Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 235 - I 1055LS Amsterdam, Erasmusparkbuurt Oost

Bouwjaar
1912
Woonoppervlakte
95 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

** English text below**

Ruime en lichte woning met een moderne keuken, frisse badkamer, hoge plafonds, een zonnig balkon en 2 slaapkamers.
Deze woning wordt gemeubileerd aangeboden en is per direct beschikbaar.
Het appartement, gelegen op de eerste verdieping, is bij juiste geschikt voor een stel al dan niet met kinderen.

De woning bevindt zich aan de Admiraal De Ruijterweg, tussen de Bos en Lommerweg en de Jan van Galenstraat in Amsterdam West.
De tram naar de binnenstad of naar treinstation Amsterdam Sloterdijk stopt praktisch voor de deur, de ringweg A10 ligt slechts op enkele minuten afstand.

Voor de dagelijkse boodschappen kan je terecht bij de Albert Heijn, De Dirk of de Lidl, maar ook bij de lokale groentewinkels, slagers en bakkers om de hoek.
Verder zijn er, naast alle handige en leuke winkeltjes aan de Bos en Lommerweg, ook diverse eetcafés, trendy restaurants en hippe koffiebarretjes op loopafstand.
Het Westerpark (bootcampen & hardlopen), de Hallen en de gezellige Jordaan met o.a. de Negen Straatjes en een diversiteit aan winkels, cafés en restaurants zijn op minder dan tien minuten fietsen gelegen.

INDELING:
Begane grond: gezamenlijke entree, ruim trappenhuis met brede traptreden.
Eerste verdieping: entree naar het appartement voorzien van een houten vloer, een hal uitgerust met een praktische kastenwand voorzien van schuifdeuren geeft toegang tot alle vertrekken, berging / stookruimte, badkamer, slaapkamer aan de voorzijde en een slaapkamer aan de achterzijde, balkon, Frans balkon, doorzon-woonkamer, open keuken.
Vierde verdieping: eigen berging met toegang tot een royaal en zonnig balkon.

Woonkamer en keuken:
De moderne woonkamer is voorzien van hip meubilair. De muren, met schilderij ophangsystemen, zijn glad gestucd en fris wit of in hip Flexa early dew gesausd. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing. Aan de achterzijde bevinden zich openslaande deuren, aan de voorzijde is er een Frans balkon.
De witte keuken is uitgerust met inbouw apparatuur, waaronder een vaatwasser, een koel-vries combinatie met drie vershoud-lades, een 5-pits gasfornuis, afzuigkap en een combi-magnetron. Verlichting wordt geregeld middels inbouwspots, het aanrechtblad is antraciet grijs.

Slaapkamers:
De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een grote praktische kledingkast en een dubbel bed. Er is nieuw beddengoed aanwezig.
De slaapkamer aan de voorzijde is uitgerust met een fraaie kast, een bureau en een slaapbank.

Berging / zolderkamer :
Op de bovenste verdieping bevindt zich een eigen royale berging. Via de berging is er toegang tot het zonnige balkon.

Badkamer:
De badkamer is recent vernieuwd; er is een douche gelegenheid, een zwevend toilet, een vaste kastenwand voor de handdoeken (allen nieuw), een wastafel-meubel en een handdoekradiator. De wandtegels zijn wit en de grote vloertegels zijn uitgevoerd in het beige/grijs. De muren zijn glad gestucd en de verlichting wordt geregeld middels inbouw spots in het plafond. Ventilatie middels een mechanisch afzuigsysteem.

Balkon:
Het zonnige balkon met ligging west, meet een oppervlakte van circa 7 m2.

Parkeren:
Parkeren is mogelijk voor de deur tegen betaling. Bewoners komen in aanmerking voor een parkeervergunning (wel een wachttijd). Voor meer informatie verwijzen wij naar de website van de Gemeente Amsterdam.

Energielabel:
Verhuurder voorziet huurder van een energielabel.

Beschikbaarheid - Huurprijs & Waarborgsom:
Het appartement is per direct beschikbaar voor langere periode (minimale huurperiode 12 maanden).
De huurprijs bedraagt € 1.750,- exclusief de kosten van gas, water en elektra, tv & internet per maand.
De waarborgsom is gelijk aan twee maanden huur.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper / huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper/ verhuurder. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces/aanhuurproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend / aanturend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

English text:
Spacious and bright apartment with a modern kitchen, modern bathroom, high ceilings, a sunny balcony and 2 bedrooms.
This house is offered furnished and is available immediately.
The apartment, located on the first floor, is suitable for a couple with or without children.

The house is located along the Admiraal De Ruijterweg, between Bos en Lommerweg and Jan van Galenstraat in the west of Amsterdam.
The tram to the city center or to Amsterdam Sloterdijk train station stops practically in front of the door, the A10 ring road is only a few minutes away.

For daily shopping you can go to the Albert Heijn, Dirk or Lidl, but also to the local greengrocers, butchers and the bakery around the corner.
Furthermore, in addition to all the handy and nice shops on the Bos en Lommerweg, there are also several eateries, trendy restaurants and trendy coffee bars within walking distance.
The Westerpark (boat camping & running), the Hallen and the cozy Jordaan with the Nine Streets and a variety of shops, cafes and restaurants are less than ten minutes by bike.

LAYOUT:
Ground floor: shared entrance, spacious staircase with wide steps.
First floor: entrance to the apartment with a wooden floor, hall equipped with a practical cupboard wall with sliding doors gives access to all rooms, storage / boiler room, bathroom, bedroom at the front and a bedroom at the rear, balcony, French balcony , sunny living room, open kitchen.
Fourth floor: private storage room with access to a spacious and sunny balcony.

Living room and kitchen:
The modern living room is equipped with hip furniture. The walls, with picture hanging systems, are smoothly plastered and fresh white or coated in hip Flexa early dew colour. The wooden frames have double glazing. At the rear are French doors, at the front there is a French balcony.
The white kitchen is equipped with built-in appliances, including a dishwasher, a fridge-freezer with three fresh-keeping drawers, a 5-burner gas stove, extractor hood and a combi-microwave. Lighting is controlled by recessed spotlights, the counter top is anthracite gray.

Bedrooms:
The bedroom at the rear has a large practical wardrobe and a double bed. New bedlinnen is provided.
The bedroom at the front is equipped with a beautiful wardrobe, a desk and a sofa bed.

Storage / attic room:
On the top floor there is a private spacious storage room. Via the storage room there is access to the sunny balcony.

Bathroom:
The bathroom has recently been renewed; there is a shower, a floating toilet, a fixed cupboard for the towels (all new), a washbasin and a towel radiator. The wall tiles are white and the large floor tiles are in beige / gray. The walls are smoothly plastered and the lighting is controlled by recessed spotlights in the ceiling. Ventilation through a mechanical extraction system.

Balcony:
The sunny balcony, located west, measures an area of ??approximately 7 m2.

Parking:
Parking is available in front of the door for a fee. Residents are eligible for a parking permit (but a waiting time). For more information, we refer to the website of the Municipality of Amsterdam.

Energy label:
The landlord provides the tenant with an energy label.

Availability - Rental Price & Deposit:
The apartment is immediately available for a longer period (minimum rental period 12 months).
The rent is € 1,750 excluding the costs of gas, water and electricity, TV & internet per month.
The deposit equals two months rent.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-03-2020
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1912

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
95 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder