Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 368 II 1055NB Amsterdam, Gibraltarbuurt

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Admiraal de Ruijterweg 368-II

** English text below **

Maximaal 2 woningdelers toegestaan. Huurtermijn maximaal 2 jaar.

Ligging:
De woning ligt op een mooie locatie in Amsterdam West, op loopafstand van het Erasmuspark en het Westerpark en slechts enkele fietsminuten verwijderd van het centrum en de gezellige Jordaan.

In de nabije omgeving vindt u alle winkels voor uw dagelijkse boodschappen, diverse restaurants/(eet)cafés en traiteurs, maar ook leuke (buurt)winkels zijn om de hoek. De woning is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, o.a. tram/bus en op loopafstand van station Sloterdijk. Met de auto heeft u een snelle aansluiting met de ring A10.

Indeling:
Entree op de tweede verdieping, hal, ruime woonkamer met zij/slaapkamer, 2de ruime slaapkamer aan de achterzijde, eenvoudige dichte keuken v v apparatuur, badkamer voorzien van een douche, ligbad en wastafel, separaat toilet. De woning is v.v. een laminaat vloer.

Let op!
De gebruiksoppervlakte is niet berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte te berekenen en zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Doch willen wij benadrukken dat aan enig verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte geen rechten kunnen worden ontleend.

ENGLISH TEXT

Maximum 2 home sharers allowed. Lease term maximum 2 years.

Location:
The house is located in a beautiful location in Amsterdam West, within walking distance of the Erasmus Park and the Westerpark and only a few minutes by bike from the center and the pleasant Jordaan.

In the vicinity you will find all shops for your daily shopping, various restaurants / (eating) cafes and caterers, but also nice (neighborhood) shops are around the corner. The house is easily accessible by public transport, including tram / bus and within walking distance of Sloterdijk station. By car you have a quick connection with the ring A10.

Layout:
Entrance on the second floor, hall, spacious living room with side/bed room, large bedroom at the back, simple closed kitchen with appliances, bathroom with a shower, bath and sink, separate toilet. The house has a laminate floor.

Pay attention!
The usable area is not calculated in accordance with the NEN 2580 standard established by the industry. The surface can therefore deviate from comparable buildings and / or old references. This is mainly due to this (new) calculation method. We do our utmost to calculate the correct surface and to support it as much as possible by placing floor plans with dimensions. However, we would like to emphasize that no rights can be derived from any difference between the specified and the actual size.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-01-2021
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder