Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 185 4 1056GD Amsterdam

Bouwjaar
1911
Woonoppervlakte
79 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Wij mogen aanbieden dit goed onderhouden 2-kamerappartement van ca. 79 m in het populaire Bos en Lommer, gelegen op EIGEN GROND. Het appartement ligt op de vierde verdieping van een goed onderhouden pand n beschikt over een dakterras met wijds uitzicht over Amsterdam.

-See English translation below-

Via de gemeenschappelijke entree met breed trappenhuis bereikt u de entree met garderobe op de derde verdieping met een trap naar de vierde verdieping. U komt binnen in de L-vormige woonkamer met aangrenzend de moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur . Hier is er voldoende ruimte voor het plaatsen van een goede eettafel en zo ontstaat er een gezellige woonkeuken. In de living bevinden zich twee bergkasten met aansluiting voor wasmachine en droger alsmede de cv-ketel/meterkast. Aan de achterzijde is de slaapkamer gesitueerd met toegang tot de badkamer, welke is uitgerust met inloopdouche en rainshower, wastafel, zwevend toilet en handdoekradiator. In de hal bevindt zich het separate toilet met fontein.

Vanuit de woonkamer brengt de vaste trap u naar het heerlijke dakterras met wijds uitzicht over Amsterdam. Dit thans 2-kamer appartement biedt de mogelijkheid tot het creren van een extra slaapkamer! (zie alternatief plattegrond).

Kortom een leuk appartement op een leuke locatie gelegen en op eigen grond!

Raadpleeg onze plattegronden voor de huidige indeling en mogelijkheden van deze woning.

Omgeving
De woning is gelegen in het geliefde Amsterdam West (de Baarsjes), binnen de Ring A10 met alle voorzieningen in de directe omgeving. Diverse restaurants, cafs en uitgaansgelegenheden zijn in de buurt. Op een steenworp afstand ligt het Erasmuspark, maar ook naar het Westerpark ben je zo met het bruisende Westergasterrein.
De bereikbaarheid is uitstekend met de auto vanaf de Ringweg A10 (S105 en S106) maar ook met openbaar vervoer middels diverse tram- en bushaltes. En met de fiets is hartje Centrum binnen een mum van tijd te bereiken.

Parkeren is mogelijk middels een bewonersvergunning, kosten bedragen 140,54 per half jaar. Momenteel is er geen sprake van wacht(Raadpleeg website gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl, gebied West 3.1 ).

De Vereniging van Eigenaren
- De Vereniging Van Eigenaars Admiraal De Ruijterweg 185-1 tot en met IV
- Bestaat uit 4 appartementsrechten
- De administratie wordt in eigen beheer uitgevoerd
- Actieve Vereniging van Eigenaren
- De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt 170,-
- Meerjarenonderhoudsplan t/m 2034 aanwezig

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 79 m
- Bouwjaar ca. 1911
- Eigen grond
- Geheel voorzien van dubbele beglazing, vloer- en dakisolatie
- Verwarming en warm water middels eigen C.V. (Remehe Tzerra cw5, 2018)
- Aanvaarding in overleg

Meetinstructie
Het verkochte is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting.
De woning is gemeten door een betrouwbaar professioneel bedrijf en koper vrijwaart de medewerkers van Voorma & Millenaar makelaars o.g. en de verkoper voor eventuele afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de het verkochte zelf te (laten) meten conform NEN 2580.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We offer this well maintained 2-room apartment of approx. 79 m in the popular Bos en Lommer area, located on OWN PROPERTY. The apartment is located on the fourth floor of a well maintained building and features a roof terrace with panoramic views of Amsterdam.

Through the communal entrance with wide staircase you reach the entrance with checkroom on the third floor with stairs to the fourth floor. You enter the L-shaped living room with adjacent modern open kitchen with various appliances. Here there is ample room for placing a good dining table and thus creating a cozy kitchen. In the living room there are two closets with connections for washer and dryer and the boiler / meter cupboard. At the rear is the bedroom located with access to the bathroom, which is equipped with shower and rain shower, sink, toilet and radiator. In the hall is the separate toilet with fountain.

From the living room the staircase takes you to the lovely roof terrace with sweeping views of Amsterdam. This currently 2-bedroom apartment offers the opportunity to create an extra bedroom! (See alternative floor plan).

Overall a nice apartment in a nice location and on private land!

See our floor plans for the current layout and possibilities of this property.

Surroundings
The property is located in the popular Amsterdam West (the Baarsjes), within the A10 ring road with all amenities in the immediate vicinity. Several restaurants, cafes and entertainment venues are nearby. A stone's throw away is the Erasmus Park, but also to the Westerpark you are so bustling Westergasfabriek.
The accessibility is excellent by car from the A10 ring road (S105 and S106) but also with public transport through various streetcar and bus stops. And by bicycle, the city center can be reached in no time.

Parking is possible through a residents permit, costs are 140.54 per half year. Currently there is no waiting (Consult website municipality of Amsterdam www.amsterdam.nl, area West 3.1 ).

The Owners' Association
- The Association of Owners Admiraal De Ruijterweg 185-1 to IV
- Consists of 4 apartment rights
- The administration is done in-house
- Active Owners' Association
- The monthly contribution to the Owners Association is 170,-.
- Long-term maintenance plan available up to 2034

Specifics:
- Living area approx. 79 m
- Construction year approx. 1911
- Own land
- Fully double glazed, floor and roof insulation
- Heating and hot water by private CV (Remehe Tzerra cw5, 2018)
- Acceptance in consultation

Measurement
The property has been measured using the Measurement Instruction, which is based on the standards laid down in NEN 2580. The Measurement Instruction is intended to provide a more uniform way of measuring to give an indication of the usable area. The Measurement Instruction does not fully exclude differences in measurement results due to differences in interpretation, rounding off and limitations in carrying out a measurement.
The house has been measured by a reliable professional company and the buyer indemnifies the employees of Voorma & Millenaar makelaars o.g. and the seller for any discrepancies in the stated measurements. The Purchaser declares that he has been given the opportunity to measure the property himself in accordance with NEN 2580.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1911

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
79 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variren van roti tot pizza en van dner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder