Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 301 2 1055LW Amsterdam, Erasmusparkbuurt Oost

Vraagprijs € 425.000 

Bouwjaar
1922
Woonoppervlakte
71 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

**for English below**

Licht, breed en zeer ruim appartement in de gezellige en populaire buurt Bos en Lommer. Deze sfeervolle woning is maar liefst 71 m2 en heeft 2 grote slaapkamers en een heerlijk zonnig balkon grenzend aan de gehele achterzijde op het zuid westen. Er zijn tal van mogelijkheden qua indeling. Een doorzonkamer is bijvoorbeeld hier makkelijk te creëren! Neem snel contact met ons op met ons kantoor voor een één-op-één bezichtiging!

Indeling
Via het nette gezamenlijke trappenhuis bereikt u de voordeur op de tweede verdieping. U komt binnen op de overloop met aan de voorzijde één van de ruime slaapkamers en de woonkamer. Beide kamers zijn voorzien van grote raampartijen waardoor de kamers erg licht zijn. De brede ramen kunt u volledig openslaan op de zonnige dagen en zo heeft u uitzicht op de gezellige en levendige straatkant.

Aan de achterzijde van de woning vindt u de tweede ruime slaapkamer, de keuken en het heerlijke balkon gelegen op het Zuid Westen. De slaapkamer en de keuken bieden beide toegang tot het balkon. De slaapkamer is van goed formaat en biedt plek voor een king-size bed en heeft daarnaast nog voldoende plek voor kastruimte. De moderne keuken is zeer licht en ruim en beschikt over een gasstel, oven en afzuigkap van Smeg (deze blijven achter in de woning). De badkamer bereikt u middels de overloop en beschikt over een inloopdouche, toilet en wastafel.

Tevens zijn er alternatieve plattegronden beschikbaar, het appartement biedt namelijk veel mooie mogelijkheden voor eventueel een andere indeling.

Vereniging van eigenaren
Vereniging Van Eigenaars gebouw Admiraal de Ruijterweg 301. De maandelijkse servicekosten bedragen €51,32.

Erfpacht
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond.

Omgeving en bereikbaarheid
Gelegen in een gezellige en levendige straat met tal van mogelijkheden in de buurt! De Admiraal de Ruijterweg ligt in het bruisende Bos en Lommer, dat de afgelopen jaren een ware metamorfose is doorgegaan. Op het Mercatorplein, de Jan Evertsenstraat en de Admiraal de Ruijterweg zitten tal van leuke restaurants, zoals Café Zurich, Bar Baarsch en Radijs. Podium Mozaïek heeft een heerlijk terras en ligt op 2 minuten lopen. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u naar de Bos en Lommerweg en het Bos en Lommerplein. Het nabij gelegen Erasmuspark is de perfecte plek voor een mooie wandeling. Tevens zitten er in de buurt genoeg fijne basisscholen en kinderdagverblijven.

Bijzonderheden
* De eerste 5 foto's zijn sfeerimpressies en laten zien hoe de woning benut kan worden;
* Woonoppervlakte 71 m² (NEN meetrapport aanwezig);
* Balkon op het zuid westen;
* 2 ruime slaapkamers;
* Alternatieve plattegronden beschikbaar;
* Moderne keuken is voorzien van Smeg apparatuur; o.a een gasstel, oven en afzuigkap (blijft achter)
* Maandelijkse servicekosten bedragen €51,32;
* Oplevering in overleg;
* Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend;
* Koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.''
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Light, wide and very spacious apartment in the cozy and popular neighborhood Bos en Lommer. This attractive house is no less than 71 m2 and has 2 large bedrooms and a sunny house on the south west. There are many options for layout. For example, a sun room is easy to create here! Contact us quickly at our office for a one-on-one viewing!

Layout
Via the neat joint staircase you reach the front door on the second floor. You enter the landing with one of the spacious bedrooms and the living room at the front of the apartment. Both rooms have large windows, making the rooms very light. The wide windows can be opened completely on sunny days and you have a view of the cozy and lively street side.

At the rear of the house you will find the second spacious bedroom, the kitchen and the lovely balcony located on the South West. The bedroom and kitchen both provide access to the balcony. The bedroom is of good size and offers space for a king-size bed and also has sufficient space for wardrobes. The modern kitchen is very light and spacious and has a Smeg gas stove, oven and extractor hood (these remain in the house). The bathroom can be reached via the landing and has a walk-in shower, toilet and sink.

Alternative floor plans are also available, because the apartment offers many great possibilities for a different layout.

Owners Association
Association of Owners of building Admiraal de Ruijterweg 301. The monthly servicecosts are €51,32.

Ground lease
The house is located on municipal leasehold land.

Environment and accessibility
Located in a cozy and lively street with plenty of options nearby! The Admiraal de Ruijterweg is located in the bustling Bos en Lommer, which has undergone a true metamorphosis in recent years. There are many nice restaurants on Mercatorplein, Jan Evertsenstraat and Admiraal de Ruijterweg, such as Café Zurich, Bar Baarsch and Radijs. Podium Mozaïek has a lovely terrace and is a 2-minute walk away. For daily shopping you can go to the Bos en Lommerweg and the Bos en Lommerplein. The nearby Erasmus Park is the perfect place for a nice walk. There are also plenty of fine primary schools and nurseries nearby.

Particularities
* The first 5 photos are atmospheric impressions and show how the house can be used;
* Living area 71 m² (NEN measurement report available);
* Balcony on the south west;
* 2 spacious bedrooms;
* Alternative floor plans available;
* The monthly servicecosts are €51,32;
* Modern kitchen is equipped with Smeg appliances; including a gas stove, oven and extractor hood (remains behind)
* Delivery in consultation;
* There is only an agreement when the purchase deed has been signed;
* Deed of sale is drawn up by a notary in Amsterdam.

"We have compiled this information with the necessary care. However, we do not accept any liability for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The NVM conditions apply."
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-07-03
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
tussenverdieping
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1922

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
71 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder