Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 374 1 1055NB Amsterdam, Gibraltarbuurt

Vraagprijs € 370.000 

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
62 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

English Text Below

In de trendy wijk Bos & Lommer bevindt zich dit lichte en goed onderhouden 3-kamer appartement (62m) met nette keuken en moderne badkamer. De woning is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een open keuken met openslaande deuren naar het balkon, waar je s ochtends lekker in de zon zit. Je geniet van verassend veel privacy door de hoge boom aan de achterzijde. De woning heeft twee slaapkamers en is volledig voorzien van dubbel glas.

De buurt:
In de nabije omgeving bevindt zich een grote diversiteit aan leuke winkels en gezellige horecagelegenheden. Het Westerpark en ook het Erasmuspark zijn dichtbij. Voor kinderen is er een grote speeltuin en er zijn talrijke kinderdagverblijven en scholen in de omgeving. Met de fiets ben je binnen 10 minuten in het centrum van Amsterdam. In de directe omgeving bevinden zich haltes voor tram en bus. Het station Amsterdam Sloterdijk is vlakbij en met de auto heb je een uitstekende aansluiting op de A10.

Indeling:
Entree, hal met intercom en garderobe. De ruime en lichte woonkamer bevindt zich aan de straatzijde. Aansluitend het eetgedeelte en open keuken met toegang tot het fijne balkon met openslaande deuren.
De open keuken is voorzien van een inbouwkoelkast met vriesvak, 5-pits gaskookplaat, combimagnetron en vaatwasser.
Aan de rustige achterzijde vindt u de grote slaapkamer met toegang tot het balkon en voldoende ruimte voor het plaatsten van kledingkasten.
De ruime badkamer is voorzien van een hangtoilet, ligbad met douchewand, handdoekradiator, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting .
De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement.

Bijzonderheden:
Woonoppervlakte bedraagt 62m
Bouwjaar: 1926
De erfpachtcanon bedraagt 332,06 per jaar
De algemene bepalingen 2000 voor voortdurende erfpacht gemeente Amsterdam zijn van toepassing.
Einde tijdvak: 31 december 2050
Er bestaat een mogelijkheid de erfpacht eeuwig durend af te kopen of de canon voor altijd vast te zetten. Verkoper heeft hiertoe in 2019 een aanvraag gedaan bij de gemeente Amsterdam.
Geheel voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
De woning maakt deel uit van een goed onderhouden pand met actieve VVE
Servicekosten: 100,- per maand.

This bright and well-maintained 3-room apartment (62m) with neat kitchen and modern bathroom is located in the trendy Bos & Lommer district. The house is located on the first floor and has an open kitchen with patio doors to the balcony, where you can enjoy the sun in the morning. You enjoy a surprising amount of privacy through the tall tree at the back. The house has two bedrooms and is fully double glazed.

The neighbourhood:
In the vicinity there is a wide variety of nice shops and cozy catering establishments. The Westerpark and the Erasmuspark are close by. There is a large playground for children and there are numerous nurseries and schools in the area. By bike you are within 10 minutes in the center of Amsterdam. There are stops for tram and bus in the immediate vicinity. Amsterdam Sloterdijk station is nearby and by car you have an excellent connection to the A10.

Layout:
Entrance hall with intercom and wardrobe. The spacious and bright living room is located on the street side. Then the dining area and open kitchen with access to the nice balcony with patio doors.
The open kitchen is equipped with a built-in refrigerator with freezer, 5-burner gas hob, combination microwave and dishwasher.
On the quiet rear you will find the large bedroom with access tot the balcony and enough space for placing wardrobes.
The spacious bathroom has a hanging toilet, bath with shower wall, towel radiator, washbasin and washing machine connection.
The second bedroom is located at the front of the apartment.

Particularities:
Living area is 62m
Year of construction: 1926
The leasehold canon is 332.06 per year
The general provisions (2000) for continuous leasehold of the Municipality of Amsterdam apply.
End of period: December 31, 2050
There is a possibility to buy off the leasehold forever or to fix the canon forever.
The seller has submitted an application for this to the municipality of Amsterdam in 2019.
Fully equipped with wooden frames with double glazing
The apartment is part of a well-maintained building with active association of owners
Service costs: 100 per month.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-05-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
62 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variren van roti tot pizza en van dner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder