Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 286 II 1055MS Amsterdam, Landlust Noord

Bouwjaar
1925
Woonoppervlakte
71 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

**English text below**

RUIM EN LICHT APPARTEMENT GELEGEN OP DE TWEEDE VERDIEPING MET BALKON. TWEE SLAAPKAMERS AAN DE VOORZIJDE MET EEN RUIME BADKAMER EN KEUKEN CIRCA 71 M2.

Object:
ADMIRAAL DE RUIJTERWEG 286-II TE 1055 MS AMSTERDAM

Ligging:
De woning ligt op een mooie locatie in Amsterdam West, op loopafstand van het Erasmuspark en het Westerpark en slechts enkele fietsminuten verwijderd van het centrum en de gezellige Jordaan. De buurt is erg in opkomst, wat resulteert in steeds meer hippe winkels, pop-up stores en diverse hotspots waaronder Theatercafé Mozaďek, Bar Spek, de Hallen, Restaurant Edel, Bar Baarsch, Café Cook en Café Zurich. In de nabije omgeving vindt u alle winkels voor uw dagelijkse boodschappen, diverse restaurants/(eet)cafés en traiteurs, maar ook leuke (buurt)winkels zijn om de hoek. Goede kinderopvang en basisscholen op loopafstand . Daarnaast is de woning zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, o.a. tram/bus en op loopafstand van station Sloterdijk. Met de auto heeft u een snelle aansluiting met de ring A10 en A5.

Indeling:
Entree op de tweede verdieping, ruime en lichte woonkamer voorzien van laminaat en openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde, twee slaapkamers aan de voorzijde. Ruime moderne keuken met gedeeltelijke inbouwapparatuur en een ruime badkamer voorzien van bad/douche, wastafel en toilet.

Oppervlakte:
Gebruiksoppervlak : 70,9 m˛
Gebouw gebonden buitenruimte: 3,4 m˛
Overige inpandige ruimte : 0,3 m˛
Totaal : 74,6 m˛
Conform NEN 2580

Bouwjaar:
1925

Kadastraal bekend:
Gemeente Sloten (N-H), Sectie C, Nummer 11653, Indexnummer A3.

VvE:
Vereniging van Eigenaren Admiraal de Ruijterweg 286, bestaande uit 5 leden.
De administratie wordt in eigen beheer uitgevoerd en er is een MJOP aanwezig.
De maandelijkse servicekosten zijn circa € 70,--

Erfpacht:
Voortdurend recht van erfpacht
Algemene Bepalingen 2000
Indexering: jaarlijks
Termijn 01-10-1998 t/m 30-09-2048
Jaarlijkse canon € 369,81
Aanvraag eeuwigdurende erfpacht is gedaan.

Bijzonderheden:
- Gesplitst in 2010;
- In de koopakte zal worden opgenomen dat verkoper er zelf niet heeft gewoond;
- Tevens wordt er een ouderdoms en asbest clausule opgenomen;
- Recentelijk geschilderd;
- Voor parkeervergunning www.cition.nl;
- Oplevering per direct.

Let op!
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte te berekenen en zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Doch willen wij benadrukken dat aan enig verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte geen rechten kunnen worden ontleend.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SPACIOUS AND LIGHT APARTMENT LOCATED ON THE SECOND FLOOR WITH BALCONY. TWO BEDROOMS ON THE FRONT WITH A SPACIOUS BATHROOM AND KITCHEN APPROX. 71 M2.

Object:
ADMIRAL DE RUIJTERWEG 286-II TE 1055 MS AMSTERDAM

Location:
The house is in a beautiful location in Amsterdam West, within walking distance of the Erasmus Park and Westerpark and only a few cycling minutes away from the center and the lively Jordaan. The neighborhood is very much on the rise, resulting in more and more hip shops, pop-up stores and various hotspots including Theatercafé Mosaic, Bar Spek, de Hallen, Restaurant Edel, Bar Baarsch, Café Cook and Café Zurich. In the vicinity you will find all shops for your daily shopping, various restaurants / (food) cafes and caterers, but also nice (neighborhood) shops are around the corner. Good childcare and primary schools within walking distance. In addition, the house is very easily accessible by public transport, including tram / bus and within walking distance of Sloterdijk station. By car you have a quick connection with the ring A10 and A5.

Layout:
Entrance on the second floor, spacious and bright living room with laminate and patio doors to the balcony at the rear, two bedrooms at the front. Spacious modern kitchen with partial built-in appliances and a spacious bathroom with bath / shower, sink and toilet.

Surface:
Usable area: 70.9 m˛
Building bound outdoor space: 3.4 m˛
Other indoor space: 0.3 m˛
Total: 74.6 m˛
In accordance with NEN 2580

Construction year:
1925

Cadastral known:
Municipality of Sloten (N-H), Section C, Number 11653, Index number A3.

VvE:
Association of Owners Admiraal de Ruijterweg 286, consisting of 5 members.
The administration is done in-house and there is an MJOP available.
The monthly service costs are approximately € 70.

Ground lease:
Continual right of leasehold
General Provisions 2000
Indexation: annually
Deadline 01-10-1998 until 30-09-2048
Annual canon € 369.81
The request for perpetual lease has been made.

Particularities:
- Split in 2010;
- The purchase deed will state that the seller has not lived there himself;
- An age and asbestos clause is also included;
- Recently painted;
- For parking permit www.cition.nl;
- Delivery immediately.

Pay attention!
The usable area has been calculated in accordance with the industry-determined NEN2580 standard. The surface may therefore deviate from comparable buildings and / or old references. This is mainly due to this (new) calculation method. We do our utmost to calculate the correct surface and to support as much as possible by placing floor plans with dimensions. However, we would like to emphasize that no rights can be derived from any difference between the stated and the actual size.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-05-2020
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
71 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder