Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 156 - IV 1056GW Amsterdam, Trompbuurt

Bouwjaar
1931-1944
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Zeer geschikt voor TWEE werkende delers of een stel!!!

Dit heerlijke appartement, gelegen op de Admiraal de Ruijterweg in Amsterdam, is gelegen op de vierde verdieping met de voordeur op de derde verdieping. Het appartement is een paar jaar geleden volledig gerenoveerd. De woning wordt kaal opgeleverd.

De woning is centraal gelegen in het stadsdeel Bos & Lommer. De tram naar het centrum, Museumplein, Pijp, Oost, station Sloterdijk en Amstelstation stopt praktisch voor de deur. In de buurt zijn verschillende winkels. Binnen 10 minuten fietst u naar het centrum. In de buurt zijn diverse scholen en speelmogelijkheden voor kinderen. Bos & Lommer ontwikkelt zich tot een leuke buurt waar het erg fijn wonen is.

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer en een aparte eetkamer aan de achterzijde van de woning. De keuken is recent geheel vernieuwd en voorzien van een afzuigkap en een gasfornuis. Een heerlijk ruime badkamer met een ligbad, douche en toilet. De 2 slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning. De woning is zeer goed geďsoleerd en voorzien van dubbele beglazing.

Maak snel een afspraak om deze woning te bekijken, wij laten u de woning graag zien!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-09-2020
Status
Onder optie
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931-1944

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m²
Inhoud
180 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Geuzenbuurt

Geuzenbuurt De Geuzenbuurt ligt in Amsterdam-West tussen de Jan Evertsenstraat, de Admiralengracht, de Jan van Galenstraat, de Kostverlorenkade en het Westelijk Marktkanaal. De buurt werd vroeger de Does-, Tromp- en Geuzenbuurt genoemd en ligt middenin wat in de volksmond ook wel De Krommert wordt genoemd. De Jan Eef: een levendige straat De Geuzenbuurt, met de drukke en levendige ‘Jan Eef ‘ als middelpunt, is een mix aan (exotische) eettentjes, bars, restaurants en cafés. Maar ook andere middenstand en ondernemingen zijn niet weg te denken. Van opticiens, tot tatoeagezaken en schoenmakers, je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het op De Jan Eef. Veel jongeren in de Geuzenbuurt De Geuzenbuurt heeft ongeveer 7000 inwoners en 3665 eengezinswoningen. Veel van de woningen, die voornamelijk particulier bezit zijn, zijn de afgelopen jaren onder handen genomen en daardoor in goede staat. Uiteraard worden de huizen niet altijd bewoond door gezinnen, maar ook vaak gedeeld door studenten en andere woningdelers. Het grootste gedeelte van de inwoners van de Geuzenbuurt is tussen de 23 en 39 jaar oud. Daarnaast zijn er veel kleine kinderen. Hierdoor heeft de wijk niet alleen een gevarieerd aanbod aan horeca en winkels, maar ook een leuke mix aan bewoners. Een nadeel hiervan is dat bewoners vinden dat de cohesie in de buurt wat omhoog zou kunnen. De Krommert De Geuzenbuurt ligt in het deel van Amsterdam dat ook wel de Krommert wordt genoemd – genoemd naar de Krommert, een voormalige watergang tussen de Admiralengracht en de Kostverlorenvaart, waar ook de Krommertstraat naar vernoemd is. Op de plek van de Willem de Zwijgerlaan vervolgde vroeger de Kostverlorenvaart zijn weg, maar werd in de jaren twintig gedempt. Daarvan overgebleven is de vrij toegankelijke binnentuin in de Geuzenbuurt. Deze bevindt zich op de open ruimte tussen de huizen van de Admiraal de Ruijterweg en de Maarten Harpertszoon Trompstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder