Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 243 III 1055LS Amsterdam, Erasmusparkbuurt Oost

Bouwjaar
1912
Woonoppervlakte
112 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

SUPER LICHT APPARTEMENT MET TWEE GROTE ZOLDERKAMERS DIRECT BOVEN DE WONING. GELEGEN OP EIGEN GROND!

Het royale appartement van circa 80 m2 is gelegen op de 3e verdieping met een grote studio (twee zolderkamers) van circa 32 m2 op de vierde verdieping, direct boven het appartement. De woning heeft veel potentie en diverse opties om het helemaal naar eigen smaak in te delen. Middels het aanbrengen van een interne trap kan de bovengelegen studio bij de woning betrokken worden. De handige layout zorgt voor flexibele mogelijkheden en de hoge plafonds (bijna 3 m) geven een enorm ruimtelijk gevoel.

De indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis komt u in de hal met toegang tot alle vertrekken. De lichte woonkamer, met open haard, is ruim en geeft toegang tot diepe, zonnige balkon/terras. Beide slaapkamers zijn goed van formaat. De dichte keuken is gelegen aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van douche en wc.
Op de vierde verdieping zijn twee zolderkamers te vinden met een eigen keuken en badkamer. Tevens is er nog een handige berging (circa 6 m2) met de aansluiting voor de wasmachine en de HR-combi ketel.


De omgeving:
De appartement is gelegen in een gezellige, levendige buurt op een centrale locatie in de stad. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u om de hoek terecht bij de winkels aan de Jan van Galenstraat, de lokale winkels aan de Jan Evertsenstraat en de Bos & Lommerweg of de Ten Kate markt. Er zijn talloze gezellige cafés, terrasjes en restaurants in de nabijheid te vinden en om de hoek is het in het Erasmuspark ook heerlijk vertoeven. De woning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (tram 19 en bus 18). Met tram 19 bent u binnen 10 min op het Station Sloterdijk. Het gezellige Westerpark is op 5 minuten fiets afstand.

Bijzonderheden:
- Eigen grond, dus geen erfpacht
- Royaal balkon/terras direct aan de woonkamer
- Eventueel bestaat de mogelijkheid om een dakterras aan te leggen en/of een extra balkon te creëren aan de 4e verdieping
- Kleine en actieve VVE, servicekosten € 169 per maand
- Overal dubbele beglazing en hoge plafonds
- Niet-bewonersclausule en ouderdomsclausule van toepassing.


"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

EXCEPTIONALLY LIGHT APARTMENT WITH TWO LARGE ROOMS DIRECTLY ABOVE THE APARTMENT (FREEHOLD)!

The spacious apartment of approx 80 m2 is located on the 3rd floor with a large studio (two attic rooms) of approx 32 m2 on the 4th floor, directly above the apartment. The house has lot of potential and various options. The studio on the 4th floor can be connected to the apartment by creating an internal staircase. The handy layout provides flexible options and the high ceilings (approx 3 m) makes it very spacious.

The layout:
Entrance on the 3rd floor: the bright living room, with fire place, is very spacious and provides acces to a deep, sunny balcony / terrace. The generous sized bedrooms are located in the front and rear of the apartment. The closed kitchen is found at the rear of the apartment and the bathroom has a shower and toilet.
On the fourth floor you will find two attic rooms with it’s own kitchen and bathroom. There is also a handy storage room (approx 6 m2) with washing machine connection and central heating system.

Surroundings:
The apartment is located in a cozy, lively neighborhood on a central location.
For your daily shopping you can go to Jan van Galenstraat, the local shops on Jan Evertsenstraat and Bos & Lommerweg or the Ten Kate market around the corner. There are numerous cozy cafes, terraces and restaurants closeby and the Erasmus Park is just a stone’s throw away. The house is very conveniently located towards public transport (tram 19 and bus 18) and has easy accessibility of the motorway A-10. Within 10 min you are on Station Sloterdijk with the tram 19, this station has good connections with surroundig cities, which makes it popular with commuters. Biking you are in five minutes in the very popular Westerpark.


Worth mentioning:
- Freehold
- Spacious and sunny balcony / terrace
- Potential possibility to create a roof terrace and/or an extra balcony on the 4th floor
- Small and active VVE, service costs € 169 per month
- Double glazing throughout and high ceilings
- Non-resident clause and old-age clause applicable.

"This information has been compiled by us with the necessary care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified dimensions and surfaces are indicative. The NVM conditions apply."
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-09-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1912

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
112 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder