Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 379 H 1055MB Amsterdam, Bosleeuw

Vraagprijs € 595.000 

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
74 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Admiraal de Ruijterweg 379-hs te Amsterdam.

Ruime benedenwoning van ca. 74 m˛ met een kelder van ca 71 m˛. Het appartement is gelegen op de begane grond en heeft een prachtig grote tuin op het zuid-westen.

INDELING
Entree naar hal. Hal geeft toegang tot alle vertrekken onder andere de doorzon-woonkamer die zich aan de volledige linkerzijde van de woning bevind. Ook is op de begane grond de slaapkamer (met kastruimte), de keuken en de badkamer te vinden. De kelder kunt u bereiken middels een trap. In de kelder zijn drie grote ruimtes te vinden.

LOCATIE, BEREIKBAARHEID EN VOORZIENINGEN
Stadsdeel West (Bos & Lommer) is populair en ligt prachtig tussen het Westerpark en het Erasmuspark. De buurt heeft zich afgelopen jaren sterk ontwikkeld tot een heerlijke woonomgeving met sportvoorzieningen en een ruim aanbod aan horeca en winkels. Op 10 minuten loopafstand van de Food- en filmhallen en 5 minuten fietsen van het westerpark, onder het appartement bevindt zich de Espressobar BuonGiorno voor de lekkerste koffie, en op enkele minuten loopafstand bevinden zich meerdere leuke cafés en restaurants, zoals Bar Roseval, Partisan, Pazzi, Van 't Spit, Rainarai, Mossel & Gin, Brouwerij Troost, Podium Mozaiëk en Café Terrasmus.

ERFPACHT
Het voortdurend recht van erfpacht. Uitgegeven onder de Algemene Bepalingen van voortdurende erfpacht van 1994.
Erfpachter: Gemeente Amsterdam
Einddatum: 30 september 2046. Na deze datum zullen de Algemene Bepalingen en de canon worden herzien.
Canon: De canon bedraagt € 656,63 per jaar.
Overstappen: De verkoper heeft de aanvraagdatum geregistreerd zodat je nog gebruik kunt maken van de gunstige voorwaarden om over te stappen naar een eeuwigdurend recht van erfpacht.

VERENIGING VAN EIGENAARS (V.v.E.) Admiraal de Ruijterweg 379:
De V.v.E. is actief en wordt professioneel beheerd door NL. De servicekosten bedragen € 195,85 per maand (woning + berging). De administrateur zorgt onder andere voor het financieel en administratief beheer, bestuurlijke en technische ondersteuning.

BIJZONDERHEDEN
- Actieve VvE met professionele beheerder;
- Oplevering in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
28-05-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
74 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder