Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 143 I 1056EZ Amsterdam, Pieter van der Doesbuurt

Bouwjaar
1912
Woonoppervlakte
84 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

* ENGLISH BELOW *

Charmante ruime lichte eerste verdieping (ca. 84 m²) gelegen aan de Admiraal de Ruijterweg met heerlijk zonnig balkon gelegen aan de achterzijde met middag en avond zon en Frans balkon aan de voorzijde voor de eerste ochtend zon.
Het appartement is voorzien van nog vele originele kenmerken zoals de prachtige en-suite deuren,
sierplafonds, schouwen en glas in lood elementen en beschikt over maar liefst 3 slaapkamers.
Het appartement staat op EIGEN GROND, dus geen erfpacht!

LOCATIE
Het pand staat aan het begin van de Admiraal de Ruijterweg. Super centraal om de hoek van de Jordaan, de Da Costabuurt en de populaire Foodhallen. De buurt heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot gezellige trendy buurt met een interessante mix van winkels, restaurants en andere voorzieningen, zoals basisscholen, crèches en sportclubs.
Verder is dit gedeelte van de Admiraal de Ruijterweg eenrichtingsverkeer wat zorgt voor aanzienlijk minder verkeersdrukte voor de deur.
Tot slot is de woning goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er rijden diverse trams en bussen naar verschillende locaties in de stad. Ook de Ring A 10 is zo te bereiken via de S105. Schiphol is met de auto in 20 minuten te bereiken!

INDELING
Algemene verzorgde entree.
Toegang tot het appartement op de eerste verdieping. Hal, separaat toilet. Vanuit de ruime hal toegang tot alle vertrekken. Het appartement beschikt over een heerlijke living en eetgedeelte verdeeld over de gehele lengte van de woning. Aan voorzijde het zitgedeelte met Frans balkon en uitzicht over de levendige Admiraal de Ruijterweg en aan achterzijde de woonkeuken, een American kitchen voorzien van alle gemakken en openslaande deuren naar het zonnige balkon. Het zit- en eetgedeelte is van elkaar te scheiden door middel van een prachtige en-suite deur. Aan voorzijde zijn twee slaapkamers. De derde slaapkamer aan achterzijde heeft toegang tot het balkon. Tot slot beschikt het appartement over een sfeervolle badkamer in Marokkaanse tadelact style voorzien van inloopdouche, dubbele natuurstenen wastafel en heerlijk ligbad met uitzicht op de binnentuin. Het separate toilet is in dezelfde stijl gemaakt.

Bijzonderheden
- Eigen grond
- 2 balkons
- 3 slaapkamers
- Originele kenmerken (en-suite deuren, sierplafonds, schouwen en glas in lood elementen)
- VvE met 2 leden, servicekosten ca. € 100,- per maand

----------

Charming spacious light first floor (approx. 84 m²) located on the Admiraal de Ruijterweg with a lovely sunny balcony at the rear with afternoon and evening sun and a French balcony at the front for the first morning sun.
The apartment is equipped with many original features such as the beautiful en-suite doors,
decorative ceilings, fireplaces and stained glass elements and has no less than 3 bedrooms.
The apartment is on OWN GROUND, so no leasehold!

LOCATION
The building is located at the beginning of Admiraal de Ruijterweg. Super central with around the corner the Jordaan, the Da Costabuurt and the popular Foodhallen. In the past years, the neighborhood has developed into a cozy trendy neighborhood with an interesting mix of shops, restaurants and other facilities, such as primary schools, nurseries and sports clubs.
Furthermore, this part of the Admiraal de Ruijterweg is a one-way street, which means that traffic in front of the door is significantly less.
Finally, the house is easily accessible by public transport. Various trams and buses to different locations in the city are nearby. The Ring A 10 can also be reached via the S105 and Schiphol can be reached in 20 minutes by car!

LAYOUT
Neat general entrance.
Access to the apartment on the first floor. Hall, separate toilet. Access to all rooms from the spacious hall. The apartment has a lovely living and dining area spread over the entire length of the house. At the front the seating area with French balcony and view over the lively Admiraal de Ruijterweg and at the back the kitchen, an American kitchen with all amenities and French doors to the sunny balcony. The seating and dining areas are separated by a beautiful en-suite door. There are two bedrooms at the front. The third bedroom at the rear has access to the balcony. Finally, the apartment has an attractive bathroom in Moroccan tadelact style with a walk-in shower, double natural stone sink and a lovely bath with a view of the courtyard. The separate toilet is made in the same style.

Characteristics:
- Private land/No leasehold
- 2 balconies
- 3 bedrooms
- Original features (en-suite doors, decorative ceilings, fireplaces and stained glass elements)
- HoA with 2 members, service costs approximately € 100,- per month
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-05-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1912

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
84 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Geuzenbuurt

Geuzenbuurt De Geuzenbuurt ligt in Amsterdam-West tussen de Jan Evertsenstraat, de Admiralengracht, de Jan van Galenstraat, de Kostverlorenkade en het Westelijk Marktkanaal. De buurt werd vroeger de Does-, Tromp- en Geuzenbuurt genoemd en ligt middenin wat in de volksmond ook wel De Krommert wordt genoemd. De Jan Eef: een levendige straat De Geuzenbuurt, met de drukke en levendige ‘Jan Eef ‘ als middelpunt, is een mix aan (exotische) eettentjes, bars, restaurants en cafés. Maar ook andere middenstand en ondernemingen zijn niet weg te denken. Van opticiens, tot tatoeagezaken en schoenmakers, je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het op De Jan Eef. Veel jongeren in de Geuzenbuurt De Geuzenbuurt heeft ongeveer 7000 inwoners en 3665 eengezinswoningen. Veel van de woningen, die voornamelijk particulier bezit zijn, zijn de afgelopen jaren onder handen genomen en daardoor in goede staat. Uiteraard worden de huizen niet altijd bewoond door gezinnen, maar ook vaak gedeeld door studenten en andere woningdelers. Het grootste gedeelte van de inwoners van de Geuzenbuurt is tussen de 23 en 39 jaar oud. Daarnaast zijn er veel kleine kinderen. Hierdoor heeft de wijk niet alleen een gevarieerd aanbod aan horeca en winkels, maar ook een leuke mix aan bewoners. Een nadeel hiervan is dat bewoners vinden dat de cohesie in de buurt wat omhoog zou kunnen. De Krommert De Geuzenbuurt ligt in het deel van Amsterdam dat ook wel de Krommert wordt genoemd – genoemd naar de Krommert, een voormalige watergang tussen de Admiralengracht en de Kostverlorenvaart, waar ook de Krommertstraat naar vernoemd is. Op de plek van de Willem de Zwijgerlaan vervolgde vroeger de Kostverlorenvaart zijn weg, maar werd in de jaren twintig gedempt. Daarvan overgebleven is de vrij toegankelijke binnentuin in de Geuzenbuurt. Deze bevindt zich op de open ruimte tussen de huizen van de Admiraal de Ruijterweg en de Maarten Harpertszoon Trompstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder