Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 30 I 1056GJ Amsterdam, Geuzenhofbuurt

Vraagprijs € 350.000 

Bouwjaar
1940
Woonoppervlakte
57 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

***** English translation below *****

Sfeervol, licht en praktisch ingedeeld 3- kamerappartement van 57 m˛ met vrij uitzicht. Dit moderne appartement heeft 1 slaapkamer (met optie voor een 2e), een ruime woonkamer, balkon, een privé berging op de begane grond en een gemeenschappelijke (afgesloten) binnentuin met stalling voor (motor)fiets/scooter.

Locatie:
De woning is rustig gelegen in De Baarsjes op de grens met Oud West. In deze trendy buurt vind je verschillende hippe winkels, cafés/restaurants en andere hotspots zoals Faam, Radijs, Bar Spek, Hendrix, Rotisserie van 't Spit, Pazzi en natuurlijk het populaire om de hoek gelegen 'De Hallen'. Zodra je de deur uitloopt vind je tevens allerlei winkels voor de dagelijkse boodschappen waaronder meerdere AH's, Aldi, Stach, Marqt en de Ten Katemarkt. Binnen enkele minuten ben je op de fiets in zowel de Jordaan, de Dam het Vondel-, Erasmus-, en het Westerpark. Al met al dus een ideale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.

Bereikbaarheid:
De woning ligt gunstig ten opzichte van de openbaar vervoersmogelijkheden (o.a. tramlijnen 13 en 19). Via de S-105 is de Ringweg A-10, de A-4 en de A-2 makkelijk te bereiken. Parkeren kan in de straat, een vergunning is momenteel binnen afzienbare tijd van 3 maanden te verkrijgen.

Indeling:
1e verdieping (entree) in de hal, aan de voorzijde is de woonkamer met bijgetrokken zijkamer die momenteel gebruikt wordt als eetkamer maar ook kan dienen als 2e slaapkamer. Vanuit deze kamer en de woonkamer vrij uitzicht. Aan de achterzijde bevindt zich de moderne keuken met inbouwapparatuur en toegang naar het balkon. Naast de keuken bevindt zich een ruime slaapkamer. De badkamer is bereikbaar vanuit de slaapkamer v.v. douche, ligbad, wastafel en wasmachineaansluiting. Separaat bevindt zich het toilet in de hal. De berging is op de begane grond geleden.

Vereniging van eigenaars (V.v.E.) Geuzenhof II:
Er is sprake van een actieve en financieel gezonde V.v.E. en de leden laten zich ondersteunen door een professionele beheerder Het nieuwe VvE Beheer B.V. De maandelijkse servicekosten zijn momenteel ca. € 162,24. Dit is inclusief o.a. de opstalverzekering en de reservering voor het onderhoud.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond van de gemeente Amsterdam en jaarlijkse canon bedraagt € 328,-. De canon is in beginsel fiscaal aftrekbaar van de inkomstenbelasting. De erfpacht is voortdurend en hierop zijn van toepassing de algemene erfpachtbepalingen van 2000. De canon kan worden herzien per 16-09-2068.

De aanbieding voor gunstige afkoop van de eeuwigdurende erfpachtcanon is aangevraagd in 2019.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte van 56,7 m˛ NEN2580 gemeten, meetrapport aanwezig;
- Bij de woning hoort een berging op de begane grond van 5,4 m˛ NEN2580 gemeten;
- Heerlijk balkon;
- Gemeentelijk monument;
- Bouwjaar 1940;
- Gerenoveerd in 2015;
- Optie voor een 2e slaapkamer aan de voorzijde;
- 1e verdieping;
- Vrij uitzicht, geen directe overburen aan de straatzijde;
- Er is een gemeenschappelijke en goed onderhouden binnentuin die elektronisch is afgesloten met stalling waar je fiets, scooter en/of motor veilig staat;
- Het appartement ligt op kleine afstand van o.a. De Hallen, de Ten Katemarkt, de Jordaan en het CS bereik je binnen 10 fietsminuten;
- Ontspannen kan in het nabijgelegen Vondel-, Wester- of Erasmuspark;
- Korte wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning;
- Goed geďsoleerd dankzij o.a. dubbel glas;
- Verwarming en warmwater via CV-ketel Remeha 2015;
- Oplevering in overleg.

***** English translation *****

Atmospheric, bright and practically divided 3-room apartment of 57 m˛ with unobstructed view. This modern apartment has 1 bedroom (with option for a 2nd), a spacious living room, balcony, a private storage room on the ground floor and a communal (closed) garden with storage for (motor) bicycle/scooter.

Location:
The house is quietly located in De Baarsjes on the border with Oud West. In this trendy neighborhood you will find several hip shops, cafes/restaurants and other hotspots such as Faam, Radijs, Bar Spek, Hendrix, Rotisserie van 't Spit, Pazzi and of course the popular' De Hallen 'around the corner. As soon as you walk out the door you will also find all kinds of shops for daily shopping, including several AH's, Aldi, Stach, Marqt and the Ten Katemarkt. Within minutes on the bike you can be in the Jordaan, Dam, het Vondel, Erasmus, and Westerpark. All in all, an ideal location with all amenities within reach.

Accessibility:
The house is convenient to public transport options (including tram lines 13 and 19). The A-10, A-4 and A-2 ring roads are easily accessible via the S-105. Parking is possible in the street, a permit is currently available within 3 months.

Layout:
1st floor (entrance) in the hall, at the front is the living room with side room that is currently used as a dining room but can also serve as a 2nd bedroom. From this room and the living room unobstructed view. At the rear is the modern kitchen with appliances and access to the balcony. There is a spacious bedroom next to the kitchen. The bathroom is accessible from the bedroom with a shower, bath, sink and washing machine connection. The toilet is located separately in the hall. The storage room was on the ground floor.

Association of owners (V.v.E.) Geuzenhof II:
There is an active and financially healthy V.v.E. and the members are supported by a professional manager. The new VvE Beheer B.V. The monthly service costs are currently approximately € 162,24. This includes the home insurance and the reservation for the maintenance.

Ownership situation:
The property is located on the grounds of the municipality of Amsterdam and the annual leasehold is € 328. In principle, the ‘canon’ is tax deductible from income tax. The lease is continuous and the general leasehold provisions of 2000 apply. The canon can be revised as of 16-09-2068.

The offer for favorable redemption of the perpetual leasehold was requested in 2019.

Particularities:
- Living area of 56,7 m˛ NEN2580 measured, measurement report available;
- The house has a storage room on the ground floor of 5,4 m˛ NEN2580 measured;
- Lovely balcony;
- Monument;
- Built in 1940;
- Renovated in 2015;
- Option for a 2nd bedroom at the front;
- 1st floor;
- Unobstructed view, no direct neighbors across the street;
- There is a communal and well-maintained garden that is electronically closed with storage where your bicycle, scooter and/or motorcycle is safe;
- The apartment is a short distance from De Hallen, the Ten Katemarkt, the Jordaan and the CS you can reach within 10 cycling minutes;
- You can relax in the nearby Vondel, Wester or Erasmus Park;
- Short waiting time for obtaining a parking permit;
- Well insulated (double glazing);
- Heating and hot water via boiler Remeha 2015;
- Delivery in consultation.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-06-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1940

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
57 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Geuzenbuurt

Geuzenbuurt De Geuzenbuurt ligt in Amsterdam-West tussen de Jan Evertsenstraat, de Admiralengracht, de Jan van Galenstraat, de Kostverlorenkade en het Westelijk Marktkanaal. De buurt werd vroeger de Does-, Tromp- en Geuzenbuurt genoemd en ligt middenin wat in de volksmond ook wel De Krommert wordt genoemd. De Jan Eef: een levendige straat De Geuzenbuurt, met de drukke en levendige ‘Jan Eef ‘ als middelpunt, is een mix aan (exotische) eettentjes, bars, restaurants en cafés. Maar ook andere middenstand en ondernemingen zijn niet weg te denken. Van opticiens, tot tatoeagezaken en schoenmakers, je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het op De Jan Eef. Veel jongeren in de Geuzenbuurt De Geuzenbuurt heeft ongeveer 7000 inwoners en 3665 eengezinswoningen. Veel van de woningen, die voornamelijk particulier bezit zijn, zijn de afgelopen jaren onder handen genomen en daardoor in goede staat. Uiteraard worden de huizen niet altijd bewoond door gezinnen, maar ook vaak gedeeld door studenten en andere woningdelers. Het grootste gedeelte van de inwoners van de Geuzenbuurt is tussen de 23 en 39 jaar oud. Daarnaast zijn er veel kleine kinderen. Hierdoor heeft de wijk niet alleen een gevarieerd aanbod aan horeca en winkels, maar ook een leuke mix aan bewoners. Een nadeel hiervan is dat bewoners vinden dat de cohesie in de buurt wat omhoog zou kunnen. De Krommert De Geuzenbuurt ligt in het deel van Amsterdam dat ook wel de Krommert wordt genoemd – genoemd naar de Krommert, een voormalige watergang tussen de Admiralengracht en de Kostverlorenvaart, waar ook de Krommertstraat naar vernoemd is. Op de plek van de Willem de Zwijgerlaan vervolgde vroeger de Kostverlorenvaart zijn weg, maar werd in de jaren twintig gedempt. Daarvan overgebleven is de vrij toegankelijke binnentuin in de Geuzenbuurt. Deze bevindt zich op de open ruimte tussen de huizen van de Admiraal de Ruijterweg en de Maarten Harpertszoon Trompstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder