Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 243 4 1055LS Amsterdam, Gibraltarbuurt

Vraagprijs € 275.000 

Bouwjaar
1912
Woonoppervlakte
33 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Ideale starterswoning!! In 2017 strak gerenoveerd 2-kamer appartement van 33m2. In een paar woorden: praktisch, netjes en zeer centraal gelegen.

Het appartement telt 33 vierkante meter en beschikt over een lichte woonkamer met een luxe open keuken met inbouwapparatuur (keramische kookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser), een slaapkamer met kastenwand en toegang naar luxe toilet en uitermate nette badkamer. Afwerkniveau is meer dan goed. LED spotjes, mooie houten vloer, strakke wanden en plafonds. Verhuizen is het enige nog dat gedaan moet worden.

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u om de hoek terecht bij de winkels aan de Jan van Galenstraat, de lokale winkels aan de Jan Evertsenstraat en de Bos & Lommerweg of de Ten Kate markt.

Voor recreatie kunt u lopend naar het Erasmuspark, fietsend naar het Rembrandtpark of natuurlijk het Westerpark.

Tevens zijn er tegenwoordig vele gezellige cafés en terrasjes (De Fluiter, Bar Roseval, Bar Spek, Zurich, Bar Baarsch, etc), restaurants (zoals Partisan, FAAM, Buurman & Buurman, Van de Buurt en Cook), koffietentjes (Buongiorno Espresso bar, Local Hero, Day Made, Nordic Bakey, Bagels & Beans etc). En traiteurs in de nabijheid. De Erasmusgracht biedt de mogelijkheid voor een ligplaats voor een sloep om de hoek. De buurt beschikt over diverse goede scholen, speeltuinen en sportfaciliteiten (tennis, fitness, korfbal, zwembad, etc). De woning is zeer gunstig gelegen qua uitvalswegen en prima bereikbaar met het openbaar vervoer (tram 19 en bus 18).

EIGENDOM
Eigen grond.

KADASTRALE GEGEVENS
Het appartementsrecht omvattende het uitsluitend gebruik van de woning cum annexis gelegen op de vierde verdieping van het gebouw, met plat dak op het dak van de vierde verdieping, alsmede een eigen portaal op de derde verdieping, plaatselijk bekend Admiraal de Ruijterweg 287 4 te 1055 LW Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie C, complexaanduiding 11135-A, appartementsindex 18, uitmakende het onverdeeld achtenzeventig/éénhonderd vijftigste (78/150ste) aandeel in de gemeenschap.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De Vereniging van Eigenaars is genaamd “Admiraal de Ruijterweg 243”. De administratie is in eigen beheer en de servicekosten bedragen € 40,=.

BIJZONDERHEDEN
- Mogelijkheid in splitsingsakte gecreëerd om eigen dakterras aan te leggen. VvE heeft nog geen toestemming gegeven.
- Hoog afwerkniveau
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ideal home for first-time buyers!! Modern, renovated 2-room apartment of 33m2 in 2017. In a few words: practical, well-maintained and very centrally located.

The apartment has 33 square meters and has a bright living room with a luxurious open kitchen with built-in appliances, a bedroom with wardrobe wall and access to a luxurious toilet and an extremely well-maintained bathroom. High-quality finish. LED spotlights, beautiful wooden floor, smooth walls and ceilings. Ready to move into.

For your daily shopping you can go around the corner to the shops on the Jan van Galenstraat, the local shops on the Jan Evertsenstraat and the Bos & Lommerweg or the Ten Kate market.

For leisure activities you can walk to the Erasmuspark, cycle to the Rembrandtpark or the Westerpark.

Nowadays there are also many great cafes and terraces (De Fluiter, Bar Roseval, Bar Spek, Zurich, Bar Baarsch, etc.), restaurants (such as Partisan, FAAM, Buurman & Buurman, Van de Buurt and Cook), coffee bars (Buongiorno Espresso bar, Local Hero, Day Made, Nordic Bakey, Bagels & Beans etc.) and caterers in the vicinity. The Erasmusgracht offers the possibility of a berth for a small boat around the corner. The neighbourhood has several good schools, playgrounds and sports facilities (tennis, fitness, netball, swimming pool, etc). The house is very conveniently located in terms of roads and easily accessible by public transport (tram 19 and bus 18).
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-07-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1912

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
33 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder