Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 231 - 1 1055LR Amsterdam, Erasmusparkbuurt Oost

Vraagprijs € 500.000 k.k.

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
84 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Prachtig, licht en ruimtelijk 4 kamer appartement met 3 volwaardige slaapkamers en twee balkons. Dit appartement is in 2013 intern volledig gerenoveerd. Te denken valt aan een nieuwe indeling, vloer, badkamer en keuken en de eigenaren zijn zo trots en zuinig op het huis dat het nog als nieuw is.
En om geen rommel in huis te hebben is er in de onderbouw een berging van 18 m² van 1.80 m hoog.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement aan de eerste verdieping. U komt binnen in de hal waaraan alle ruimtes grenzen met uitzondering van de tweede slaapkamer die aan de woonkamer grenst.

De woonkamer loopt van voor naar achter en krijgt licht van twee kanten. Dit, samen met het hoge plafond maakt de woonkamer zeer ruimtelijk.

Aan de voorzijde is het zitgedeelte dat plaats biedt aan een riante zithoek, aan de achterkant vindt u de open woonkeuken met plek voor een grote eettafel, heerlijk om het gezin of een handvol vrienden te dineren.

De dubbele deuren in de keuken openen naar het bijna 10 meter lange balkon dat op het westen gericht is. Hier zit u comfortabel in de middag en avond zon, uitkijkend over de groene binnentuin.

De hoofdslaapkamer heeft ook toegang tot het balkon en biedt naast de inbouwkast voor de wasmachine plek voor een flinke kledingkast en natuurlijk een tweepersoonsbed.

De tweede slaapkamer, aan de voorzijde, is net groot als de hoofd slaapkamer en heeft toegang tot het balkon aan de voorzijde. Dit is net dat plekje om in de ochtendzon een kopje koffie te drinken, uitkijkend over het Amsterdamse straatbeeld.

De derde slaapkamer is ook aan de achterzijde te vinden en is nèt wat kleiner dan de andere twee.

Tot slot hebben we nog de badkamer, klassiek zwart en wit betegeld en voorzien van inloopdouche, comfortabel (whirlpool)ligbad en een tweepersoons wasmeubel met twee ééngreepskranen.

In de kelder vindt u nog een berging. Deze is niet sta hoog (1.80 mtr) maar wel 18 meter groot, nooit meer dozen in huis…

Kortom een prachtig afgewerkt appartement geschikt voor een gezin of delers, de indeling laat het allemaal toe.
VVE:
Servicekosten: 181 per maand
Eigendomsaandeel: 115/1338
Stemaandeel 1/12
Gesplitst in 2005
Kasstand per januari 2020: € 115.930,=


Erfpacht:
AWB 2000
Afgekocht tot 2045
Optie Eeuwigdurende erfpacht:
vastklikken canon: € 638,= per jaar vanaf 2045
Eeuwigdurende afkoop: € 13.190,= in eens

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Deze vrijblijvende verkoopinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben laten inmeten, voldoet deze wellicht niet aan de NVM meet instructie Gebruiksoppervlakte Woningen.
Aspirant-kopers worden ten alle tijde uitdrukkelijk uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij Makelaardij de Nederlanden van alle aansprakelijkheid.

Toelichtingsclausule NVM meet instructie.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-06-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
84 m²
Externe bergruimte
18 m²
Inhoud
284 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder