Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 344 A- H 1055MZ Amsterdam, Gibraltarbuurt

Huurprijs € 1.500 per maand

Omschrijving

TE HUUR: circa 122 m2 kantoorruimte verdeeld over souterrain (met daglichttoetreding) en begane grondverdieping, plus een enorme diepe tuin. De ruimte is op korte termijn beschikbaar en wordt in huidige cascostaat beschikbaar gesteld, btw niet van toepassing, standaard huurovereenkomst bij voorkeur 5 + 5 jaar, waarborgsom ter grootte van 2 maanden huur.

De kantoorruimte is gelegen op prima locatie slechts enkele tientallen meters afstand van de kruising Admiraal de Ruijterweg en Bos en Lommerweg, tramhalte pal voor de deur, binnen slechts enkele minuten bent u met de auto op de ringweg A10.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-03-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931-1944

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder