Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 146 H 1056GV Amsterdam, Trompbuurt

Vraagprijs € 925.000 

Bouwjaar
1912
Woonoppervlakte
146 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

FIRST COME, FIRST SERVED!
Wij verzoeken u om de aanvraag voor een bezichtiging te doen via Funda. Telefonische aanvragen nemen wij op dit moment niet in behandeling. Voor vragen over de woning, staan wij u uiteraard telefonisch te woord.
-----------------------------------------

PUUR* WONEN!
MOOI AFGEWERKT DUBBEL BENEDENHUIS (CA. 146 m) MET EEN ROYALE TUIN VAN MAAR LIEFST CA. 122 m GELEGEN OP EIGEN GROND AAN DE ADMIRAAL DE RUIJTERWEG!

Dit dubbele benedenhuis heeft meerdere slaapkamers, twee badkamers en een ruime tuin met veel groen van maar liefst ca. 122 m. De souterrain is hoogwaardig verbouwd in 2011 met een plafondhoogte van 2.27m. De woning is gelegen op eigen grond!

Indeling:
Begane grond (81 m)
Middels een eigen entree stapt u zo de grote hal binnen met aparte toilet en waar zich tevens de trap naar het souterrain bevindt. Naast de opgang, aan de voorzijde van de begane grond, is een extra kamer gelegen welke u tot een extra slaapkamer of studeerkamer kan creren. De hal geeft met twee openslaande deuren toegang tot de lichte en ruime (doorzon)woonkamer en open keuken. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur van het merk Pelgrim. Via dubbel openslaande deuren heeft u via het balkon toegang naar de royale tuin gelegen op het zuidoosten. Aan beide zijde van het balkon vindt u bergkasten, in een van deze bergkasten is op handige wijze de CV-ketel (met 24-uur service) verwerkt. Door de gehele woning ligt lamelparket Amerikaans eiken.

Souterrain (65 m)
Deze in 2011 gerenoveerde souterrain is destijds samen met een projectontwikkelaar ontworpen en tevens verhoogd naar een plafondhoogte van 2.27m. In de souterrain vindt u 3 volwaardige slaapkamers met voldoende daglicht en ventilatie waarbij 2 slaapkamers zijn voorzien van een eigen en-suite badkamer met vloerverwarming. De badkamer aan de Master Bedroom is voorzien van een inloopdouche en ligbad. In de souterrain is op een erg handige manier de wasmachine en droger weggewerkt middels kasten en een werkblad. Dit biedt ruimte en mogelijkheden om opgeruimd aan de slag te gaan. Tevens is een aparte toilet aanwezig en bevindt zich hier een grote berging voor spullen als koffers, wasrekken, voorraad e.d.

Omgeving:
Aan de geliefde Admiraal de Ruijterweg vindt u deze fijne woning, die van alle huishoudelijke apparatuur is voorzien. Het appartement is gelegen in het populaire stadsdeel "De Baarsjes" in Amsterdam-West, een buurt die vooral in de laatste jaren sterk in populariteit is toegenomen. Dit brengt ook met zich mee dat er veel faciliteiten zijn bijgekomen. Zo kunt u voor de dagelijkse boodschappen terecht op de Jan van Galenstraat en de Jan Evertsenstraat. Ook beschikt de buurt over veel leuke vernieuwende horecaconcepten zoals Kauffman, cafe Cook, Zurich, Frits, Bar Spek, Selma's en ook bakkers (Fort Negen, BBrood) en traiteurs (FAAM, Ela).

Bent u op zoek naar wat inspanning of ontspanning? Dan kunt u terecht bij het mooie Erasmuspark gelegen op een steenworp afstand van de woning. Een groot bijkomend voordeel is de gunstige ligging op korte afstand van de gezellige Jordaan, deze ligt op slechts 5 minuten fietsen. De toegangsweg naar de ring A10 ligt eveneens op korte afstand en de openbaar vervoer verbindingen zijn zeer goed te noemen. Kortom een hele fijne plek om te wonen!

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond
- Zeer royale tuin van ca. 122m
- Ruime en lichte woonkamer
- 4 volwaardige slaapkamers
- Glas-in-lood details
- Ruime inpandige berging
- Vloerverwarming aanwezig in beide badkamers
- Licht en strak afgewerkte woning
- CV-ketel met 24 uur service
- Goede/populaire basisscholen in de buurt
- Voor - en achter schilderwerk onlangs uitgevoerd
- Servicekosten van 180,- euro p.m.
- Kleine, actieve VvE met 5 appartementen
- Oplevering in overleg

******************************************
FIRST COME, FIRST SERVED!
We kindly ask you to request a viewing through Funda. We currently do not take requests by phone. For questions about the property, we are willing to help you by phone.
--------------------------------------------

PUUR* LIVING!
BEAUTIFULLY FINISHED DOUBLE GROUND FLOOR APPARTMENT (APPROX. 146 m) WITH A LOVELY GARDEN OF APPROX. 122 m ON FREEHOLD LAND AT DE ADMIRAAL DE RUIJTERWEG!

This double ground floor appartment has several bedrooms, two bathrooms and a spacious garden with lots of greenery of approx. 122 m. The basement is luxuriously renovated in 2011 including a ceiling height of 2.27m. The property is located on freehold land!

Layout:
Ground floor (81 m)
Through a private entrance, you step into the large hall with a separate toilet. Here is also the stairs to the basement located. Next to the entrance, at the front, is an extra room located which you can create into an extra bedroom or office. The hallway gives access to the bright and spacious living room and open kitchen. The open kitchen is equipped with various appliances of the brand Pelgrim. Through double doors you have access to the balcony and the spacious garden facing south-east. On both sides of the balcony you will find storage cupboards, in one of these storage cupboards is the central heating boiler (with 24-hour service) processed. Throughout the house is parquet American oak.

Basement (65 m)
This basement, renovated in 2011, was designed together with a developer and also raised to a ceiling height of 2.27m. In the souterrain you will find 3 good bedrooms with plenty of daylight and ventilation. Two of them have their own en-suite bathroom with underfloor heating. The bathroom at the Master Bedroom is equipped with a walk-in shower and bathtub. The washer and dryer is stored in a very convenient way through cabinets and a worktop. This provides space. There is also a separate toilet and a large storage room for things like suitcases, laundry racks, stock, etc.

Surroundings:
On the popular Admiraal de Ruijterweg you will find this lovely appartment, which is equipped with all household appliances. The appartment is located in the popular district "De Baarsjes" in Amsterdam-West, a neighbourhood that has gained a lot of popularity in the last few years. This also means that many facilities have been added. For example, you can go to the Jan van Galenstraat and the Jan Evertsenstraat for your daily shopping. The neighbourhood also has many nice, innovative catering establishments such as Kauffman, Caf Cook, Zurich, Frits, Bar Spek, Selma's and also bakeries (Fort Negen, BBrood) and caterers (FAAM, Ela).

Are you looking for some exercise or relaxation? Then you can go to the beautiful Erasmus Park located a stone's throw from the house. A big additional advantage is a convenient location at a short distance from the lively Jordaan, which is only 5 minutes by bike. The access to the A10 ring road is also a short distance and the public transport connections are very good. In short, a very nice place to live!

Details:
- Located on freehold land!
- Very spacious garden of approx. 122m
- Spacious and bright living room
- 4 good bedrooms
- Stained glass details
- Spacious storage room
- Underfloor heating in both bathrooms
- Light and tightly finished house
- Central heating boiler with 24 hours service
- Good/popular primary schools in the neighbourhood
- Front and back painting recently done
- Service costs of 180,- p.m.
- Small, active VvE with 5 appartments
- Delivery in consultation
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-06-05
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
dubbel benedenhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1912

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
146 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Geuzenbuurt

Geuzenbuurt De Geuzenbuurt ligt in Amsterdam-West tussen de Jan Evertsenstraat, de Admiralengracht, de Jan van Galenstraat, de Kostverlorenkade en het Westelijk Marktkanaal. De buurt werd vroeger de Does-, Tromp- en Geuzenbuurt genoemd en ligt middenin wat in de volksmond ook wel De Krommert wordt genoemd. De Jan Eef: een levendige straat De Geuzenbuurt, met de drukke en levendige Jan Eef als middelpunt, is een mix aan (exotische) eettentjes, bars, restaurants en cafs. Maar ook andere middenstand en ondernemingen zijn niet weg te denken. Van opticiens, tot tatoeagezaken en schoenmakers, je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het op De Jan Eef. Veel jongeren in de Geuzenbuurt De Geuzenbuurt heeft ongeveer 7000 inwoners en 3665 eengezinswoningen. Veel van de woningen, die voornamelijk particulier bezit zijn, zijn de afgelopen jaren onder handen genomen en daardoor in goede staat. Uiteraard worden de huizen niet altijd bewoond door gezinnen, maar ook vaak gedeeld door studenten en andere woningdelers. Het grootste gedeelte van de inwoners van de Geuzenbuurt is tussen de 23 en 39 jaar oud. Daarnaast zijn er veel kleine kinderen. Hierdoor heeft de wijk niet alleen een gevarieerd aanbod aan horeca en winkels, maar ook een leuke mix aan bewoners. Een nadeel hiervan is dat bewoners vinden dat de cohesie in de buurt wat omhoog zou kunnen. De Krommert De Geuzenbuurt ligt in het deel van Amsterdam dat ook wel de Krommert wordt genoemd genoemd naar de Krommert, een voormalige watergang tussen de Admiralengracht en de Kostverlorenvaart, waar ook de Krommertstraat naar vernoemd is. Op de plek van de Willem de Zwijgerlaan vervolgde vroeger de Kostverlorenvaart zijn weg, maar werd in de jaren twintig gedempt. Daarvan overgebleven is de vrij toegankelijke binnentuin in de Geuzenbuurt. Deze bevindt zich op de open ruimte tussen de huizen van de Admiraal de Ruijterweg en de Maarten Harpertszoon Trompstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder