Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 283 2 1055LV Amsterdam, Gibraltarbuurt

Vraagprijs € 525.000 

Bouwjaar
1922
Woonoppervlakte
71 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Koffers pakken en verhuizen!
Deze onlangs, in 2021 prachtig gerenoveerde 3-kamerwoning is gelegen op de 2e verdieping en heeft een balkon van maar liefst 7,21m breed. Het balkon is gelegen op het westen en heeft een fraai uitzicht over de binnentuinen. Het is een licht, ruim en prachtig gerenoveerd appartement dat u zo kunt betrekken.

OMGEVING EN LIGGING
Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u om de hoek terecht bij de winkels aan de Bos en Lommerweg, de lokale winkels aan de Jan Evertsenstraat of de Ten Kate markt.

Voor recreatie kunt u lopend naar het Erasmuspark, Westerpark of fietsend naar het Rembrandtpark.

Tevens zijn er vele gezellige cafés en terrasjes (Bar Spek, Neef van Fred, Zurich, Bar Baarsch, etc.), restaurants (zoals Partisan, FAAM, Buurman & Buurman, Van de Buurt en Cook), koffietentjes (Local Hero, Day Made, Nordic Bakey, Bagels & Beans etc.) en traiteurs in de nabijheid.
De woning is zeer gunstig gelegen qua uitvalswegen en prima bereikbaar met het openbaar vervoer (tram 19 bus 18 & 21). Station Sloterdijk is binnen enkele minuten bereikbaar. Met auto is de woning goed bereikbaar. Binnen enkele autominuten bevindt u zich op de Ring A10.

INDELING
Via het trappenhuis bereikt u de tweede verdieping waar deze woning is gelegen.

Entree, gang met toegang naar alle vertrekken. De ruime doorzonwoonkamer met erker en haard (bio-ethanol) is voorzien van hoge plafonds en heeft toegang naar het balkon. De keuken is open en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur, t.w. koelkast, 3-laden vriezer, kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en kokend waterkraan.

Het appartement is voorzien van twee ruime slaapkamers waarvan een toegang geeft tot het balkon. Omdat het balkon is gelegen op het zuidwesten kunt u hier 's middags en 's avonds heerlijk genieten van de zon. De moderne badkamer (2021) is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en design radiator. In de badkamer bevindt zich een aparte ruimte voor de wasmachine. Het toilet is separaat en heeft een fonteintje.

BIJZONDERHEDEN
- Prachtig in 2021 gerenoveerde woning.
- Nieuwe keuken en badkamer.
- Woningbreed balkon van 7,21m breed gelegen op het zuidwesten.
- Gestuukte wanden en plafonds.
- Nieuwe binnendeuren en -kozijnen.
- Verwarming middels vloer verwarming.
- Door de gehele woning ligt een mooie pvc visgraatvloer met hoge plint.
- Plafonds voorzien van LED inbouwspotjes en aansluiting voor Sonos speakers.
- Dubbele beglazing
- Verwarming en warm water middels nieuwe cv-ketel (2021).
- Mogelijkheid tot het maken van een 3e slaapkamer.

- Vaste notaris. Notaris IJmond te IJmuiden.
- Niet bewoond-clausule en ouderdomsclausule worden opgenomen in de koopakte omdat verkoper nooit in de woning gewoond heeft.

EIGENDOM
Het appartement is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht. Het huidige tijdvak loopt tot en met 30 september 2046. De canon bedraagt € 346,61 met een jaarlijkse indexering. De algemene bepalingen van 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing.
De huidige eigenaren hebben een aanvraag bij de gemeente gedaan voor de overstap naar eeuwigdurende erfpacht.

De indicatie (PIP) die eigenaar nu vanuit de gemeente heeft ontvangen is als volgt:
- Vastklikken nieuwe canon vanaf 30-09-2046 bedraagt € 563,02.
- Afkopen alleen eeuwigdurende canon bedraagt € 11.352,-.
- Afkopen van huidige en eeuwigdurende canon bedraag: € 17.449,-.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De VVE is genaamd Admiraal de Ruijterweg 283 tot en met 289. De administratie wordt uitgevoerd door Velzel VVE beheer. De servicekosten bedragen € 143,92 per maand. Er is een MJOP aanwezig. In 2022 is de VVE voornemens het trappenhuis op te knappen.

KADASTRALE AANDUIDING
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning cum annexis gelegen op de tweede en vierde verdieping van het gebouw, gelegen te 1055 LV Amsterdam, Admiraal de Ruijterweg 283 2, kadastraal bekend gemeente Sloten Noord-Holland, sectie C, complexaanduiding 11135, appartementsindex 9, uitmakende een drieënnegentig/eenduizend zevenhonderdtiende (93/1.710) onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

--------------------------------------------------------------------------------------

Pack your bags and move in!

This 3-room apartment was beautifully renovated in 2021, is located on the 2nd floor and has a balcony of no less than 7.21 m wide. The balcony is west facing and has unobstructed views over the green courtyards. It is a bright, spacious and beautifully renovated apartment that is ready to move into.

AREA AND LOCATION
For your daily shopping, you can go to the Bos en Lommerweg, the local shops on the Jan Evertsenstraat, or the Ten Kate market around the corner.

For recreation, you can amble down to the Erasmus Park, the Westerpark, or cycle to the Rembrandt Park.

There are also many great cafés and outdoor dining facilities (Bar Spek, Radijs, Zurich, Bar Baarsch, etc.), restaurants (such as Partisan, FAAM, Buurman, Van de Buurt and Cook), coffee shops (Local Hero, Day Made, Nordic Bakey, Bagels & Beans, etc.) and caterers in the vicinity.

The house is very conveniently located in terms of roads and easily accessible by public transport (tram 19 and, bus 18 & 21). Sloterdijk station can be reached within a few minutes. The apartment is easily accessible by car. You can reach the A10 Ring Road within a few minutes.

LAYOUT
You can reach the second floor where this apartment is located via the staircase.

Entrance hall with access to all rooms. The spacious living room with bay window and fireplace (bio-ethanol) has high ceilings and access to the balcony. The kitchen is open and equipped with all conceivable built-in appliances, i.e. refrigerator, 3-drawer freezer, hob, extractor hood, dishwasher, combi-microwave and boiling water tap.

The apartment has two spacious bedrooms, one of which has access to the balcony. Because the balcony is southwest-facing, you can enjoy the sun here in the afternoon and evening. The modern bathroom (2021) has a walk-in shower, washbasin and designer radiator. In the bathroom there is a separate space for the washing machine. The toilet is separate and has a handbasin.

DETAILS
- Beautifully property renovated in 2021.
- New kitchen and bathroom.
- Southwest-facing balcony of 7.21 m wide across the width of the apartment.
- Plastered walls and ceilings
- New interior doors and frames.
- Heating through floor heating.
- Beautiful PVC herringbone flooring throughout the house with high skirting boards.
- Ceilings with LED recessed spotlights and connection for Sonos speakers.
- Double glazing.
- Heating and hot water through new central heating boiler (2021).
- Notary: Notary IJmond in IJmuiden.
- Not owner-occupied clause and old age clause are included in the purchase deed because the seller has never lived in the house.
- Possible to create a 3rd bedroom.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-09-23
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1922

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
71 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder