Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 172 II 1056GX Amsterdam, Landlust Zuid

Bouwjaar
1971-1980
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Luxe en licht 3-kamer appartement van circa 80 m˛ in karakteristiek pand met hoge plafonds aan de prachtige Admiraal de Ruijterweg ter hoogte van de Jan van Galenstraat. Het appartement is deels gemeubileerd. In overleg met huurder kunnen aanvullende meubels worden verzorgd.

INDELING
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement op de 2e etage. De woonkamer strekt zich uit over de gehele lengte van het appartement met aan de voorzijde een Frans balkon. Dit balkon biedt uitzicht over de gezellige Admiraal de Ruijterweg.
De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, en bevindt zich aan de achterzijde van het appartement met openslaande deuren naar het balkon.

De ruime slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde het appartement. Hier geven ook openslaande deuren direct toegang tot het balkon, gelegen op het oosten. Aan de voorzijde bevindt zich de tweede slaapkamer, welke toegankelijk is via de woonkamer. De nette badkamer
is voorzien van een wastafel, ruime douche en toilet.

Bel of mail ons kantoor voor een afspraak!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-10-2018
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971-1980

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder