Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 305 I 1055LW Amsterdam, Erasmusparkbuurt Oost

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
72 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

ENGLISH TEXT BELOW
Achter deze karakteristieke gevel ligt op de eerste verdieping dit praktisch ingedeelde 3/4-kamerappartement met aan de achterzijde een zonnig balkon. Het appartement, geheel voorzien van dubbele beglazing, kan naar eigen smaak en inzicht worden gerenoveerd.

INDELING
Keurig onderhouden trappenhuis
Woningentree op de eerste verdieping; hal; ruime woonkamer (ontstaan door het samenvoegen van 2 kamers) met karakteristieke erker aan de voorzijde en deur naar het balkon aan de achterzijde; ruime slaapkamer voorzijde met meterkast; slaapkamer achterzijde met toegang tot balkon; dichte keuken met eenvoudig keukenblok en toegang tot balkon; badkamer met douche, toilet en wastafel; balkon achterzijde over volledige breedte van de woning en gelegen op het zonnige zuidwesten.

LIGGING
De woning ligt in Bos & Lommer. Tegenwoordig ook bekend als Bolo, een opkomende trendy wijk. De tram naar het centrum, Museumplein, Pijp, Oost, station Sloterdijk en Amstelstation stopt praktisch voor de deur. Om de hoek ligt de Bos& Lommerweg, een winkelstraat met een grote diversiteit aan winkels. Via deze weg heeft u ook een uitstekende aansluiting op de Ringweg. Het centrum is 10 minuten fietsen.

BIJZONDERHEDEN
- gebruiksoppervlakte 70m˛
- centrale verwarming
- dubbel glas
- servicekosten € 107,35 per maand
- gemeentelijke erfpacht (Algemene Bepalingen 2000), herzieningsdatum per 1 oktober 2046
- erfpachtcanon € 253,31 per jaar op basis van 1-jaarlijkse indexering
- in de koopakte worden een ouderdomsclausule, asbestclausule en een clausule dat de
eigenaar de woning nooit zelf heeft bewoond opgenomen


ENGLISH
Behind this characteristic facade on the first floor is this practically classified 3/4-room apartment with a sunny balcony at the rear. The apartment, fully equipped with double glazing, can be renovated according to your own taste and insight.

LAYOUT
Neatly maintained stairwell
House entrance on the first floor; hall; spacious living room (created by merging 2 rooms) with characteristic bay window at the front and door to the balcony at the rear; spacious front bedroom with meter cupboard; rear bedroom with access to balcony; closed kitchen with simple kitchen unit and access to balcony; Bathroom with shower, toilet and sink; balcony at the back over the full width of the house and located on the sunny southwest.

LOCATION
The house is located in Bos & Lommer. Also known today as Bolo, an up and coming trendy area. The tram to the center, Museumplein, Pijp, East, Sloterdijk and Amstel station stops practically in front of the door. Around the corner is Bos & Lommerweg, a shopping street with a wide variety of shops. Via this road you also have an excellent connection to the Ringweg. The center is 10 minutes by bike.

PARTICULARITIES
- usable area 70m˛
- central heating
- double glazing
- service costs € 107.35 per month
- municipal leasehold (General Provisions 2000), revision date as at 1 October 2046
- ground lease € 253.31 per year based on 1-year indexation
- an old age clause, asbestos clause and a clause that the
owner has never occupied the house himself
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-09-2020
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
72 m²
Externe bergruimte
1 m²
Inhoud
225 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder