzon is er een balkon aan de straatzijde.

Omgeving
Super centraal gelegen in het mooiste deel van de Admiraal de Ruijterweg in de wijk de Baarsjes en nabij alle voorzieningen zoals fijne buurtwinkels, supermarkten, diverse delicatessen zaken, gezellige cafes en restaurants (zoals Bar Spek, Radijs, Faam, Bar Baarsch en Kaufmann), de Ten Katemarkt en de populaire Foodhallen. De populaire parken van Amsterdam zoals het Rembrantpark, het Erasmuspark en het Vondelpark zijn op enkele minuten afstand bereikbaar. Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (tram 19 en diverse buslijnen) en met de auto ben je via de diverse uitvalswegen zo op de Ringweg A-10.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte: 79 m2, balkons: 10 m2 (NVM meetrapport aanwezig)
- Bouwjaar 1912
- Eigen grond
- Twee balkons
- Hoge plafonds
- Dubbel glas
- Actieve kleinschalige Vereniging van Eigenaren, maandelijkse servicekosten bedragen € 75,-
- Oplevering: in overleg

-----------------------
What an atmosphere and charm! Now for sale this super cool, light four-room apartment with high ceilings, authentic details and two balconies. Located on private land in a stately, broad building on the beloved Admiraal de Ruijterweg in Amsterdam-West.

Layout
Via the wide and well-kept staircase you reach the house on the second floor: large hall with wardrobe, meter cupboard, spacious bedroom at the front, beautiful ensuite living room with original details, wooden sliding doors and access to a balcony at both the front and the back, second bedroom with sink and connection for washing machine and dryer, cozy kitchen with appliances and access to the balcony. The bathroom is equiped with a shower and toilet. The wide balcony at the back is east facing, here you can enjoy breakfast and coffee in the sun. For the afternoon/evening sun there is a balcony at the street side.

Surroundings
Super centrally located in the most beautiful part of the Admiraal de Ruijterweg in the Baarsjes district and near all amenities such as fine local shops, supermarkets, cozy cafes and restaurants (such as Bar Spek, Radish, Faam, Bar Baarsch and Kaufmann), the Ten Katemarkt and the popular Foodhallen. The popular parks of Amsterdam such as the Rembrant Park, the Erasmus Park and the Vondelpark are a few minutes away. Easily accessible by public transport (tram 19 and various bus lines) and by car you can easily reach the Ringweg A-10.

Particularities
- Living area: 79 m2, balconies: 10 m2 (NVM measurement report available)
- Build in 1912
- Own ground
- Two balconies
- High ceilings
- Windows with double glass
- Active small-scale Home Owners Association, monthly service costs are € 75.
- Delivery in consultation
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-04-2020
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1912

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
79 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Geuzenbuurt

Geuzenbuurt De Geuzenbuurt ligt in Amsterdam-West tussen de Jan Evertsenstraat, de Admiralengracht, de Jan van Galenstraat, de Kostverlorenkade en het Westelijk Marktkanaal. De buurt werd vroeger de Does-, Tromp- en Geuzenbuurt genoemd en ligt middenin wat in de volksmond ook wel De Krommert wordt genoemd. De Jan Eef: een levendige straat De Geuzenbuurt, met de drukke en levendige ‘Jan Eef ‘ als middelpunt, is een mix aan (exotische) eettentjes, bars, restaurants en cafés. Maar ook andere middenstand en ondernemingen zijn niet weg te denken. Van opticiens, tot tatoeagezaken en schoenmakers, je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het op De Jan Eef. Veel jongeren in de Geuzenbuurt De Geuzenbuurt heeft ongeveer 7000 inwoners en 3665 eengezinswoningen. Veel van de woningen, die voornamelijk particulier bezit zijn, zijn de afgelopen jaren onder handen genomen en daardoor in goede staat. Uiteraard worden de huizen niet altijd bewoond door gezinnen, maar ook vaak gedeeld door studenten en andere woningdelers. Het grootste gedeelte van de inwoners van de Geuzenbuurt is tussen de 23 en 39 jaar oud. Daarnaast zijn er veel kleine kinderen. Hierdoor heeft de wijk niet alleen een gevarieerd aanbod aan horeca en winkels, maar ook een leuke mix aan bewoners. Een nadeel hiervan is dat bewoners vinden dat de cohesie in de buurt wat omhoog zou kunnen. De Krommert De Geuzenbuurt ligt in het deel van Amsterdam dat ook wel de Krommert wordt genoemd – genoemd naar de Krommert, een voormalige watergang tussen de Admiralengracht en de Kostverlorenvaart, waar ook de Krommertstraat naar vernoemd is. Op de plek van de Willem de Zwijgerlaan vervolgde vroeger de Kostverlorenvaart zijn weg, maar werd in de jaren twintig gedempt. Daarvan overgebleven is de vrij toegankelijke binnentuin in de Geuzenbuurt. Deze bevindt zich op de open ruimte tussen de huizen van de Admiraal de Ruijterweg en de Maarten Harpertszoon Trompstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder