Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 313 huis 1055LX Amsterdam, Erasmusparkbuurt Oost

Bouwjaar
1922
Woonoppervlakte
138 m²
Aantal kamers
7

Omschrijving

English text below

Zeer ruim dubbel benedenhuis, woonoppervlakte 138 m, met een heerlijke grote tuin van bijna 100 m, gelegen op het zonnige zuidwesten.Deze 7-kamerwoning heeft zeer veel potentie en is ideaal voor gezinnen en zij die een woning met veel ruimte en een tuin zoeken maar de stad niet willen verlaten

INDELING
Begane grond
De woning heeft een eigen voordeur vanaf de straat. Via de ruime hal en gang heeft u toegang tot alle vertrekken. Totaal zijn er 4 kamers, twee slaapkamers en de voormalige kamer en suite die ook in twee kamers is verdeeld. Door het verwijderen van de aangebrachte scheidingswand ontstaat er een riante woonkamer van ruim 30 m. De dichte keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok. Vanuit de keuken, slaapkamer achterzijde en woonkamer heeft u toegang tot de veranda en aangrenzende riante 12 meter diepe tuin. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel

Souterrain
Het souterrain met stahoogte is verdeeld in 3 ruimtes, een grote open ruimte van 37 m en twee kamers. Zowel de open ruimte als de kamer aan de achterzijde hebben een koekoek voor daglichttoetreding en ventilatie.

LIGGING
De woning ligt in Bos & Lommer aan een doorgaande weg. De tram naar het centrum, Oost en station Sloterdijk stopt voor de deur. Er is een breed scala aan winkels om de hoek en een goede aansluiting op de Ringweg. In 10 minuten fietst u naar het centrum. In de buurt zijn diverse scholen en speelmogelijkheden voor kinderen. Bos & Lommer, tegenwoordig ook wel Bolo genoemd, ontwikkelt zich tot een trendy wijk waar het heerlijk wonen is.

ERFPACHT
De woning zijn gelegen op erfpachtgrond, uitgegeven door de gemeente Amsterdam. Van toepassing zijn de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000. De herzieningsdatum is 1 oktober 2046. De canon, welke fiscaal aftrekbaar is voor eigenaar/bewoner is thans 584,55 per jaar op basis van 1-jaarlijkse indexering. De huidige eigenaar heeft een aanvraagdatum geregistreerd zodat u nog kunt profiteren van de gunstige overstapregeling naar eeuwigdurende erfpacht.

DIVERSEN
- bouwjaar 1922
- dubbele beglazing
- centrale verwarming met combi-ketel (bouwjaar 2012)
- servicekosten 107,62 per maand
- oppervlakte begane grond 69,1 m
- oppervlakte souterrain 68,9 m
- in de koopakte zal een asbestclausule, ouderdomsclausule en een clausule dat de woning
nimmer door de eigenaar is bewoond (niet-bewonersclausule) worden opgenomen
- oplevering kan snel

ENGLISH
Very spacious double ground floor house, living area 138 m, with a delightful large garden of almost 100 m, located on the sunny southwest. This 7-room house has a lot of potential and is ideal for families and those who are looking for a house with lots of space and a garden but do not want to leave the city

LAYOUT
Ground floor
The property has its own front door from the street. Through the spacious hall and corridor you have access to all rooms. In total there are 4 rooms, two bedrooms and the former room and suite that is also divided into two rooms. Removing the applied partition wall creates a spacious living room of more than 30 m. The closed kitchen is equipped with a simple kitchen unit. From the kitchen, rear bedroom and living room you have access to the veranda and adjacent spacious 12 meter deep garden. The bathroom has a shower, toilet and sink

Basement
The basement with standing height is divided into 3 rooms, a large open space of 37 m and two rooms. Both the open space and the room at the rear have a cuckoo for daylighting and ventilation.

LOCATION
The property is located in Bos & Lommer on a main road. The tram to the center, East and Sloterdijk station stops in front of the door. There is a wide range of shops around the corner and a good connection to the Ringweg. You can cycle to the center in 10 minutes. There are various schools and play options for children in the area. Bos & Lommer, nowadays also called Bolo, is developing into a trendy neighborhood where it is wonderful to live.

GROUND LEASE
The property is located on leasehold land issued by the municipality of Amsterdam. The General Provisions for continuing ground rent 2000 apply. The revision date is 1 October 2046. The ground rent, which is tax deductible for owner / occupant, is currently 584.55 per year based on annual indexation. The current owner has registered an application date so that you can still benefit from the favorable transfer arrangement to perpetual leasehold.

OTHER BUSINESS
- year 1922
- double glass
- central heating with combi boiler (built in 2012)
- service costs 107.62 per month
- ground floor surface 69.1 m
- basement surface area 68.9 m
- in the deed of sale will be an asbestos clause, age clause and a clause that the home
has never been inhabited by the owner (non-resident clause)
- delivery is fast
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-02-2020
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Begane grond appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1922

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
138 m²
Externe bergruimte
1 m²
Inhoud
438 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variren van roti tot pizza en van dner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder