Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 352 III 1055NA Amsterdam, Gibraltarbuurt

Bouwjaar
1927
Woonoppervlakte
85 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

**English text below**

Let op: de woning wordt verkocht middels inschrijving. De inschrijving sluit vrijdag 12 juni om 16.00 uur.

RUIM EN LICHT APPARTEMENT GELEGEN OP DE DERDE EN GEDEELTELIJK VIERDE VERDIEPING. KAMER ENSUITE MET TWEE SLAAPKAMERS, TOTAAL CIRCA 85 M2, EN EEN GEMEENSCHAPPELIJK GEBRUIK VAN EEN DAKTERRAS.

Object:
ADMIRAAL DE RUIJTERWEG 352-III TE 1055 NA AMSTERDAM

Ligging:
De woning ligt op een mooie locatie in Amsterdam West, op loopafstand van het Erasmuspark en het Westerpark en slechts enkele fietsminuten verwijderd van het centrum en de gezellige Jordaan. De buurt is erg in opkomst, wat resulteert in steeds meer hippe winkels, pop-up stores en diverse hotspots waaronder Theatercafé Mozaďek, Bar Spek, de Hallen, Restaurant Edel, Bar Baarsch, Café Cook en Café Zurich. In de nabije omgeving vindt u alle winkels voor uw dagelijkse boodschappen, diverse restaurants/(eet)cafés en traiteurs, maar ook leuke (buurt)winkels zijn om de hoek. Goede kinderopvang en basisscholen op loopafstand . Daarnaast is de woning zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, o.a. tram/bus en op loopafstand van station Sloterdijk. Met de auto heeft u een snelle aansluiting met de ring A10 en er is geen wachttijd voor een parkeervergunning (www.cition.nl).

Indeling:
Entree op de derde verdieping, gang welke toegang geeft aan de badkamer, was gelegenheid, toilet, keuken en slaapkamer met balkon (oorspronkelijke en-suite is aanwezig) aan de achterzijde en de slaapkamer en woonkamer aan de voorzijde. Vanuit de woonkamer is er een vaste trap naar de berging op de vierde verdieping als slaapkamer in gebruik (met bestemming berging).

Oppervlakte:
Derde verdieping : 70,6 m˛ gebruiksoppervlak
Vierde verdieping : 14,2 m˛ berging
Gebouw gebonden buitenruimte ; 2,80 m˛
Totaal : 87,6
Conform NEN 2580

Bouwjaar:
Ca. 1927

Kadastraal bekend:
Gemeente Sloten (N-H), Sectie C, Nummer 11024, Indexnummer A4.

VvE:
“Admiraal de Ruijterweg 352” bestaande uit 4 leden.
De administratie wordt gevoerd door Boersma & Van Dijk.
De maandelijkse servicekosten zijn € 75,00.

Erfpacht:
Voortdurend recht van erfpacht
Algemene Bepalingen 2000
Indexering: jaarlijks
Canonherziening 21-12-2050
Jaarlijkse canon € 369,99

Bijzonderheden :
- Gesplitst in 2005;
- In de koopakte zal worden opgenomen dat verkoper er zelf niet heeft gewoond;
- Er is geen MJOP;
- Voor parkeervergunning www.cition.nl;
- Oplevering per direct.

De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte te berekenen en zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Doch willen wij benadrukken dat aan enig verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte geen rechten kunnen worden ontleend.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Note: the house is sold by registration. The registration closes on Friday 12th of June at 16.00.

SPACIOUS AND LIGHT APARTMENT LOCATED ON THE THIRD AND PARTLY FOURTH FLOOR. ROOM ENSUITE WITH TWO BEDROOMS, TOTAL APPROXIMATELY 85 M2, AND A COMMON USE OF A ROOF TERRACE.

Object:
ADMIRAL DE RUIJTERWEG 352-III, 1055 NA AMSTERDAM

Location:
The house is in a beautiful location in Amsterdam West, within walking distance of the Erasmus Park and Westerpark and only a few cycling minutes away from the center and the lively Jordaan. The neighborhood is very much on the rise, resulting in more and more hip shops, pop-up stores and various hotspots including Theatercafé Mosaic, Bar Spek, de Hallen, Restaurant Edel, Bar Baarsch, Café Cook and Café Zurich. In the vicinity you will find all shops for your daily shopping, various restaurants / (food) cafes and caterers, but also nice (neighborhood) shops are around the corner. Good childcare and primary schools within walking distance. In addition, the house is very easily accessible by public transport, including tram / bus and within walking distance of Sloterdijk station. By car you have a fast connection with the ring A10 and there is no waiting time for a parking permit (www.cition.nl).

Layout:
Entrance on the third floor, hallway giving access to the bathroom, laundry, toilet, kitchen and bedroom with balcony (original en-suite is present) at the rear and the bedroom and living room at the front. From the living room there is a staircase to the storage room on the fourth floor used as a bedroom (with destination storage room).

Surface:
Third floor: 70.6 m˛ use area
Fourth floor: 14.2 m˛ storage
Building bound outdoor space; 2.80 m˛
Total: 87.6
In accordance with NEN 2580

Construction year:
Approx. 1927

Cadastral known:
Municipality of Sloten (N-H), Section C, Number 11024, Index A4.

VvE:
“Admiraal de Ruijterweg 352” consisting of 4 members.
The administration is conducted by Boersma & Van Dijk.
The monthly service costs are € 75.00.

Ground lease:
Continual right of leasehold
General Provisions 2000
Indexation: annually
Canon Revision 12/21/2050
Annual canon € 369.99

Particularities :
- Split in 2005;
- The purchase deed will state that the seller has not lived there himself;
- There is no MJOP;
- For parking permit www.cition.nl;
- Delivery immediately.

The usable area has been calculated in accordance with the industry-determined NEN2580 standard. The surface may therefore deviate from comparable buildings and / or old references. This is mainly due to this (new) calculation method. We do our utmost to calculate the correct surface and to support as much as possible by placing floor plans with dimensions. However, we would like to emphasize that no rights can be derived from any difference between the stated and the actual size.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-06-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1927

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
85 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder