Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 329 1055LZ Amsterdam

Huurprijs € 2.250 per maand

Bouwjaar
1922
Woonoppervlakte
171 m²

Omschrijving

Het object is gelegen op de Admiraal de Ruijterweg in de wijk Bos en Lommer. De locatie is zeer goed te noemen. In de buurt van het object bevinden zich verschillende speciaal zaken, maar ook bekende retailers als Albert Heijn, Eye Wish, Etos en Primera. Het object is goed gelegen ten opzichte van het Erasmuspark en het Westerpark.

LOCATIE
Het object is gelegen aan de Admiraal de Ruijterweg ter hoogte van de Bos- en Lommerweg.

Per auto:
Het object is uitstekend bereikbaar middels de S104 vanaf de Bos en Lommerweg of de S103 naar de Admiraal de Ruijterweg.

Per openbaar vervoer:
Door de uitstekende ligging van het object is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer zeer goed. Het is zowel met de tram (lijn 19) als de bus goed te bereiken.

BESTEMMING
De locatie is aangewezen voor ‘Gemengd -1’.
- Detailhandel.
- Consument verzorgende dienstverlening.
- Publieksgerichte zakelijke dienstverlening.
- Kantoren.
(GEEN HORECA)

VLOEROPPERVLAKTE
Totaal metrage van ca. 170,8 m˛ v.v.o. als volgt verdeeld:
- Ca. 90 m˛ v.v.o. gelegen op de begane grond.
- Ca. 80 m˛ v.v.o. kelderruimte (hoogte ca. 1,90 meter (tussen de balken)).

OPLEVERNIVEAU
De ruimte wordt als zijnde casco verhuurd, het is voorzien van:
- Toilet
- Pantry
- CV-Ketel (2004)
Het onderhoud en/of vervanging van genoemde elementen is voor rekening van huurder.

PARKEREN
Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de nabijheid van het pand waar men tegen betaling kan parkeren.

HUURPRIJS
€ 2.250,- per maand te vermeerderen met BTW en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Maandelijkse servicekosten bedragen ca. € 10,- excl. BTW per maand voor glasverzekering en riool ontstoppen.

ENERGIEKOSTEN
Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURTERMIJN
5 + 5 jaar, andere periodes in overleg. Opzegtermijn 12 maanden.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Op basis van het standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (R.O.Z.)

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

VOORBEHOUD
Voorbehoud van goedkeuring verhuurder. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De oppervlakte zoals vermeld in de projectinformatie en/of de aanmelding op internet is NIET berekend conform de branche vastgestelde meetinstructie (BBMI) afgeleid van de NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Partijen accepteren dat dit geen invloed zal hebben op de tot stand gekomen huurprijs.

INFORMATIE
Van der Linden Bedrijfsmakelaars,
onderdeel Van der Linden Groep
Bos en Lommerplein 309-311
1055 RW AMSTERDAM
Tel: 020-5 712 712
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 10 p/m
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwjaar
1922

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
171 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder