Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 344 A- HUIS 1055MZ Amsterdam, Gibraltarbuurt

Bouwjaar
1926
Woonoppervlakte
130 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

BELEGGERS, INVESTEERDERS EN/OF KLUSSERS OPGELET! Te renoveren en ontwikkelen BENEDENWONING (130 M2) met een riante tuin (122 M2) met super veel potentie door de mogelijkheid van het ontwikkelen van TWEE APPARTEMENTEN van ca. 65 M2. De huidige indeling biedt veel mogelijkheden en een renovatie is noodzakelijk maar geeft je de kans dit veelzijdige object naar eigen inzicht in te delen en te verbouwen. Het souterrain is 68 M2 en de begane grond verdieping is totaal 70 M2 (incl. vide) hetgeen een totaal gebruiksoppervlak maakt van 136 M2. De verdiepingshoogte van de begane grondverdieping is 2,75 M2 en van het souterrain 2,55 M2.

De globale indeling van de woning is als volgt: voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij je graag naar de bijgevoegde plattegronden met de verbouwings mogelijkheden in de fotobijlage.

BEGANE GROND:
De woning heeft een eigen voordeur vanaf de straat. Via de ruime hal met een separaat toilet toegang tot alle vertrekken. De lichte woonkamer met grote raampartijen aan de voorzijde met een vide is voorzien van een eenvoudig keukenblok. De royale slaapkamer en woonkamer geven toegang tot de zeer riante achtertuin van maar liefst 16 M2 diep.

SOUTERRAIN:
Het souterrain met stahoogte is verdeeld in 3 ruimtes en zowel de open ruimte als de kamer aan de achterzijde hebben een koekoek voor daglichttoetreding en ventilatie. Veel mogelijkheden van hobby-ruimte tot slaapverdieping.

LIGGING:
De woning bevindt zich aan de karakteristieke Admiraal de Ruijterweg met op loopafstand van tal van leuke winkels, restaurants en cafés. Van biologische supermarkt Odin en De Nieuwe Boekhandel tot Bbrood, Terrasmus, cultureel centrum Podium Mozaïek en het hippe Wilde Westen. Vergeet ook niet de authentieke Amsterdamse bakker, goede Volendamse vishandel en de markt op het Bos en Lommerplein. Het appartement is ideaal gelegen ten opzichte van de ringweg A10, de A1, A2, A4 en Schiphol en heeft alle mogelijke voorzieningen binnen handbereik. De auto is probleemloos voor de deur te parkeren, er is geen wachttijd voor de parkeervergunning. Het openbaar vervoer, zoals trams en bussen, bevindt zich direct voor de deur en brengt je binnen no time overal in Amsterdam. Daarnaast ligt treinstation Sloterdijk slechts vijf minuten fietsen – of één bushalte – verderop. Ook ben je binnen vijf minuten fietsen in het gezellige Oud-West en in tien minuten sta je op het Leidseplein.

Bos en Lommer is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest gewilde wijken van Amsterdam. De buurt staat bekend om haar groen en leuke mix van mensen. In de buurt vind je bijvoorbeeld het gezellige winkelgebied aan de Bos en Lommerweg, maar ook het Erasmuspark, Rembrandtpark en vooral het mooie Westerpark liggen om de hoek. In alle opzichten een toplocatie!

ERFPACHT:
De woning is gelegen op erfpachtgrond, uitgegeven door de gemeente Amsterdam. Van toepassing zijn de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000. De herzieningsdatum is 31 december 2050. De canon, welke fiscaal aftrekbaar is voor eigenaar/bewoner is ca. € 1.035,- per jaar. De huidige eigenaar heeft een aanvraagdatum geregistreerd zodat u nog kunt profiteren van de gunstige overstapregeling naar eeuwigdurende erfpacht.

BIJZONDERHEDEN:

- Totale oppervlakte: 130 M2. (NEN 2580 gemeten, meetrapport aanwezig)
- Tuin: 122 M2
- Bouwjaar: 1926.
- Verwarming en warm water middels c.v.-ketel.
- Professioneel VvE administrateur en de servicekosten bedragen € 102,08 per maand.
- Niet-zelfbewoningsclausule, asbestclausule, ouderdomsclausule, as is where is-clausule van toepassing.
- Begane grond en souterrain staat de boek als winkel-/ kantoorruimte en zal omgezet worden naar woonruimte.
- Notaris: naar keuze koper, mits koopakte conform Model Ring bij notaris in Groot Amsterdam.

- Oplevering: per direct mogelijk.
- Vraagprijs: € 600.000,- kosten koper.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-12-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woning
dubbel benedenhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1926

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
130 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder